Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (102)
Raspunsuri - Pagina 3
Ioana_Mami spune:
Hello ursoaicele...
Wooowwwwww, capitolul 102 , parca ieri ma inscriam cu emotii la capitolul 1..Ce e drept pe vremea aia eram mult mai activa pe forum.
Noi azi am fost la epilat...pe la ora 13...si de atunci am cam capatat niste contractii , nedureroase dar deranjante .Maine la 9.00 ma duc la doctor sa vad ce o supara pe bebelina mea asa tare , ac doar ne-am mai "jumulit" noi la fiecare 3 saptamani si nu s-a suparat asa tare ...
In rest suntem bine .
Sanatate multa ursoaicelor cu probleme si spor la treaba celor cu aranjatul camerelor...
Aaaa...o reteta usoara de gogosi se stie ? Ca am o poftaaa
Fericita 30+ Raisa Maria
beatrice75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ratusca83 fetelor de cate ori suflu nasul ies si firisoare rosii de sange.oare este normal??? 28+ cu si ingeras in ceruri |
Este perfect...........normal
30+
amelia_ilie spune:
Allexxia, multumim pentru cspitolul nou !
Madalina, ma bucur ca s-a terminat. Sper sa treaca si durerea mai repede .
Si eu am burtica mare, toata lumea imi zice ca arat ca pentru 8-9 luni ...
25+
andreeacc spune:
Buna seara!
N-am mai avut timp de scris, abia am reusit acum sa va citesc. We asta am muncit cu sotul non-stop, am facut curat in debarale, am montat mobila lui bb, am croit, calcat si pus perdelele, draperiile si niste pernute decorative la ea in camera...ieri am gatit vreo 5 feluri de mancare, am fost cu copilul sa ii cumpar camasi albe ptr scoala....si sunt extenuata.
Si cand citesc ca voi faceti magiunuri, zacusac si alte bunatati...eu nu o sa ajung la performanta asta.
Intalnirea din Tineretului...eu am oroare de traversat Bucurestiul la ora aia...este diametral opus locuintei mele, nu ma incumet sa ma avant pana acolo.
ieri am intrat si eu in 32 de saptamani....
sashenka, esti o mamam/gospodina eroina, nu stiu cum rezisti.
vmadelain sanatate cu piciorul!
beatrice, moshulik, gabriella cat mai multa liniste si putine probleme!
mirunam, bine ca ai rezolvat cu scoala..."compatimim impreuna"
tocmai ce a venit sotul si trebuie sa il hranesc, va pup.
Andreea, mami de baiat si 30+ cu
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care
Ioana_Mami spune:
Am intrat pe picassa si m-am uitat la pozici ...am lasat si cateva forumuri...
Acum fara lipsa de modestie ...dar parca toate va faceti mai frumoase ...numai eu ma uflu si ma uratesc :-((((...sau o fi doar depresia care ma macina de cateva saptamani ..de nici nu mai pot sa ma uit in oglinda ..
Fericita 30+ Raisa Maria
Ioana_Mami spune:
citat din mesajul lui Ioana_Mami Am intrat pe picassa si m-am uitat la pozici ...am lasat si cateva forumuri... Acum fara lipsa de modestie ...dar parca toate va faceti mai frumoase ...numai eu ma uflu si ma uratesc :-((((...sau o fi doar depresia care ma macina de cateva saptamani ..de nici nu mai pot sa ma uit in oglinda .. Fericita 30+ Raisa Maria |
Am lasat cateva commenturi voiam sa zic :-))))
Fericita 30+ Raisa Maria
beatrice75 spune:
Crema Bepanthene se foloseste atat pt eritem fesier, cat si pt toaleta sanului?
Tre sa ma interesez ce unguent trebuie pt toaleta ombilicului. Vreau sa mi le procur din timp, ca atunci precis voi fi capiata de dureri, emotii!
BraveGirl, da eu te intrebasem in cap precedent cu Euroclinic. Se accepta insotitor non stop cu tine in camera?Dr colaborator inseamna ca te costa nasterea mai multdecat cu un dr permanent, cel putin asa este la Medlife. Dar aranjamente se mai pot face. La Euroclinic, ai mai dat ceva banuti doctorului?
Vmadelain, multa sanatate!
Trusele pt anestezie epidurala sunt de mai multe tipuri?
30+
JoAnn spune:
citat din mesajul lui Ioana_Mami ...numai eu ma uflu si ma uratesc Fericita 30+ Raisa Maria |
mey deci sa fie clar...la odiseea nov-dec nu se ezista graviduta urata ...
danaint spune:
Inca putin si plec de la firma... Dar maine stau toata ziua acasa
Miercuri trec pe la medicul de familie sa vb de prenatal. Trebuie sa iau ceva la mine, vreun act ceva?
s31 Lucas Petru
Ioana_Mami spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui JoAnn
mey deci sa fie clar...la odiseea nov-dec nu se ezista graviduta urata ... 27+ viitoare mami de gemene www.youtube.com/watch?v=zy3zIe-HFfA&feature=related" target="_blank">Forever,Michael |
Da , da ...ma scuzati nu urata am vrut sa zic...ci "neatragatoare ochiului "
Fericita 30+ Raisa Maria