Gasca de Constanta ***123***
Raspunsuri - Pagina 9
Madamsadamy spune:
Da tizo, eu serbez ziua numelui pe 6 ianuarie, dar daca se mai iveste vreuna nu-i bai ca mie-mi place.
La multi ani! Sa traim bine impreuna,cu noi, cu voi toate, si cu numele nostru. Acusi ca pot sa ma serbez de mai multe ori tare mult ma bucura.
elypetrov spune:
MadamDana sa stii ca eu atunci mai demult ti-am trimis un PM in care am scris nr de tel si altele dar eu nu stiam ca PM nu era activat dar acum m-a ajutat Dodo si l-am activat , apropo mai ai treaba ( job ) pe la noi pe la casa de cultura ?
DanaAlex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elypetrov Si eu cu siguranta voi mai merge la Gura Raului , atuci cand vom merge in Maramures , pana acum nu am ajuns acolo Cine are timp imi spune si mie unde este locul de joaca de la Far ca eu trec prin zona cand merg la servici dar nu il stiu , sper sa vin si eu cu Diana la intalneala |
hihihi...la fel am stabilit shi noi, poate la anul sa mergem in maramuresh shi sa facem o oprire de 2-3 zile la gura raului aerul de acolo ne-a facut sa gandim la fel...
locul de joaca este la benzinaria petromV de la intersectzia strazii caraiman cu strada paralela bld. 1 mai (cea cu abatorul, billa)...in momentul cand ai ajuns la intersectzia de la far (caraiman cu 1 mai) daca vii dinspre gara faci dreapta si imediat e urmatoarea intersectzie de care ti-am vorbit, acolo e peco PetromV, locul preferat de intalnire (am socotit ca este la jumatate de drum intre noi, plus ca este curat si adapostit de vant....pai sa o punem de o intalneala curand
DanaAlex spune:
citat din mesajul lui Ontica Camelia In legatura cu evidentiatul d-nelor din lista, sunt multe care ne citesc. dar stau in umbra. Modificarile le poate face cea care deschide capitolul, in limita timpului liber. |
considerand ca suntem suficient de multe cele care consideram necesara o ordonare a mesajului de deschidere a Gastii...pana la urma este cartea noastra de vizita sau ca in sufrageria unei case -ordinea shi curatzenia conteaza.
Dodo-pui, tu eshti cea care ai deschis capitol nou, deci apelam la bunavointza ta, in masura in care ai timp shi disponibilitate sa incepi curatzenia in casutza noastra!!!
putem face shi cum a propus Lali, cont comun la care sa avetzi acces cele ce shtitzi sa deschidetzi capitole - mi se pare o ideea mai buna!...deci potzi deschide un user comun, denumit: Gashca de Cta, parola o comunici lui Lali shi Cameliei shi celor ce mai doresc!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ideea principala este scurtarea listei, cuprinzand membrele active, condensand informatzia, pentru a putea fi cautarea mai ushoara.
membrele pasive(cele care nu au postari pe minim 2-3 capitole anterioare) sa fie trecute separat cu nume, copil, data de nashtere...lista intitulata sugestiv "ne e dor de voi", poate citind ies din rutina shi incep sa posteze.
in momentul in care o membra pasiva revine la bunul obicei, pe durata a 3 capitole consecutive, va fi trecuta in lista activelor...simplu, curat, ordonat shi mai ales practic!
aaa shi Dodo, daca te apuci de treaba, mai discutam pe parcurs shi in 1-2 capitole de acum incolo rezolvam treaba...sa ne prinda Craciunul bine !!!
capitolul viitor il deschid eu (cu ajutorul cuiva drag, singura nu shtiu totzi pashii)shi dau shi eu o mana de ajutor!
...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
p.s. Happy, Dodo-pui - mi s-a stricat telefonul shi am pierdut numerele voastre
Ely, Cryss- please, pm cu numar telefon...vine shi de la mine, imediat
hai ca ma duc la dispensar sa duc obiectul analizei, dupa aia piatza...revin mai pe la pranz, cand ma apuc de ordonat bagajele...spal de dimineatza !!!!shi mai am (vremea nu ajuta deloc la uscat rufe
jone spune:
ce bine ca stati in cosntanta, eu tanjesc dupa orash, imi lipseste f mult. si imi aduc aminte cu drag cand bantuiam cu alexandra ore intregi prin constanta.
aici e pustiu aceleasi strazi, nu cunosc pe nimeni.
urat.
ma duc sa arunc galuste in supa.
madam dana si eu sunt la regim.cu puncte :D
DanaAlex - marfa ceasul.eu am timex de care nu ma pot desparti.mi s-a oferit si dublul pretului si tot nu l-am dat.
ely - nici eu nu mai am mult pana la pensie....cam vreo 25 (cand se iese la 60?)
dodo si la eforie e urat, aseara nu am reusit sa ne plimbam pe faleza.
dai spor la poze. o sa le vizionez la urmatoarea sincronizare somn bia + cana de ceai verde.
ma duc la galuste bleah.
eu ash manca galuste cu prune (dar mi-e nu mi-au iesit si nici nu am exersat)
pup.
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui jone ce bine ca stati in cosntanta, eu tanjesc dupa orash, imi lipseste f mult. si imi aduc aminte cu drag cand bantuiam cu alexandra ore intregi prin constanta. aici e pustiu aceleasi strazi, nu cunosc pe nimeni. urat. |
M-ai descris pe mine....dar eu cand ma hotarasc sa ies...ajung in CT chiar daca doar pana la Mall....
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
elypetrov spune:
Jone zi-mi si mie reteta ta de galuste camie nu imi ies tot timpul pufoase sau depinde de gris
Dana gata acum stiu unde vine PetromV , e bine ca tocmai au scos sina de trmvai si au asfaltat se circula mult mai bine, iti trimit si pm , am spalat si eu rufe si nu ma incanta deloc vremea cica acum trebuie sa calc rufe pana ii dau pranzul Dianei
Vreau sa duc si eu fata la dans , ceva idei ,propuneri aveti
Anul trecut a mers si la balet dar putin ca ne-am gandit tarziu si a luat vacanta dar vrem sa continuam si acolo
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui DanaAlex Dodo-pui, tu eshti cea care ai deschis capitol nou, deci apelam la bunavointza ta, in masura in care ai timp shi disponibilitate sa incepi curatzenia in casutza noastra!!! capitolul viitor il deschid eu (cu ajutorul cuiva drag, singura nu shtiu totzi pashii)shi dau shi eu o mana de ajutor! p.s. Happy, Dodo-pui - mi s-a stricat telefonul shi am pierdut numerele voastre |
- incet,incet o sa le asez...fetele care numai scriu aici le las in josul paginii cu un titlu ceva?
-Capitol nou:
dai clik pe butonul quote
-stergi din fereastra care se deschide " quote=....Dodo-pui /quote... "
-Pentru a pune capitolul inchiat in prima pagina:
scrii totul ,astfel dar fara spatii
[ url =" http : "]123[ / url ]acest si link de la capitolul nou il pui la cel vechi..Spor...nu-i greu
3-Ai Pm
CRIXIA spune:
Multumim de urari, de pupici! La multi ani si din partea noastra celorlalti sarbatoriti! Mi-am amintit ca am evidentiat o Maria mica, pe a Corneliei si ulterior mi-am data seama ca e si Mariuca lui Crig!
Sper ca ne mai citesc si alte mamici, macar atat!
Mada, ma bucur ca ai dat un semn! Cateodata face bine si o vizita scurta! Nu stiu pe nimeni cu hainute, despre Tatiana nu mai stiu nimik, nu stiu daca mai livreaza. daca vrei iti dau mail-ul(mess-ul) ei sa o intrebi.
Va pup! Sunt pe fuga, intre o supa cu galuste si 2 copii!
Cris mami de Alexia & Ana