Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (102)
Raspunsuri - Pagina 19
JoAnn spune:
salut 
am incercat sa dorm un pic, dar nu imi iese...am o ciudaaa...
si eu iau supliment de fier, Sorbifer Durules, dar vreau sa il inlocuiesc cu ferro-folgamma, fiindca are si ac. folic....vitaminele mele contin doar 200mg ac. folic.
sugubina ce bine ca nu ai contractii...eu nu stiu ce inseamna aia...sa nu ai contractii...
eu am cel putin 7-8 pe zi

27+ viitoare mami de gemene
sashenka_h spune:
fetelor si eu am consumat galactogil si mancam o cutie in 3 zile si sincer nu am vazut mare lucru.....si scump rau ![]()
andreea eu nu am folosit centura ombilicala. de fiecare data cand ii schimbam ii curatam cu alcool alb, ii dadeam cu baneocin pudra si apoi ii puneam o compresa sterila peste buric iar peste venea pampersul si sincer a fost super bine la amandoi.
cat despre intalnire...poate vin si eu dar depinde unde va intalniti...poate va hotarati ![]()

Mami Andreea
29sapt cu
+,
Iustin Nicolae (03.04.2006) +
Sasha Andrei (30.12.2008)
Hera25 spune:
Pe mine m-a ajutat f mult Galaforul pt stimularea lactatiei, parca era pana in 30 ron si erau pastilute. Imi facea o productie mama mama....
Merci fetelor pt rasp. Mie la prima sarcina mi-a recomandat doct sa iau magne b6 chiar 4 zi, acum mi-a zis sa nu iau nimic, probabil se bazeaza ca am dus prima sarcina cu bine pana la 40 sapt....dar incep sa iau si eu magne b6 de azi. Am mai luat dar am facut o pauza cam mare si se vede...
Fericita mamica de
Lorena Elena 07.11.2008 si
28+
douradoudou spune:
pt allinushca :tardyferon de 80 mg..iau 2 pe zi..
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)

si
30+ cu
Joy21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui corinaica mai primiti o burticuta cu ursulet de dec? ![]() |
Primim cu drag. Spune-ne cate ceva despre tine si bebe.
Victoria, mami de
Anna Sofia,
29+ cu inimioaraDavid Lloyd George
douradoudou spune:
allinushca fierul nu rovoaca contractii..chiar e f f indicat acum in trim 3 si in timpul alaptarii...dar lipsa de fier nu e ok delocccccc pt bb chiar e periculos pt ac daca mama are anemie si nu ia supliment de fier bb poate sa aibe retard de crestere..
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)

si
30+ cu
corinaica spune:
Joy21 multumesc de primire
Sunt mamica unei printese de 4 anisori si mandra posesoare a unei burtici cu un ursulet cu DPN 28.12.2010.