Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (102)
Raspunsuri - Pagina 21
ALEXA1985 spune:
Bine ai venit.
| Citat: |
| citat din mesajul lui corinaica Joy21 multumesc de primire Sunt mamica unei printese de 4 anisori si mandra posesoare a unei burtici cu un ursulet cu DPN 28.12.2010. |
29+
corinaica spune:
ALEXA1985 multumesc 
cred ca e timpul ca cineva sa faca capitol nou, nu? deja s-a trecut la pagina21.
celesta spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Ioana_Mami
DA , DA un BUTOI ...si cel mai e enervant e al meu barbat care ma vede asa frumoasa si minunata ...ca si cand eu nu as avea oglinzi sa ma vad :-((((((((Fericita 30+ Raisa Maria |
fii fericita ca te vede asa... ar fi ingrozitor sa te vada altfel si sa-ti mai si spuna

31+
alinushca spune:
doura, merci frumos. mie mi-au iesit inca bine analizele, in parametri normali cu toate alea desi am alaptat pana la 20 de saptamani si nu am luat nici un fel de supliment. dar am observat ca in dinamica a scazut destul de mult fierul fata de cat era in primul trimestru si am zis ca nu strica sa preintampin. o sa il intreb si pe doc Joi la consultatie.
dar cu constipatia nu ai probleme suplimentare daca iei asa mult fier?
fetele ne vedem maine la filantropia sau ne descoperim pe bajbaite pe-acolo ??
Mami de
(28.10.2008) si
bb2 s 31 
beatrice75 spune:
Eu daca vin, voi avea o revista "Bebe" in mana!Mai va aduc aminte maine si atunci va voi spune sigur si cum ma simt, e in functie de contractii!
30+

Elfica spune:
Pentru cele interesate de subiectul nasterii sub apa:
http://www.telegrafonline.ro/1236722400/articol/79982/nasteri_sub_apa_la_constanta.html
32+ 
mirunam spune:
Corina bine ai venit!!!
Ratusca, ce harnicuta esti! Eu am produs o musaca de cartofi.
Fetelor sunt rupta. Rupta bucati bucatele, sunt ca un puzzle. Pentru azi am incheiat sesiunea de curatenie generala. Am facut un pic peste tot, dulapuri, mansarda, cutii peste cutii...sunt indoita, deci ma duc sa ma balenizez pe canapea si nu ma mai clintesc.
Pap ceva si produc capitol...
MIRUNA cu Emanuel
si bebe Iustin
30 +