Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (102)
Raspunsuri - Pagina 4
ral_eli spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ioana_Mami Am intrat pe picassa si m-am uitat la pozici ...am lasat si cateva forumuri... Acum fara lipsa de modestie ...dar parca toate va faceti mai frumoase ...numai eu ma uflu si ma uratesc :-((((...sau o fi doar depresia care ma macina de cateva saptamani ..de nici nu mai pot sa ma uit in oglinda .. ![]() ![]() ![]() Fericita 30+ Raisa Maria |
nu esti singura deprimata din cauza greutatii,
si eu ma simt f neatractiva, am facut niste poze duminica in parc cu intentia sa le pun pe picasa dar cand le-am vzionat acasa mi-a fost rusine sa le mai pun: arat exact ca un carnacior , fix un butoi, pana si degetele arata ca niste carnati, bleah
28+
danaint spune:
Cu Euroclinic, asa mi-a zis si mie dra. Cand ma apuca nasterea, ma prezint la receptie cu buletin si hartia aia ca sunt angajata. Da mie mi se pare ciudat
Daca e plin spitalul, si nu ma primesc?
s31
Lucas Petru
beatrice75 spune:
| citat din mesajul lui danaint Inca putin si plec de la firma... Dar maine stau toata ziua acasa![]() Miercuri trec pe la medicul de familie sa vb de prenatal. Trebuie sa iau ceva la mine, vreun act ceva? s31 Lucas Petru |
Tre sa iei bani, cadou
30+

ratusca83 spune:
joann adaug si eu si in acelasi timp ma repet: La odiseea nov-dec..sunt numai gravidute frumoase,destepte si unite
...![]()
![]()
![]()
Ioana Mami mie mi-a interzis medicul meu epilarea cu ceara, epilator pt ca provoaca contractii..eu ma fac cu lama si in curand voi ajunge o maimuta
![]()
![]()
....
28+ cu
si ingeras in ceruri
Ioana_Mami spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ral_eli
nu esti singura deprimata din cauza greutatii, si eu ma simt f neatractiva, am facut niste poze duminica in parc cu intentia sa le pun pe picasa dar cand le-am vzionat acasa mi-a fost rusine sa le mai pun: arat exact ca un carnacior , fix un butoi, pana si degetele arata ca niste carnati, bleah 28+ |
DA , DA un BUTOI ...si cel mai e enervant e al meu barbat care ma vede asa frumoasa si minunata
...ca si cand eu nu as avea oglinzi sa ma vad :-((((((((Fericita
30+
Raisa Maria
ral_eli spune:
Allexxia multumim pentru capitol nou
Gabriella, pofta de mancare/senzatia de foame ti-o da si dexa
Madalina
ca sa treaca durerea. se pare ca eu am scapat ieftin cu unghia mea incarnata, am avut si eu sapt trecuta, m-a vazut sotul ca ma doare (are un obicei sa se incurce de picioarele mele) si m-a batut la cap sa o rezolv, si numai ce am atins locul putin cu forfecuta a tisnit puroiul, am strans din dinti si mi-am taiat singura unghia. acu ca va citesc ma bucur ca am rezolvat din timp, nici nu ma gandeam sa dea asemenea complicatii
burticile cu gemeni e normal sa aveti burtica maaaree, cu cat e mai mare cu atat sunt si bebei mai dezvoltati , ceeea ce e de bine![]()
| citat din mesajul lui bravegirl Legat de nastere...va doresc la toate sa aveti nasteri ca a mea. Pe mine nu m-a durut asa tare, mai mult era enervanta senzatia, pt ca eram obosita si vroiam sa dorm. ...la mine ocitocina a avut ca efect scurtarea pauzei dinte cntractii, dar nu erau mai dureroase. Daca nu-mi era frica de expulzie, nu mai faceam epidurala. Ma rog l aDumnezeu sa fie si acum la fel, sa nu ma doara, sa stau ca o floricica. A..poate la mine era si obisnunita cu contractile dureroase, asa ca am trecut usor peste travaliu. |
de ce zici ca erai obisnuita cu contractiile dureroase ? ai avut in timpul sarcinii? esti o tipa sportiva sau ai facut miscare in timpul sarcinii sau a contat varsta, de zici ca nu te-a durut asa tare...dupa cum vezi eu sunt la "varsta intrebarilor"
are dreptate eva cand spune ca pt fiecare femeie experienat nasterii difera. am vb cu o cunostiinta zilele astea care spunea ca mai tare a durut-o uterul dupa ce a nascut; asta chiar m-a mirat ca era pt prima data cand aud
numai Dumnezeu stie ce planuri are pt mine
28+
danaint spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ral_eli
nu esti singura deprimata din cauza greutatii, si eu ma simt f neatractiva, am facut niste poze duminica in parc cu intentia sa le pun pe picasa dar cand le-am vzionat acasa mi-a fost rusine sa le mai pun: arat exact ca un carnacior , fix un butoi, pana si degetele arata ca niste carnati, bleah 28+ |
eu REFUZ sa ma gandesc
si eu am picioarele umflate la maxim, ma doare cand pasesc. Si mainile sunt umflate. Si in rest arat ca o gogoasa diforma. Dar ne revenim noi. Cand sunt deprimata ma imaginez cum o sa fac eu sport, si masaje, si vacum si alte inventii slabitoare, ca sa imi revin repede-repede
s31
Lucas Petru
Ioana_Mami spune:
| citat din mesajul lui ratusca83 Ioana Mami mie mi-a interzis medicul meu epilarea cu ceara, epilator pt ca provoaca contractii..eu ma fac cu lama si in curand voi ajunge o maimuta ![]() |
Pai tocami d'aia nu as putea sa ma epilez altfel ...plus cosmeticiana mea este o draguta si ma face incet si cu grija si fara graba ...
Mie doctorul mi-a zis ca atata timp cat nu imi e frica nu are ce sa se intample...si nu imi e frica si nici asa dureros nu mi se mai pare
Fericita
30+
Raisa Maria
Ioana_Mami spune:
| citat din mesajul lui danaint eu REFUZ sa ma gandesc si eu am picioarele umflate la maxim, ma doare cand pasesc. Si mainile sunt umflate. Si in rest arat ca o gogoasa diforma. Dar ne revenim noi. Cand sunt deprimata ma imaginez cum o sa fac eu sport, si masaje, si vacum si alte inventii slabitoare, ca sa imi revin repede-repede s31 Lucas Petru |
Asa ma amageam si eu ...dar acum sunt constienta ca nu o sa ma despart de bebe si ca fiecare ora libera o sa o petrec cu ea , nu la aerobic si impachetari cum visam eu
Fericita
30+
Raisa Maria

Dar maine stau toata ziua acasa