Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (102)
Raspunsuri - Pagina 20
diana.b spune:
salutare...
am inviat si eu 
va povestesc maine mai multe !!!
intrebare: au inceput cursurile la filantropia?!!?!?!?
please, trebuie sa stiu ca sa nu ratez data asta 
pupici... 
douradoudou spune:
fetele care mergeti la filantropia la curs: la cat se termina?????dupa nu aveti chef de o intalnire ?eventual prin herastrau..eu stau f aproape de spital si as putea sa vin pana acolo cand terminati .si cine are masina daca se poate sa ma ia si pe mine pana in parc daca vreti sa facem asa..
..eu nu am cum sa ajung la intalnirea de joi
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)

si
30+ cu
ratusca83 spune:
corina bine ai venit!!
te primim cu multa placere.... scrie inca 4 mesaje repede ca sa scapi de moderare..
28+ cu
si ingeras in ceruri
ukume24 spune:
Corina primim cu mare drag inca un ursulet si inca o burticuta
Bine ai venit!!
27+
Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!
sunset_zuzi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui diana.b salutare... am inviat si eu ![]() va povestesc maine mai multe !!! intrebare: au inceput cursurile la filantropia?!!?!?!? please, trebuie sa stiu ca sa nu ratez data asta ![]() pupici... ![]() |
din cate stiu au inceput parca de miercurea trecuta beatrice stie mai bine...parca sunt in fiecare miercuri de la 17 la 19

Doamne ai grija si de noi
29+
Lore1983 spune:
Buna ziua burtici! Am o ciuda ca nu reusesc sa tin pasul cu voi! Nu am reusit sa recuperez ce ati scris in ultimul capitol si nici din asta nu am citit mare lucru
.
Am prins acum din zbor ca vorbiti despre fier si vitamine. Mi-am facut si eu analize si sunt usor anemica, mi-a dat dr. fier: Tot'hema se numeste solutia de baut; un mic deficit de calciu: calciu sandoz cu vit C.
Pana la urma la ce ora si unde va avea loc intalnirea de joi?
Bine ai venit Corinica (daca am retinut bine)
.
Ma intorc la treaba apoi ma pregatesc sa merg acasa
va
23+ viitoare mami de 
ratusca83 spune:
vai fetelor am fost pana la piata cu masina cu sotul meu, am mers maxim 10 min pe acolo si pot sa va spun ca abia ma misc... ma doare spatele de pic....
symo sper ca merge bine trebuta prin casa...ai grija sa nu faci efort mult!! pupicei multi
28+ cu
si ingeras in ceruri
corinaica spune:
multumesc inca odata de primire ratusca83, ukume24, Lore1983
vad ca se scrie f alert, un capitol pe zi!!!
beatrice75 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui sunset_zuzi
din cate stiu au inceput parca de miercurea trecuta beatrice stie mai bine...parca sunt in fiecare miercuri de la 17 la 19 ![]() Doamne ai grija si de noi 29+ ![]() |
da, asa este cum scrie suzi
30+

beatrice75 spune:
Fetelor, mie analizele de sange fier mi-au iesit foarte bune. Vineri merg la dr. Credeti ca imi va da totusi sa iau suplimente de fier?
Eu nu stiu sigur daca voi ajunge la cursuri, desi imi doresc mult de tot, in functie de cum ma simt!Ca de aceea nu e bine sa le lasi pe toate (bagaj spital, cursuri, shopping bebe)pe ultimul moment, ca uite mai apar si lucruri nepreazute spre sfarsitul sarcinii. Alexa, de ce nu vii la cursuri?Cred ca Diana, Elfica, Alinushca, suzi, vin. Miruna, tu de ce nu vii?
30+