Gasca de Constanta ***123***

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Citat:
citat din mesajul lui happymumy

Hello!
Eu sunt super obosita si am si o durere de spate minunata. Nu stiu ce sa zic mai repede ca as vrea sa prind si 1 h de somn.
Am lipsit din motive intemeiate, treba nulta atit la servici cit si acasa.
Dodo, am vazut pe un site undeva pelerine ptr carut sport, cind cautam premergator ptr finuta. Nu mai tin minte numele site-ului, dar promit sa caut si sa-ti comunic.
Mada, ma bucur tare mult ca ai hotarit sa ma scrii, si eu am inceput de curind, dupa o absenta de aaproape 5 ani, cred, dar n-a dat nimeni cu rosii in mine, ba dimpotriva .Imi pare rau ptr pierderea suferita, nu vreau sa-mi inchipui cum e, sunt o norocoasa sa-i am pe ai mei inca in viata. Mess-ul tatianei pot sa ti-l dau si eu.
Dana, bine ai revenit!In secunda asta, mi-ai facut o pofta de pastrama de oaie, de nu mai pot.
Tania , abia astept sa vad poze!
Si eu sufar de aceeasi problema , jone, de dorul de oras, sau poate nu neaparat dor, dar mi-erau toate la indemina, si ajungeam foarte usor peste tot. Macar acum am carnet si masina, ca atunci cind nu aveam era jale mare!!
Eu de ieri sunt in sarbatori, dar cu toate astea am fost la servici pina la 14:00, aseara am avut musafiri, in seara asta am musafiri.
Ofer baclavale doritoarelor !
Pupici multi! Incerc sa stau macar cu ochii inchisi 1 ora, sa ma pregatesc de o noua runda de musafiri!

Ghiulten & printesa Ayla (15.01.2004)

A inceput sa ploua torential in gura la mine . As manca tavi intregi .

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Serios? Mie nici nu-mi plac, ca sunt prea dulci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Crixia felicitarii pentru castigul de la concurs.
Happy sarbatori fericite!Petreceri frumoase va doresc...Cat despre dulciurile traditionale:baclavale ,sarailii(nu stiu daca am scris corect),rahat(dar cel de la mama lui) as manca non-stop...

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Cred ca trebuie la o intilneala sa va aduc o tava, ca vad ca sunteti multe doritoare . Cit despre rahat(ca la mama lui), au la magazinul acela turcesc din Piata Grivitei.

Mergi la inceput

Citat:

Cred ca trebuie la o intilneala sa va aduc o tava, ca vad ca sunteti multe doritoare . Cit despre rahat(ca la mama lui), au la magazinul acela turcesc din Piata Grivitei.

Vezi ca se contorizeaza ,se trece la catastif .

Mai este cineva de acord cu crearea unui cont comun al "Gashtii"?

Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Citat:
citat din mesajul lui DanaAlex

Citat:
citat din mesajul lui CRIXIA

Am castigat la concursul Aptamil!!

Felicitari!!!!

Multam! O adevarata surpriza! Pacat ca iar sunt discutii, nemultumiti...tu stii cum e

Cris mami de Alexia & Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Citat:

Hello!
Eu sunt super obosita si am si o durere de spate minunata. Nu stiu ce sa zic mai repede ca as vrea sa prind si 1 h de somn.
Am lipsit din motive intemeiate, treba nulta atit la servici cit si acasa.
Dodo, am vazut pe un site undeva pelerine ptr carut sport, cind cautam premergator ptr finuta. Nu mai tin minte numele site-ului, dar promit sa caut si sa-ti comunic.
Mada, ma bucur tare mult ca ai hotarit sa ma scrii, si eu am inceput de curind, dupa o absenta de aaproape 5 ani, cred, dar n-a dat nimeni cu rosii in mine, ba dimpotriva .Imi pare rau ptr pierderea suferita, nu vreau sa-mi inchipui cum e, sunt o norocoasa sa-i am pe ai mei inca in viata. Mess-ul tatianei pot sa ti-l dau si eu.
Dana, bine ai revenit!In secunda asta, mi-ai facut o pofta de pastrama de oaie, de nu mai pot.
Tania , abia astept sa vad poze!
Si eu sufar de aceeasi problema , jone, de dorul de oras, sau poate nu neaparat dor, dar mi-erau toate la indemina, si ajungeam foarte usor peste tot. Macar acum am carnet si masina, ca atunci cind nu aveam era jale mare!!
Eu de ieri sunt in sarbatori, dar cu toate astea am fost la servici pina la 14:00, aseara am avut musafiri, in seara asta am musafiri.
Ofer baclavale doritoarelor !
Pupici multi! Incerc sa stau macar cu ochii inchisi 1 ora, sa ma pregatesc de o noua runda de musafiri!

si eu care am stat pana la ora 3 azinoape sa pun pozele...voi nu ati citit postarea mea

Revin cu poze din Co:prima parte:http://travel.webshots.com/album/578552984nFdkAV

<<<dadi,mami de Anduta(14 sept.) si Bibica(14 febr.)>>>
NOI!,2006-2009,2004-2006

Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan
Bazar Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lali_mete

Vezi ca se contorizeaza ,se trece la catastif .

Mai este cineva de acord cu crearea unui cont comun al "Gashtii"?

eu votez pentru!

happy=Sarbatori fericite tie si familiei tale!(nu stiu cum se numeste sarbatoarea...dar este un fel de Paste de la noi nu?)

<<<dadi,mami de Anduta(14 sept.) si Bibica(14 febr.)>>>
NOI!,2006-2009,2004-2006

Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan
Bazar Bogdan

Mergi la inceput

Neatza,neatza! ,muuulta ,rauri de ... imi e somn de pic ,nu stiu de ce ca doar am dormit toata noaptea. Plec catre socrela in doua-trei ore si ma intorc pe luni seara-marti dimineatza.
Dana ma intrebai de satul unde am fost cateva zile? Sora mea sta intr-un sat numit Tataru , la 45 km de Constanta spre Negru-voda. Din pacate nu prea aveti ce vedea pe acolo,nu este nimic interesant in afara surioarelor mele,bineineles. E un sat mic ,acum parca au inceput sa nu mai aiba grija oamenii de sat ca inainte. Mai toti barbatii sunt plecati sa faca bani ,femeile sunt acasa,nu prea mai lucreaza pamantul,il dau in arenda.
Acum merg la mama-soacra,la Limanu ,langa Mangalia,sa-mi coc vinete,pentru ca le-a cumparat deja. Si imi este o lehamite de nu imi vine sa ma misc de acasa.
Va pup missele mele minunate,unele dintre voi chiar si printese-misse minunate .

Mergi la inceput

Mamicutza happy da,chiar imi plac baclavalele desi ma cam dor dintii ca-s vai mama lor, dar tot mananc . Recordul meu a fost aproape un kg de baclavale mancate in 30 de minute,drumul de la Constanta pana acasa la parintii mei . Eu sunt tare pofticioasa si o colega de clasa,in liceu, i-a adus unei colege ,eu le-am vazut,dar nu a dat nimanui ,si eu am salivat pana acasa,apoi pana in Constanta ca am plecat cu treaba,cu tata,si dupa ce le-am cumparat am papat partea mea .

Mergi la inceput