Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (102)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Bine ai venit.

Citat:
citat din mesajul lui corinaica

Joy21 multumesc de primire Sunt mamica unei printese de 4 anisori si mandra posesoare a unei burtici cu un ursulet cu DPN 28.12.2010.

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinaica spune:

ALEXA1985 multumesc
cred ca e timpul ca cineva sa faca capitol nou, nu? deja s-a trecut la pagina21.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns celesta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana_Mami

Citat:
citat din mesajul lui ral_eli

Citat:
citat din mesajul lui Ioana_Mami

Am intrat pe picassa si m-am uitat la pozici ...am lasat si cateva forumuri...
Acum fara lipsa de modestie ...dar parca toate va faceti mai frumoase ...numai eu ma uflu si ma uratesc :-((((...sau o fi doar depresia care ma macina de cateva saptamani ..de nici nu mai pot sa ma uit in oglinda ..

Fericita 30+ Raisa Maria

nu esti singura deprimata din cauza greutatii,
si eu ma simt f neatractiva, am facut niste poze duminica in parc cu intentia sa le pun pe picasa dar cand le-am vzionat acasa mi-a fost rusine sa le mai pun: arat exact ca un carnacior , fix un butoi, pana si degetele arata ca niste carnati, bleah

28+

DA , DA un BUTOI ...si cel mai e enervant e al meu barbat care ma vede asa frumoasa si minunata...ca si cand eu nu as avea oglinzi sa ma vad :-((((((((

Fericita 30+ Raisa Maria

fii fericita ca te vede asa... ar fi ingrozitor sa te vada altfel si sa-ti mai si spuna

31+

Mergi la inceput

pe mine ma alinta sotul si fii-mea, balenutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

doura, merci frumos. mie mi-au iesit inca bine analizele, in parametri normali cu toate alea desi am alaptat pana la 20 de saptamani si nu am luat nici un fel de supliment. dar am observat ca in dinamica a scazut destul de mult fierul fata de cat era in primul trimestru si am zis ca nu strica sa preintampin. o sa il intreb si pe doc Joi la consultatie.
dar cu constipatia nu ai probleme suplimentare daca iei asa mult fier?

fetele ne vedem maine la filantropia sau ne descoperim pe bajbaite pe-acolo ??

Mami de (28.10.2008) si bb2 s 31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Eu daca vin, voi avea o revista "Bebe" in mana!Mai va aduc aminte maine si atunci va voi spune sigur si cum ma simt, e in functie de contractii!

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Si ne mai uitam si la pozele de pe picassa

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Pentru cele interesate de subiectul nasterii sub apa:
http://www.telegrafonline.ro/1236722400/articol/79982/nasteri_sub_apa_la_constanta.html

32+

Mergi la inceput

cand am si eu timp de net ati fugit toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Corina bine ai venit!!!

Ratusca, ce harnicuta esti! Eu am produs o musaca de cartofi.

Fetelor sunt rupta. Rupta bucati bucatele, sunt ca un puzzle. Pentru azi am incheiat sesiunea de curatenie generala. Am facut un pic peste tot, dulapuri, mansarda, cutii peste cutii...sunt indoita, deci ma duc sa ma balenizez pe canapea si nu ma mai clintesc.

Pap ceva si produc capitol...

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 30 +

Mergi la inceput