Gasca de Constanta ***123***
Raspunsuri - Pagina 11
ADINUTZA spune:
Salutare,
Dana, restaurantul cu spatiu de joaca de pe A. Vlaicu se numeste Rovas.
Acolo am facut petrecerea de botez a Isabellei. E super!
Lali, te convocam si pe tine la Potarnichea, sa dai o mana de ajutor, ca vad ca ai aptitudini de tzarancutza Sper ca nu te superi!
Plec la dr. sa iau adeverintele pentru gradi.
Diseara sunt cu Eli, la datorie.
O zi buna in continuare.
Lali_mete spune:
Adinutza cu cea mai mare placere,cum sa nu, la copt/curatat/mancat cu cea mai mare placere . Pe cand drumul la Potarnichea? Nu de alta dar tre sa gust si eu COLA aia fenomenala .
Mie mi se increteste parul cand trebuie sa merg intr-o mie de locuri si nu am timp,dar nu stiu cum are Doamne-Doamne grija ca le aseaza mere -anuleaza unele,pe altele le face mai devreme/mai tarziu si toata lumea e fericita .
Eu fac galustile asa :
-scot ouale din frigi si le las in bucatarie sa ajunga la temperatura camerei ( mi se pare mie ca se bate spuma albusul mai bine)
-separ albusul de galbenus ( daca e un pic de galbenus in albus nu se mai face spuma tare
-bat albusurile cu putina sare,pana se face spuma tare,sa nu mai curga din castron
-pun o lingurita de ulei+ gris+amestec pana se omogenizeaza tot
-bag la frigi pentru 20-30 de minute .
Ca sa verific daca se desfac sa usunt prea tari pun una bucata galusca in supa si astept sa iasa la suprafata. Iese intreaga- o las nitel sa fiarba si o scot sa vad miezul daca e tare sau la fel ca invelisul ,daca se imprastie ,mai pun nitel gris.
Eu fac si galuse colorate . Sa iasa mai galbene pun suc de morcov in compozitie,boia sa iasa rosii ,delicat si ies verzui,.Daca le fac cu oua de tara ies gata galbene,cu oua de la magazin ies aproape albe . Si uneori pun marar in ele,ca si Dodo
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania
DanaAlex spune:
salutare shi de la mine!!!
am culcat una bucata copil, care s-a jucat pana la epuizare cu alte doua bucatzi , iar eu am stat la taifasuri cu una bucata mama de cei doi....in timp de taifas am mai desfacut bagaje, bagat la spalat, intins, ca o gospodina desavarshita ce sunt ...iar cand au ieshit pe usha, m-am apucat de dulapurile copiilor mei, inclusiv de mutat una-alta prin camerele lor...acum e o vraishte de nedescris, hainele sunt pe un pat, dulapurile goale shi eu peste 2 ore ma duc la o prietena ca avem "party in pijamale" cu copil la purtator, pana maine dimi
am oscilat intre a dormi langa Tibi shi a asheza hainele frumos...shi pana la urma am decis sa ma dau pe net
eu galushte n-am facut niciodata, nu poftesc la ele , dar mai imi plac shi alea din carne care plutesc in ciorba...am un lapsus acum...shi taitzeii de casa (ii face soacra fff buni)
aaaa shi chiftelele de pui imi plac shi sarmale de gaina/gasca, dar tot asha, facute de soacra (nu-mi place sa-mi miroasa a prajeala in casa shi sunt determinata sa las aragazul moshtenire, curat)
Rovas...mersic Adinutza! daaa, e excelent pentru mamici voioase cu copilashi jucaushi
Lali- spor la treaba!shi nervi cu socrela cat mai putzini
Dodo- huse de ploaie universale, pentru caritz, gaseshti la Mothercare, in City-mall
DanaAlex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elypetrov Vreau sa duc si eu fata la dans , ceva idei ,propuneri aveti |
shi eu o duc la dand/balet/gimnastica...inca nu am decis, deshi 80%sunt pro dans la casa de cultura din cta (o cunosc de dra profesoara Floca)
Dodo- completeaza te rog lista cu urmatoarele date:
Elypetrov- 30.07.1979/Catalin-01.01.1977/ Diana- 28.05.2005
numarul de telefon nu-l facem public.
tiii, e diferentza de un an intre fetele noastre...shi de 4 intre noi
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui DanaAlex Dodo- huse de ploaie universale, pentru carutz, gaseshti la Mothercare, in City-mall |
Multam' mult...
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
DanaAlex spune:
citat din mesajul lui CRIXIA Am castigat la concursul Aptamil!! |
Felicitari!!!!
CRIXIA spune:
dodo pana la cumparat, hai sa mai asteptam, poate doneaza totusi cineva o husa de ploaie ratacita!
Eu o am, ce-i drept n-am folosit-o, dar o fi buna toamna asta, mai ales daca ma va insoti si Ana la scoala la Alexia. Bine ca ne-ai spus ce cauti, nu se stie cum se gaseste. Uite, eu am gasit un accesoriu de iarna de la carutul Alexiei, despre care stim ca nu mai exista. Este vorba de un saculet www.innovadbaby.ro/copii/Accesorii_carucioare_copii" target="_blank"> cam asa e construit Daca crezi ca te ajuta iarna asta imi spui si vi-l dau.
Cris mami de Alexia & Ana
elypetrov spune:
Dana la casa de cultura la dans ar fi super si pt noi ca stam in zona iar balet face la liceul de arta , am mutat fata la alta gradi , cauza mutat tati servici ,si am emotii pt ca ea a zis ca vrea la colegii care i-a avut pana acum , nici in gradi nu a vrut sa intre sa vada macar cum e
Eu m-am trezit ca sa fac bagaje , am dormit 40 min , maine dimineata dupa ce vin de la servici plecam la Lunca sa o ducem pe soacra-mea si venim duminica
Fug la bagaj
elypetrov spune:
tocmai m-a sunat al meu sot sa imi zica ca abia la 18:00 ajunge acasa iar eu la 18:10 plec la servici cu aceeasi masina , bine pot pleca si cu traseul dar nu am cu cine lasa fata , problema noastra permanenta , iar soacra e plecata la rude o recuperez abia maine dimineata cand o duc la ea acasa
happymumy spune:
Hello!
Eu sunt super obosita si am si o durere de spate minunata. Nu stiu ce sa zic mai repede ca as vrea sa prind si 1 h de somn.
Am lipsit din motive intemeiate, treba nulta atit la servici cit si acasa.
Dodo, am vazut pe un site undeva pelerine ptr carut sport, cind cautam premergator ptr finuta. Nu mai tin minte numele site-ului, dar promit sa caut si sa-ti comunic.
Mada, ma bucur tare mult ca ai hotarit sa ma scrii, si eu am inceput de curind, dupa o absenta de aaproape 5 ani, cred, dar n-a dat nimeni cu rosii in mine, ba dimpotriva .Imi pare rau ptr pierderea suferita, nu vreau sa-mi inchipui cum e, sunt o norocoasa sa-i am pe ai mei inca in viata. Mess-ul tatianei pot sa ti-l dau si eu.
Dana, bine ai revenit!In secunda asta, mi-ai facut o pofta de pastrama de oaie, de nu mai pot.
Tania , abia astept sa vad poze!
Si eu sufar de aceeasi problema , jone, de dorul de oras, sau poate nu neaparat dor, dar mi-erau toate la indemina, si ajungeam foarte usor peste tot. Macar acum am carnet si masina, ca atunci cind nu aveam era jale mare!!
Eu de ieri sunt in sarbatori, dar cu toate astea am fost la servici pina la 14:00, aseara am avut musafiri, in seara asta am musafiri.
Ofer baclavale doritoarelor !
Pupici multi! Incerc sa stau macar cu ochii inchisi 1 ora, sa ma pregatesc de o noua runda de musafiri!
Ghiulten & printesa Ayla (15.01.2004)