Gasca de Constanta ***123***
Raspunsuri - Pagina 5
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dadi_t Mihaela...te rog mult( asta pentru ca ne cunoastem!)...sa mentinem spiritul de pana acum al Gastii...Chiar nu este de dorit sa intram in polemici sau sa dam lectii de viata, ca in anii trecuti, si sa ,,pierdem,, din Gasca prietene dragi si active...Exista PM pentru momentele cand va simtiti lezate personal. |
tania,tocmai pt ca ma cunosti,cred ca cu Dana ar trebui sa vb lucrul acesta....si daca ii vei citi postarea cu atentie,vei simti "tonul ironic"....daca voia sa-mi adreseze personal acest lucru,putea sa o faca pe pm,dar a facut-o aici la subiect,asa ca la subiect am raspuns....nu stiu,sincer acum,daca este cazul sa mi se atraga mie atentia.....oricum,scriu doar ocazional,insa este un forum public si scriu la ce subiect vreau,nu unde mi se recomanda!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
emaaimee spune:
am uitat de inventia mea de spanac la cuptor:
calesti in ulei masline(1 lingura) o ceapa& ciuperci, cativa catei usturoi, apoi adaugi spanacul, o cutie de rosii in sos tomat& un pahar de apa. lasi sa se fiarba la foc mic pana cand spanacul este semifiert. apoi mai adaugi ierburi: busu, oregano, un pic ardei iute uscat/ crud/boia, sare, inca un pic de apa. torni compozitia intr-o tava si mai adaugi un pahar de apa, acoperi cu folie de aluminiu, cand e aproape gata mai adaugi un pahar mic de vin alb& optional 2-3 oua batute cu un pic de lapte& sare&marar. apoi 2-3 linguri pesmet. dai folia de staniol la o parte si coci se rumeneste un pic omleta. se serveste cu garnitura de orez& smantana+ un pic de cascaval peste spanac.
varianta light: nimic calit, totul la cuptor, fara pesmet. servit cu branza feta& sos de smantana cu piper( o lingurita smantana tare subtiata cu lapte 0.1 grasime, sare, piper proaspat macinat, nu prea fin)
a mancat pana si fata mea cu mare pofta
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash
m-am facut maricica Floricele frumusele
POVESTEA MINUNII
Fiquelle spune:
Buna, fetelor! Bine v-am regasit! Sper ca toata lumea este bine!
Nu am mai intrat pe forum de fff mult timp, iar ieri, cand am vrut sa intru la sectiunea de Publicitate, am descoperit ca aceasta nu mai exista, deci nici anunturile cu " Vand haine noi...etc" . Am vazut ca exista rubrica Bazar, insa hainutele de acolo nu sunt noi(majoritatea). Stiti unde pot gasi hainute noi pt copii si pt parinti, bune, de firma? Tatiana mai are hainute de vanzare? Multumesc.
MADALINA si adoratii ei, SOFIA MARIA(12.08.2004)si ALEXANDRU NICOLAS(4.08.2008)
Fiquelle spune:
Ah, am uitat sa spun "La multi ani!" Mariilor mici si mari!
MADALINA si adoratii ei, SOFIA MARIA(12.08.2004)si ALEXANDRU NICOLAS(4.08.2008)
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui Fiquelle Stiti unde pot gasi hainute noi pt copii si pt parinti, bune, de firma? Tatiana mai are hainute de vanzare? Multumesc. |
Cauta in Bazar la "rasfoiti" dupa user;produs;
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
emaaimee spune:
Adina, ce bine imi pare ca te-am gasit la femina. si acum aici ce mai faceti, sunteti bine?
voi, fetele, vorbeati acum un cap despre hainute de la zona libera sau Eforie, nu mai tin minte detalii?
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash
m-am facut maricica Floricele frumusele
POVESTEA MINUNII
happymumy spune:
Bafta multa la conceptie!!! Sa se lipeasca, cica Duphastonul favorizeaza...sa fie asa!
Cris mami de Alexia & Ana
[/quote]
Sper sa fie asa crix !
Mihaela, eu cred ca era mai mult o invitatie din partea Danei, si nu o recomandare, bineinteles ca nu -ti poate impune nimeni unde sa scrii si unde nu.Asta e parerea mea!
Mada, ce surpriza! Unde ai disparut?
Ghiulten & printesa Ayla (15.01.2004)
mihaela77O spune:
citat din mesajul lui happymumy Mihaela, eu cred ca era mai mult o invitatie din partea Danei, si nu o recomandare, bineinteles ca nu -ti poate impune nimeni unde sa scrii si unde nu.Asta e parerea mea! |
daca am perceput gresit,eu stiu sa-mi cer si scuze,cand gresesc!
Blogul lui Mihaita
A&M
Viata...
happymumy spune:
Mihaela, poate eu ar trebui sa fiu cea care ar trebui sa-si ceara scuze, nu stiu... Cred ca era mai bine sa nu -mi dau cu parerea, ar fi trebuit sa o las pe Dana sa explice.Intre timp, am descoperit din intimplare pe forum ca se joaca "fazan", si ca tu postezi acolo. Prin prisma acestui lucru, nu stiu daca era o ironie sau o invitatie, nici nu vreau sa stiu, asa ca... nu mai imi dau cu parerea.
Ghiulten & printesa Ayla (15.01.2004)
mihaela77O spune:
citat din mesajul lui happymumy Mihaela, poate eu ar trebui sa fiu cea care ar trebui sa-si ceara scuze, nu stiu... Cred ca era mai bine sa nu -mi dau cu parerea, ar fi trebuit sa o las pe Dana sa explice.Intre timp, am descoperit din intimplare pe forum ca se joaca "fazan", si ca tu postezi acolo. Prin prisma acestui lucru, nu stiu daca era o ironie sau o invitatie, nici nu vreau sa stiu, asa ca... nu mai imi dau cu parerea. Ghiulten & printesa Ayla (15.01.2004) |
draga mea,nu ai de ce sa iti ceri scuze,ti-ai spus doar parerea...si toata treaba asta are un substrat....cu siguranta este ironie,dar nu este frunmos sa vb in absenta persoanei,asa ca sa o asteptam pe Dana
Blogul lui Mihaita
A&M
Viata...