Gasca de Constanta ***123***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ontica Camelia

La multi ani Mariilor si Anelor!
D-Ana vezi ca mai inca o zi pe 6 ian de sf. IorDan. Ma intrebai de Teo, nu a mai facut ceva "spectaculos" (trasnai de retinut ), acum este disperata ca nu-i luam si ei rechizite (le vor cumpara educatoarele la fel), si tanjeste dupa ale sora-si.

aha...multzumesc de info , pana atunci insa e shi ziua mea de nashtere si Mosh Nick shi Mosh Craciun shi Revelionul (fiindca sunt mai mica decat sotz cu 6 ani, ma cadoriseshte cu cate ceva de sarbatori shi de Revelion avem obiceiul sa ne facem cate un dar la miezul noptzii!!!ca sa incepem anul nou cu bine)

offf, imi imaginez disperarea ei, asha este shi Tibi...vrea shi el ce are Nana...fetele frumoase shi multumiri din partea lui Tibi pentru ursuletzii de jeleu...i-a devorat pe totzi, pana la ultimul...ii lua in mana, povestea cu ei shi apoi hatz...!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andata

Dana, sanatate multa. Referitor la intrebarea ta cu majoratul, unicul meu baiat trece in randul adultilor peste 2 zile, pe 11. Am niste emotii cat casa si peste ea

multzumesc pentru urari...din toate bubele, ma mai doare doar mana fff tare, iau medicamente orale de azi shi daca nu-mi trece in cateva zile ma prezint la doctor...azi a venit doamna care imi face masaj shi mi-a zis ca se simte ca e intindere musculara grava.

aha...bine ca am intrebat la timp!!! mamica de viitor barbat...sa treaca emotziile, maine-poimaine devii soacra-mare!!!sa vezi atunci emotzii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaela77O

(...) scuze!!(dar cred ca stii de ce am perceput gresit)....

bine, scuzele itzi sunt acceptate!!! ( nu, nu shtiu de ce ai priceput greshit, dar nici nu incerc/nu ma intereseaza sa aflu ce crezi tu...e strict problema ta!!!)

acestea fiind zise, sper sa-tzi revizuieshti comportamentul virtual fatza de mine shi sa nu mai imi interpretezi eronat postarile...eu ma voi tzine de cuvant in ceea ce te priveshte!

toate cele bune...Dana, mama Tianei (23.08.06) si a lui Tiberiu (07.07.07)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Madamsadamy

D-Ana adica nu m-ai sunat sa-mi spui sa traiesc cu numele?

am comunicat telefonic intre timp
...vazut poze, bagat la cap urmatoarele: sa nu mai stau langa domnishoare slabe ca ashchia shi nici profil in hora...aici imi place de mine- http://family.webshots.com/photo/2757555540080163906rappsD ma avantajeaza pozitzia in grup...pentru cine nu ma shtie, eu mi-s aia din capul lui Iuby...iar pentru cine nu-l shtie pe Iuby, e domnul bine, cu mustatza, din stanga miresei-nashul mare

D-Ana!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dadi_t

Citat:
citat din mesajul lui Madamsadamy

Vreau sa ne orientam spre o intalneala, unde sa-i dam Taniei sansa de a ne povesti life, si nu de alta dar mi-e pofta de un COLA, si cat de curand vreau sa intru in regim Monti si nu o sa mai pot. Nu va e mila de tzatele mele ca de pofta pot avea ceva?
Pai da, ca mi se rup unghiile de la tastat..cat de mult am sa va povestesc......hihihi....

plus ca ne e dor de tine, Tania!!! daca nu in we, atunci sa reluam intalnirile la petromV de la far/ saptamanal ar fi indicat...sa aiba si copchii ce sa faca

daca e frig, e un restaurant cu loc de joaca, pe bulevardul cu linia de tramvai...imi scapa numele lui, cu alimentara la parter, langa o sala de fortza, vopsita clafdirea in roshu, mancare fff buna si iarna trecuta, relativ ieftin...

eu am pofta de pastrama de oaie cu mamaligutza shi must, cum numai la colonadelor gaseshti, asha ca pe sambata shi duminica dupa-amiaza ma duc cu Tibi acolo(poate mai sunt pofticioshi)

Domnul sotz al meu va fi la pescuit, asha ca sunt available shi la o cafea...de ce nu?? sa beneficiem de terase cat mai e cald shi frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Am pus o parte din poze...mi-a luat o groaza de timp...dar merita...continuarea zilele urmatoare

<<<dadi,mami de Anduta(14 sept.) si Bibica(14 febr.)>>>
NOI!,2006-2009,2004-2006

Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan
Bazar Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Ct,
e nor la Navodari si bate vantul.....
Tania acus intru sa vad pozele...

O zi cum o doriti!
all

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Buna dimineatza!!!

o zi minunata!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elypetrov spune:

Buna dimineata , Dana o cafea o iau eu ca tare mai am nevoie
Am avut ieri la servici o zi groaznica , munca ,munca si iar munca
De lipsit , am lipsit motivat zic eu , una bucata soacra bolnava pe care am adus-o la Constanta la medic ,cauta programeaz-o , cauta medici buni ca la sfarsit sa spuna ca ea nu crede ca poate lua un tratament de la inceput la sfarsit
Si eu cu siguranta voi mai merge la Gura Raului , atuci cand vom merge in Maramures , pana acum nu am ajuns acolo
Cine are timp imi spune si mie unde este locul de joaca de la Far ca eu trec prin zona cand merg la servici dar nu il stiu , sper sa vin si eu cu Diana la intalneala
Vremea de azi ma indispune total ,iar diseara iar merg la serviciu , dar lasa ca mai am 30 de ani si ies la pensie
Pup toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

Eu... buna dimi,eu la un ceai!!!!

Vizionat poze, fff frumoase. Chiar mi-a facut pofta si am revazut vacanta din Germania. Ufff, daca ar fi dupa mine m-as muta si maine in alta tara, cum ar fi Germania. Daca ar fi sa fac o diferenta, pana acum am vizitat Bulgaria, Italia si Germania, as alege sa ma mut in Germania. Dar se pare ca trebuie sa vad si Anglia. Oricum toata lumea o vorbeste de bine la capitolul aspect.

Daca merge cineva in carrefour, si vede reduceri la hainutele de copii din interior sa dea un anunt aici. Anul trecut in iarna parca au avut reduceri de 75% la hainele de copii din interior. Nu o sa credeti pe aproape doua carucioare cu haine am dat 200 ron, si am bucurat multe mamici si copii.

Mergi la inceput