Gasca de Constanta ***123***

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ADINUTZA spune:

La multi ani celor care-si sarbeaza ziua numelui azi!
Maine e iar sarbatoare, Sf. parinti Ioachim si Ana, deci Crix, petreceti din nou!

Despre aventurile pregatirii de scoala va scriu si eu pentru ca la noi e un subiect tare sensibil. Copiii mei erau capriciosi dimineata, nu le convenea nimic, anul trecut abia ii dadeam jos din pat(de cele mai multe ori cu forta) motiv pentru care am si renuntat la patul supraetajat, Bogdi uita de ce a intrat in baie, motaia pe wc, Ada plangea ca o trag de par cand ii faceam coditele( am renuntat si la plete din acest motiv, plus ca tati nu se descurca) de mancat nu mananca niciunul indiferent de insistentele noastre...plecam in viteza, pe jos, ca doar sunt in capul blocului si gradi si scoala tot aproape, si, dupa ce o lasam pe Ada in curte mergeam cu Bodo pana la scoala, sa-l trec strada ca soferii sunt grabiti dimineata, si copiii adormiti, apoi ma intorceam la gradi unde daca nu o lua vreo mamica sau tatic mai autoritar pe Ada sa o bage in gradi o gaseam in curte cu cateii de gat.
Intr-un final ajungeam si eu acasa transpirata si super enervata ca noua nu ne reuseste ceva atat de simplu, aruncam ce pregatisem pt micul dejun...si imi promiteam ca maine va fi altfel. Ceea ce se si intampla pt ca a doua zi ii ducea Iuli.
Noi respectam totdeauna programul de culcare, le-am inteles neputinta de a manca imediat ce se trezesc, pregatim hainutele pt Ada de seara sa nu mai avem discutii dimineata, Bogdan pleaca singur la scoala, isi pune singur pachetul si apa, iar faptul ca el e mai responsabil acum, ne ajuta si pe noi.
La voi va fi simplu, zic eu, pentru ca asa ar fi fost si in cazul meu daca era acea consecventa in program, dar atata timp cat eu lucrez in ture, e mai greu.
O zi frumoasa va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani Marii si Marioare!

multumim frumos de urari!

Cu toate ca teoretic, azi o sarbatorim pe Maria, si mai e si ziua in care am botezat-o, uitasem .

Crix, la noi e asa: copiii gradinari (acum unul scolar si unul gradinar ) la 6.30 trezirea!!!! Copilul mic are grija si se trezeste si el, chiar daca incerc sa umblu in varful degetelor prin camera. Anul trecut era mai simplu ca statea cuminte daca isi primea lapticul, acum misuna. Dupa ce reusesc sa conving copiii mari sa se ridice din pat si ii trimit la baie, echipez copilul mic. mai trag de cei mari sa iasa o data din baie (la noi dureaza!!!), apoi ajut copiii mari la imbracat, timp in care, daca am noroc reuseste si Doru sa se trezeasca (eu mai am un copil de trezit ).

Coboram in gasca, Vladimir aterizeaza in scaunelul de masa si isi primeste lapticul. Maria si Stefan ciugulesc si ei cate ceva (adica Stefan ciuguleste, ca Maria imi mananca si urechile).

Nu stiu exact cum vom proceda la inceput, dar planuim ca apoi sa ii ducem asa: eu pe Maria si Doru pe Stefan.

Voi intra in concediu pe 13 si la inceput voi putea sa gestionez lucrurile, apoi Dumnezeu cu mila . Incep programul la 7.30 si obtin derogare pana la 8. O voi lua de o aripa pe Maria si baietii nu stiu cand ajung la gradi .

A, intre timp vine si mama si il preia pe Vladimir. O perioada (va naste sora mea si mama va avea macar o perioada al doilea job )vom fi totusi descoperiti si va trebui sa il iau si pe Vladimir cu mine (ma gandesc ca e situatia ta cu Ana).

Sper sa ne incadram in timp si sa nu ne facem parul cret de nervi de la prima ora.

Distractiv .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Foarte distractiv , Cornelia, intr-adevar!
Dana, deocamdata sunt in tratamente si in exercitii de concepere - sper sa-mi iasa.Sunt pe Duphaston 10 zile.Da, ai dreptate, cu mamicile cu mai multi copii, si sa stii ca stiam de ele, mai intru din cind in cind si le citesc cu mare drag la mamici cu mai multi copilasi. Poate si pentru ca Ayla isi doreste inca un fratior si o surioara. Dar , in ritmul asta de concepere al meu , nu stiu daca i se va indeplini dorinta.Apropos, e cineva care a facut(sau cunoaste pe cineva) 3 cezariene? E ok sa faci asta?
Apropos, poate imi spui si mie ce biografii mai ai pe acasa, si poate mai facem schimb, ca si mie imi place sa citesc biografii, si am si eu citeva pe acasa.
Cornelia, ati gasit pantofiori? Parca tu cautai. Tu unde o dai pe Maria la scoala?

Ghiulten & printesa Ayla (15.01.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

Gata, am reusit sa fac un nou album cu nunta. Va invit la vizionare si astept impresii chiar si contra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui DanaAlex

Mihaela(umflatzel) - daca gaseshti rar subiecte dorite aici, preferabil decat sa taci mai bine jucam "fazan" ...ce zici???

care-i faza???cu riscul de a starni o polemica,poate....scriu unde vreau,cand vreau si daca vreau.....
imi urmaresti postarile?big smile
pai intra zilnic la umanitare atunci...

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Wow Cornelia, va fi "distractie" maxima! Ca la Adinutza.....speram ca va fi totul bine totusi, macar in unele zile!

Madam Dana nasa mie mi-au placut florile si rochita nasei...asta cel mai mult, adica maxim!! Normal ca ma uit dupa cine cunosc

Mami de Ayla, nu stiu de analize pt scoala, parca doar fisa cu vaccinari de la medic. Vor face parca un vaccin la scoala. Nu vreau sa ma gandesc la circul vaccinarii turmei Bafta multa la conceptie!!! Sa se lipeasca, cica Duphastonul favorizeaza...sa fie asa!

Cris mami de Alexia & Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

Multumesc!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Hello!
Intru pe fuga ca-s indoita de ...enerocolita. Ne-am imbolnavit si eu si Costin cand eram la Bacau ; am zacut vreo 2 zile in pat dupa care ne-am revenit si ne-am intors in Constanta. Eu n-am fost cuminte si ,,am poftit,, la rosiile lui Babushka(2 la un kg) si azi nu m-am putut ridicadin pat decat ca sa fac ,,partie,, la wc...sunt iar pe tratament si sper maine sa fiu apta ...pt serviciu

Madam...super nunta, super voi toti patru,frumosi imbracati, fetele frumos coafate , tinuta impecabila si eleganta. Ai fost o nasa pe cinste...si chiar de cinste esti...ca datorita tie si numai tie, s-a infaptuit aceasta unire fericita a lor....(prietenii stiu de ce!)
DanaAlex...sanatate multa si tie...ai grija ca laringita tratata prost se cronicizeaza.

Mihaela...te rog mult( asta pentru ca ne cunoastem!)...sa mentinem spiritul de pana acum al Gastii...Chiar nu este de dorit sa intram in polemici sau sa dam lectii de viata, ca in anii trecuti, si sa ,,pierdem,, din Gasca prietene dragi si active...Exista PM pentru momentele cand va simtiti lezate personal.

LA MULTI ANI MARII SI MARINI!

<<<dadi,mami de Anduta(14 sept.) si Bibica(14 febr.)>>>
NOI!,2006-2009,2004-2006

Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan
Bazar Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

aoleu Dadi, te-a pocnit bolile!!! Tiii, noi te asteptam cu povesti despre UK, sa visam si noi un pic la o lume normala! Pai daca te mai duci si la servici....reintri in viata din ro si nu ne mai povestesti cu aceiasi pofta de viata!! Hai, insanatoseste-te si povesteste!

Da, maine o serbam pe Ana! O tinem numa in sarbatori, avem si motive o groaza! Sper sa revin si peste ani si sa va spun cum ma descurc cu atatea petreceri!

Cris mami de Alexia & Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

La multi ani de sf Maria Mica! pai, sa-mi traisca atunci Marie
si am aflat ca maine e ziua mea si mamei, sf Ana. io Anca, mama Aneta. adica nu m-am pregatit sa dau party, d-apai dublu, pardon triplu si cu miorlau din dotare.
sunt de acord cu propunerea ref la user/e activi de cta.
madam printesa, sigur iei la anul f frumosi in poze
Dadi, offf, fa-te bine repede. si eu vroiam povesti din UK
rutina de dimineata la noi, doar cu un copil: ma trezesc, duc pisica la cupil in camera pe la 7.30 si am parte garantat de trezire instant fara bazdaci, fff happy. cu giumbushlucuri chiar. inainte de matza era teroare, stateam in defesiva cu gandul e sau nu maraita. cu toate ca si noi suntem parinti stricti. apoi o trezesc pe mama. uneori mai trag si de sotz sa se trezeasca chiar daca isi pune tel.
cupilul merge la baie pt pishu, io baia mea, sotul merge la baia mare, de asta am vrut 3 bai.
coboram, noi 2 plecam la munca la 7.45. fata manaca pana la 7.50. mananca cereale(diverse ca sa nu se plictiseasca) cu lapte/toast cu unt/unt arahide cu cafea de copii( cacao cu lapte). mananc si eu rapid cu ea MD, iau eu sau mr d'ale gurii pt work, ne tzocaim/iubicim family sandwich si plecam. mama ii face pachetelul& iaurt/fruct& apa plata apoi merge cu ea sus la baie, imbracat cu uniforma, luat ghiozdan si la 8.40 pleaca la scoala cu vecina/prietena mea+3 copii ai ei. la 8.45 trebuie sa fie la scoala. cand nu ploua rau merg pe jos.
ieri am avut redundancy notice day. pe 30 terminam. iar azi am o veste buna: s-ar putea sa imi fi gasit un jooob. sa ma apuc seros de invatat sa conduc, imi cam trebuie.
va pup

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica Floricele frumusele

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput