Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (102)
Raspunsuri - Pagina 4
ral_eli spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioana_Mami Am intrat pe picassa si m-am uitat la pozici ...am lasat si cateva forumuri... Acum fara lipsa de modestie ...dar parca toate va faceti mai frumoase ...numai eu ma uflu si ma uratesc :-((((...sau o fi doar depresia care ma macina de cateva saptamani ..de nici nu mai pot sa ma uit in oglinda .. Fericita 30+ Raisa Maria |
nu esti singura deprimata din cauza greutatii,
si eu ma simt f neatractiva, am facut niste poze duminica in parc cu intentia sa le pun pe picasa dar cand le-am vzionat acasa mi-a fost rusine sa le mai pun: arat exact ca un carnacior , fix un butoi, pana si degetele arata ca niste carnati, bleah
28+
danaint spune:
Cu Euroclinic, asa mi-a zis si mie dra. Cand ma apuca nasterea, ma prezint la receptie cu buletin si hartia aia ca sunt angajata. Da mie mi se pare ciudat Daca e plin spitalul, si nu ma primesc?
s31 Lucas Petru
beatrice75 spune:
citat din mesajul lui danaint Inca putin si plec de la firma... Dar maine stau toata ziua acasa Miercuri trec pe la medicul de familie sa vb de prenatal. Trebuie sa iau ceva la mine, vreun act ceva? s31 Lucas Petru |
Tre sa iei bani, cadouchiar, cat se da in acest caz?
30+
ratusca83 spune:
joann adaug si eu si in acelasi timp ma repet: La odiseea nov-dec..sunt numai gravidute frumoase,destepte si unite...
Ioana Mami mie mi-a interzis medicul meu epilarea cu ceara, epilator pt ca provoaca contractii..eu ma fac cu lama si in curand voi ajunge o maimuta....
28+ cu
si ingeras in ceruri
Ioana_Mami spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ral_eli
nu esti singura deprimata din cauza greutatii, si eu ma simt f neatractiva, am facut niste poze duminica in parc cu intentia sa le pun pe picasa dar cand le-am vzionat acasa mi-a fost rusine sa le mai pun: arat exact ca un carnacior , fix un butoi, pana si degetele arata ca niste carnati, bleah 28+ |
DA , DA un BUTOI ...si cel mai e enervant e al meu barbat care ma vede asa frumoasa si minunata...ca si cand eu nu as avea oglinzi sa ma vad :-((((((((
Fericita 30+ Raisa Maria
ral_eli spune:
Allexxia multumim pentru capitol nou
Gabriella, pofta de mancare/senzatia de foame ti-o da si dexa
Madalina ca sa treaca durerea. se pare ca eu am scapat ieftin cu unghia mea incarnata, am avut si eu sapt trecuta, m-a vazut sotul ca ma doare (are un obicei sa se incurce de picioarele mele) si m-a batut la cap sa o rezolv, si numai ce am atins locul putin cu forfecuta a tisnit puroiul, am strans din dinti si mi-am taiat singura unghia. acu ca va citesc ma bucur ca am rezolvat din timp, nici nu ma gandeam sa dea asemenea complicatii
burticile cu gemeni e normal sa aveti burtica maaaree, cu cat e mai mare cu atat sunt si bebei mai dezvoltati , ceeea ce e de bine
citat din mesajul lui bravegirl Legat de nastere...va doresc la toate sa aveti nasteri ca a mea. Pe mine nu m-a durut asa tare, mai mult era enervanta senzatia, pt ca eram obosita si vroiam sa dorm. ...la mine ocitocina a avut ca efect scurtarea pauzei dinte cntractii, dar nu erau mai dureroase. Daca nu-mi era frica de expulzie, nu mai faceam epidurala. Ma rog l aDumnezeu sa fie si acum la fel, sa nu ma doara, sa stau ca o floricica. A..poate la mine era si obisnunita cu contractile dureroase, asa ca am trecut usor peste travaliu. |
de ce zici ca erai obisnuita cu contractiile dureroase ? ai avut in timpul sarcinii? esti o tipa sportiva sau ai facut miscare in timpul sarcinii sau a contat varsta, de zici ca nu te-a durut asa tare...dupa cum vezi eu sunt la "varsta intrebarilor"
are dreptate eva cand spune ca pt fiecare femeie experienat nasterii difera. am vb cu o cunostiinta zilele astea care spunea ca mai tare a durut-o uterul dupa ce a nascut; asta chiar m-a mirat ca era pt prima data cand aud
numai Dumnezeu stie ce planuri are pt mine
28+
danaint spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ral_eli
nu esti singura deprimata din cauza greutatii, si eu ma simt f neatractiva, am facut niste poze duminica in parc cu intentia sa le pun pe picasa dar cand le-am vzionat acasa mi-a fost rusine sa le mai pun: arat exact ca un carnacior , fix un butoi, pana si degetele arata ca niste carnati, bleah 28+ |
eu REFUZ sa ma gandesc si eu am picioarele umflate la maxim, ma doare cand pasesc. Si mainile sunt umflate. Si in rest arat ca o gogoasa diforma. Dar ne revenim noi. Cand sunt deprimata ma imaginez cum o sa fac eu sport, si masaje, si vacum si alte inventii slabitoare, ca sa imi revin repede-repede
s31 Lucas Petru
Ioana_Mami spune:
citat din mesajul lui ratusca83 Ioana Mami mie mi-a interzis medicul meu epilarea cu ceara, epilator pt ca provoaca contractii..eu ma fac cu lama si in curand voi ajunge o maimuta.... |
Pai tocami d'aia nu as putea sa ma epilez altfel ...plus cosmeticiana mea este o draguta si ma face incet si cu grija si fara graba ...
Mie doctorul mi-a zis ca atata timp cat nu imi e frica nu are ce sa se intample...si nu imi e frica si nici asa dureros nu mi se mai pare
Fericita 30+ Raisa Maria
Ioana_Mami spune:
citat din mesajul lui danaint eu REFUZ sa ma gandesc si eu am picioarele umflate la maxim, ma doare cand pasesc. Si mainile sunt umflate. Si in rest arat ca o gogoasa diforma. Dar ne revenim noi. Cand sunt deprimata ma imaginez cum o sa fac eu sport, si masaje, si vacum si alte inventii slabitoare, ca sa imi revin repede-repede s31 Lucas Petru |
Asa ma amageam si eu ...dar acum sunt constienta ca nu o sa ma despart de bebe si ca fiecare ora libera o sa o petrec cu ea , nu la aerobic si impachetari cum visam eu
Fericita 30+ Raisa Maria