Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (102)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

Ana_o filmeaza-l pe BB tau super activ! Sa-i arati si lui cat de "neastamparat" era
Eu mi-am filmat burtica dansatoare ca si fetita mea este activa.

danaint pentru concediul prenatal iti trebuie adeverinta de salariat in care sa precizezi si cate zile de concediu medical ai mai avut in ultimele 12 luni. Mie asa mi-a cerut medicul de familie.

beatrice "paravane pt ochi" pentru BB? de asta nu am mai auzit ...
Pentru medicul de familie ca sa ne dea concediul prenatal sa-i dam bani? Poate daca am eu chef sa-i duc un pachet cafea sau ceva dar bani? Pentru ce?

Ioana_Mami, ral_eli nu mai fiti asa deprimate!
o sa vedeti ce repede dati jos kg puse in sarcina cand o sa fiti mamici 24/24 !

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

Ioana
lasa ca ne revenim noi usor, usor...sau cel putin sper. eu incerc sa compensez sa fiu, cat mai cocheta, inainte de sarcina eram cam sleampata acu stau o ora sa ma aranjez in oglinda ca sa arat si eu cat de cat uman.. dar cand imi vad falcile in oglinda imi vine sa plang

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Ioana, Ral_eli, si eu ma vad umflatica bine, si cand mi se mai si spune... parca numai bine nu-mi cade. Nu va povestesc ca vineri o tipa care ma vede rar, de 1-2 ori/luna mi-a facut un compliment de m-a dat pe spate :"se vede ca o sa ai fetita ca ai o fata...". Am vrut s-o dau afara din birou daca puteti sa ma credeti. Sefa mea mi-a zis ca mai bine asa faceam, si ca mai bine s-o dau afara de catre ori vreau ca sa nu ma mai supar degeaba.

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Ioana, Ral, pupici ca sa scapati de ganduri negative! Sunteti frumoase, punct! Riscul de a fi mama inseamna si o mica schimbare, citeam in cartea Mama si Copilul, ca o femeie are nevoie de 9 luni pentru a deveni mama si o mama are nevoie de alte 9 luni pentru a deveni femeie. Deci, fara ganduri din astea, sunteti minunate ca dati nastere unor fiinte atat de dragalase, si faza cu sotii/iubitii care ne vad frumoase si minunate, toata stima si tot respectul, exact cum a mai spus o burtica, jos palaria. Daca aveti asa sprijin din partea lor, cu atat mai mult nu trebuie sa va mai ganditi la kilograme.
Andreea, am stabilit ca joi ne vedem, eram vreo 5 burtici available, te rog mult sa nu te "tragi" inapoi. Sashenka va fi de aceeasi parere cu tine, mai departe de Unirii nu poate sa vina, Doura nu cred ca a vazut decat partea cu traficul, din fata Unirii, care e groaznica, dar se va convinge ea ca nu e toata zona asa... In fine, trebuie sa fim solidare una cu cealalta. Sa ne intelegem fiecare si sa ajungem la un consens... ca daca o s-o tot amanam din lipsa de hotarare, cand ne mai intalnim?! Sper ca pana maine sa se voteze clar, cine merge si unde vrea, ca sa putem lua o decizie.

Ana
30s, viitoare mami de, David Ciprian

Mergi la inceput

Allexxia,, am incercat sa ma filmez, dar nu reusesc singura...
Plus ca in momentul in care m-am filmat, Piersicuta mea s-a linistit. Vad ca a inceput acum miscare din aia... stai sa incerc!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Alexia, stiu ca este dreptul nostru si ca nu trebuie sa dam nimic....si eu ma gandeam la o cafea si gata
Da, paravane pt ochi, ca sa nu-i intre apa in ochi.
Eu m-am ars rau la mana, toata palma dreapta. Mana mea dreapta este un pic umflata de la perfuzii, m-am ars si acum 2 sapt si am o floricica la incheietura mainii(mi s-a imprimat gratarul) si acum iar. Dar aveam niste usturimi. Am gasit supozitoare cu Carpicon si mi-am topit unul in palma!

30+

Mergi la inceput

Mda... se odihneste acu, cred ca "miscarile" au fost un fel de "stai sa-mi gasesc o pozitie cat mai soft pentru un pic de odihna"...
La cat l-am agitat zilele astea, el care a fost obisnuit cu un climat cat de cat linistit(fara,,,).

Ana

Mergi la inceput

L-am trimis fara sa termin, ideea e ca l-am super agitat pe bebe in ultimele 2 zile, cu prea multe zgomote.

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Crema Bepanthene se foloseste atat pt eritem fesier, cat si pt toaleta sanului?
Tre sa ma interesez ce unguent trebuie pt toaleta ombilicului. Vreau sa mi le procur din timp, ca atunci precis voi fi capiata de dureri, emotii!

Bephanthenul unguent e bun in special pt eritremul fesier. Sporeste regenerarea celulara si cred ca merge pus si pe ragade dar se clateste inainte sa pape bebe. Oricum, pt san recomand, ca si Eva, lanolina de la bioclin.

Pt toaleta buricului se foloseste alcool (pe un betisor cu vata) si baneocin pudra. Pana sa cada buricul l-am acoperit la baie cu comprese sterile si leucoplast ca sa nu se ude (daca nu se uda zone se grabeste vindecarea).

Pt tampoanele de lauzie tb sa cauti comprese sterile de dimensiuni mai mari, impaturite (erau unele marca Cara acum 2 ani). Cele mici, patratele, le poti folosi pt toaleta lui bebe (sters ochi, fatza etc). Fasa sterila nu se gaseste din cate stiu.

Ser fiziologic, cel mai bine iei la capsule de plastic. La cel in punga, odata ce ai umblat la el nu mai e steril...

Victoria, mami de Anna Sofia, 29+ cu inimioara

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Uitsem de updatez semnatura.
Joy, si eu recomand marca Biclin. Cu toate ca am folosit numai gama pentru igiena intima, am incredere maxima in produsele lor. O intrebare stupid, ca nu am habar si nici nu-mi amintesc daca s-a vorbit despre asta, lohiile sunt prezente in ambele nasteri?(naturala&cezariana)

Ana
31+s, viitoare mami de, David Ciprian

Mergi la inceput