Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (102)
Raspunsuri - Pagina 7
Ioana_Mami spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_o Ioana, !Ana 31+s, viitoare mami de , David Ciprian |

Ana_O am trimis si eu 2 pupici mari catre tine ....ar trebui sa ajunga repede ca stam relativ aproape Fericita
31+
Raisa Maria
douradoudou spune:
tatal meu a plecat azi si se intoarce sambata asa ca nici eu nu mai pot sa vin la intalnire..dar sigur o sa ne vedem 1 data atunci cand o sa fie si ursuletii cu noi...
..sa faceti pozeeeee multe multe
gabriela ai grija si ce mananci ..fara prajeli sau grasime sau zahar prea mult ca sa faca si ficatul fata ...
..oricum nu te speria pt ca in sarcina multe valori ies din normal
beatrice eu nu am auzit de chesti dinj alea pt ochii lui bb...si nu le vad rostul ..chiar daca cumva ii intra vreo picatura de apa nu cred ac e dezstru..e apa ..poate fetele care sunt la bb2 sau 3 sa imi explice si mie pt ca nu stiam de asta ..
sa va spun si eu despre ursuleata mea: este extrem de activa..doarme f f ff putin...ma loveste f tare ..ieri mi-a facut ficatul K.O..dar nu ma supar 

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)

si
30+ cu
crisis81 spune:
geniusamb eu recomand in loc de body cu capse intre picioare, body cu totul, cu capse de sus pana jos, pe ambele picioruse. Sunt cele mai practice. Se intinde pe pat/masa de schimbat, se pune bebe deasupra si incepi si inchei capse. atat. Uite www.next.co.uk/shopping/boys/newbornboys/14/4" target="_blank">asa arata.
Cris
mami de Teodora si
30+ cu
Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
sugubina spune:
ratusco si tu te infunzi ? Si eu..nu cre ca racesc dar asa e de la sarcina. Si mie mai imi curge si mai gasesc rosu..se mai sparg vasicele..
Madalina probabil ca nu aveai proceduri de cabinet incluse in abonament; cam pe nicaieri nu sunt incluse..BIne ca te-au rezolvat, multa sanatate!
Brave medic colaborator inseamna ca nu are consultatii in cadrul Euroclinc dar poate face nasteri.
JoAnn vergeturi facusi? Cre ca avem burti de luna 9 ca avem aproape 7luni; si la mine o Pufica e pe dreapta spre coaste si se simte la mana asa tare.Aialanta sede ascunsa pe stanga cu capu in jos.
Joy multumesc de aprecieri..Vom rezista pana la capat. Si sfaturile tale de unguente imi sunt foarte utile!
sugubina
26+ cu Puficele

bb_alinus spune:
Doura, ser fiziologic trebuie pt ochisorii bebeilor. neaparat. Noi am folosit in fiole de plastic - cum bine explica cineva- acum am trecut la spray, pe care tot asa am sa il pun pe tifoane sterile speciale si am sa sterg asa. Din ochisori curg secretii ce trebuiesc inlaturate cu ser.
Poate fetele iti pot da un raspuns mai academic.Noi folosim marca Biolane.
Alina (31 sapt) si Amalia 17.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei
Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi.
Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient être, en se disant pourquoi pas.
douradoudou spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_alinus Doura, ser fiziologic trebuie pt ochisorii bebeilor. neaparat. Noi am folosit in fiole de plastic - cum bine explica cineva- acum am trecut la spray, pe care tot asa am sa il pun pe tifoane sterile speciale si am sa sterg asa. Din ochisori curg secretii ce trebuiesc inlaturate cu ser. Poate fetele iti pot da un raspuns mai academic.Noi folosim marca Biolane. Alina (31 sapt) si Amalia 17.11.2005 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi. Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient être, en se disant pourquoi pas. |
alina eu intrebam de "paravane pt och"-beatrice zicea de ele ca sunt ca sa nu-i intre apa in ochi lui bb...eu chiar nu auzisem de astea
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)

si
30+ cu
Joy21 spune:
Fetelor, imi pare bine ca va poate fi de folos experienta mea
Ce va sfatuiesc este sa va notati undeva ce credeti voi ca e important din ceea ce se discuta pe aici, pt ca atunci cand va veni timpul vor fi atatea emotii incat s-ar putea sa uitati multe ![]()
Victoria, mami de
Anna Sofia,
29+ cu inimioara
David Lloyd George
BraveGirl spune:
Beatrice, eu n-am auzit sa aiba tarif diferentiat in functie de medic. Legat d einsotitor, nu stiu ce sa-ti zic. Stiu doar c anu exista ore d evizita, al meu a venit si seara la 20...eu n-am vrut sa stea cu noi, ca rezerva e mica rau si exista doar un fotoliu mic. Dar cu in rezerva Vip iti da voie cu insotitor non-stop, nu vad de ce nu ti-ar da voie si in cea standard, ca pana la urma e problema voastra cum stati.
Ral_eli, as vrea eu sa fiu sportiva. Eu am avut amenintare de avort la 20s...am ajuns cu contractii uterine dureroase si am dus sarcina cu tratament. Pe 19 oct s-a declansat primul travaliu fals si am nascut pe 18nov. In fiecare zi, dimineata, ma apucau contractiile, care durau cateva ore. Cateodata plangeam, de cele mai multe ori ma dezbracam, stateam pe buda
sau in dus. si dupa cateva ore s eopreau si ma rugam sa mai treaca o zi sa ajung la termen. Si cum ala era travaliu fals, credeam ca o sa doarma mai tare cdo sa nasc, dar n-a fost asa.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
si
30+ 
POZE CU PRINTESA
BEBE2
BraveGirl spune:
Eu am mai zis: nu i-am curatat ochisorii Ariannei cu nici un ser fiziologic. Asa m-a invatat moasa. Dupa baita verificam si dc nu avea secretii o lasam in pace. am vazut n-bebei cu secretii puterince la ochi si mamicile imi spuneau ca le curata ochisorii. Si m-am gandit ca a avut dreptate moasa cd mi-a zis ca mai bine nu intervin, pt ca ochiul e facut in asa fel incat se curata singur. Repet, nu curatam dc era curat ochiul...dar ea nu a avut decat de vreo 3 ori secretii...gen urdori.
Eu pt san am folosit garmastan. Si Bepanthen spray (senzatia era super, ca-mi venea sa ma urc pe pereti de dureri), dar trebuia sa ma spal dupa. si i-am lasat mult la aer
...
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
si
30+ 
POZE CU PRINTESA
BEBE2