Gasca de Constanta ***123***

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

Azi toata lumea supa cu galushti? V-ati vorbit?
Cine are o portie in plus, ca sa nu mai agstesc si eu azi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

Am citit PM-ul si am si raspuns. Nu am salvat nr de tel, dar cand ne-om cunoaste life sigur. Acum am tel nou noutz si sper sa ma tina inca 3 ani ca celalalt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

galustile:
cand nu am chef de bibileala:
bat 2 oua cu telul, putina sare, putin bicarbonat (vf de cutit)
apoi grisul si frec bine cu telul
totul trebuie sa arate ca o smantana
cand am chef (ca azi):
bat 2 galbenusuri cu sare si bicarbonat si gris
bat separat albusurile sa intre bine aerul in ele
pun albusurile umflate peste galbenusurile+sare+bicarb+gris, bat/frec cu telul si mai pun gris, trebuie sa arate ca o frisca batuta :D

apoi supa sa fie fierbinte dar sa nu clocoteasca cu bulbuci, eu fac proba pun o galusca si astept sa vad daca se desface.

reusita lor depinde de gris de oua de mama lor ca nu mereu imi ies.
uneori ies verzui, habar nu am de ce.
uneori mai tari.
dar "bun rau copii mananca!" le zic alor mei ca asha e modelul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Supa mea s-a transformat la cererea micului public in ciorba cu taitei!
Mie imi ies tot timpul galustile, nu am nici un secret, nimic adaos, doar ou, gris si un praf de sare. Bat oul, pun sare, adaug grisul, fara masura, la ochi pana are o consistenta potrivit de tare, ca o smantana, apoi las amestecul 5-10 min sa se umfle/ inmoaie grisul. Dupa aceasta perioada consistenta se modifica, se observa cand amestec ca ramane carare in urma furculitei. Le pun cu lingurira in supa in clocot. Sper ca m-ati inteles!
Pentru mine e mai dificil cu taiteii, pana fac foaia, pana ii tai, apoi un pic la zvantat...azi n-am scapat!

Cris mami de Alexia & Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladis spune:

supa cu galuste si ciorba cu taitei auleu...si eu care am SPM si o foame cat casa...ori o fi de la munte, am dus copiii sa schimbe aerul si cred ca mi-a crescut mie pofta de mancare, deja am niste rotunjimi de sirena

crixia, ramasesem datoare cu niste info, dar situatia mea nu prea te ajuta. in clasele I-II era doar miruna, copil cuminte si matinal, ne descurcam superbine cu ora de trezire si pregatirile, oricum era deja un lux fata de ora de trezire pt gradi, cand eu incepeam serviciul la 7.30, nu aveam masina, deci copilul era trezit de la 6.15 si livrat in gradi pe la 6.45.in clasele III-IV a aparut si vlad, dar el era bb cuminte, o trezeam pe miruna, o pregateam de scoala si deja mergea singurica, avantajul fiind distanta de 3 min fata de scoala, eu m-am orientat si la aceste facilitati cand m-am mutat, din cauza de sot plecat, iar eu job full-time, chiar si doua cateodata.d'aia ii zic eu sotului cand ma tot bate la cap cu casa, ca doar aici pe bloc sa mi-o faca, ca eu din zona asta nu plec nicaieri

u all!

mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)

Si Mihaita are nevoie de voi!

Speranta si incredere pentru David

www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Eu in galuste pun si marar tocat marunt ....nu ies galustile si iese "supa de gris" atunci cand una din componenta e veche

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

eu fac taitei numai cand am timp de socializare cu alexandra:
facem coca impreauna, fiecaret intinde, taiem.
am beneficiat de masina de taitei a soacra-mii dar a reusit sa o omoare asha ca acum fac clasic, sucitor, taiat la cutit.
cand fac prea multa coca o parte o intind subtire subtire si fac gogosele umplute cu dulceata, gem, branzica...prajesc.
ies crocante si bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Hello,hello minunatele mele !
M-am intors acasa pentru cateva ore,maine dimi plec catre mama-soacra unde stau pana luni,marti tre sa fiu la dispensar cu piticul la control de rutina.
Nu am citit tot,doar asa pe sarite si am retinut tare putin.
Abea astept o intalneala dar mai dureaza pana ma asez si eu cu toate ce le am in cap/program.
Deci marti la dr,miercuri plec la surioara,ca mai are nitel-nitel si se muta in casa ei. Cumnatul pleaca curand in Spania,pentru o luna,apoi in Norvegia parca,asa ca o sa o ajut pe sorelina sa isi aseze tot in casa si in curte,in timp ce mezina are grija de fata soramii si vlajganul meu.
Am fost aproape trei zile la surioaa mijlocie,am muncit la camp cum nu am mai facut-o de 4 ani si nu ma doare nimic in afara noadei ,pentru ca am cazut in fund in caruta si cum am slabit,nexam buci sa amortizeze caderea. Ma credeti ca imi era dor de depanushat porumb,mers cu caruta, trezit dimineata pentru taiat coceni? Spre rusinea mea nu mai am muschii de altadata si nu am reusit sa tai coceni...deloc ,nici macar unul. Evident ca am dat vina pe secera ,ca nu era ascutita,ca nu avea forma celei de la mama de acasa etc,etc. Sora-mea taia cu o viteza supranaturala pentru mine .
Ma intorc,fac nitel nani si revin mai pe seara.

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Clasic Jone...sucitor...stim, masina de taitei e la tata in pod
Vladis, si eu sunt de parere ca pentru copii trebuie sa locuim cat mai aproape de "utilitati". Mersic tuturor pentru info, speram sa decurga bine!

Am castigat la concursul Aptamil!!

Cris mami de Alexia & Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Dragelor..
EXISTA oare pelerina de ploaie pentru carut sport?!Al Isabellei ,caruciorul arata (fizic-culoarea logic rosie)www.douceur.ro/Magazin-online-Douceur/Carucioare-copii/Carucioare-sport-B308.html" target="_blank">asa.Daca da,unde pot gasi caci AM NEVOIE...Cumpar doar sa-mi spuneti unde gasesc si merg acolo si cumpar sau daca aveti careva dintre voi si v-au ramas de la puii vostri O CUMPAR.

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput