**Capsunele de mai-iunie2007(125)BUN VENIT, DARIO!
Raspunsuri - Pagina 3
An@ spune:
Doxinu, multumesc, o sa ma uit pe site sa vad ce gen de etichete sunt (plastifiate? tin la spalat?), ca am luat niste etichete dar nu cred ca tin daca le pun pe prosop.
Irinusha, hai ca-mi dai sperante ca Amelie s-a adaptat asa repede desi e mamoasa...asa o percep si eu pe ANa: mamoasa. Desi eu m-am intors la serv. de la 8 luni ale ei si ea sta cu ai mei (a stat si fara sa ma vada cateva zile), am lasat-o si cu sor-mea, totusi cu persoane din afara familiei e foarte "salbatica". Eu o tot pregatesc cu povesti despre gradi, ii spun ca o sa vin dupa ea chiar daca nu e cuminte si mai face prostii (adica ne certam, ne pupam, dar nu o las acolo ). Apropos de iscalit hainele in germania, pai toate hainele pe care le avem din germania pt Ana (adica 90% din garderoba ei) au etichete din fabrica pe ele unde poti scrie numele. Avem inclusiv rucsacel din Germ. si are pe spate eticheta pt nume. (Obsesia mea sunt prosopelele ...poate pt ca am ramas marcata din copilarie, cum am mai povestit).
Ma bucur ca nu te-ai suparat cu cuvantul nou ...am citit si recitit mesajul si am crezut ca ai interpretat ca te-am corectat, ceea ce nu e adevarat .
Chiquitita, draguta foc Livia si pare asa mare.
Cam atat ca sunt franta...am fost dupa gresie si faianta ..ff obositor sa aleg, sa asortez si sa vad si partea practica (adica sa nu mai vad toate scamele si picaturile de apa si urmele pe gresie) .
mami de Ana (22 mai 2007)
An@ spune:
La multi ani, Betty!!! sa fii sanatoasa si fericita si iubita!!
La multi ani de Sf. Maria pt. toate Mariile si Mariucile noastre!!!
An@ spune:
Didi, ai inceput serviciul? cum e sa fii din nou in campul muncii?
Madaiulia, ca mi-am adus aminte: si Ana vrea "sulioala" pt ca ea e fetita si pt. var-su vrea "flatiol" ca e baietel. Feresca Sfantu' sa zica cineva ca se poate si invers, ca nu accepta deloc si tipa . I-a ales si nume lu' potentiala sora pe care o va avea, deocamdata il poarta (numele) pisica de plus .
alynta27 spune:
Salutare!
La multi ani, scumpa noasra! Te asteptam cu drag!
La multi ani, Betty!
La multi ani tuturor Mariilor!
Multumesc de urari! Mi-ar place sa vina de ziua ei, dar vedem....
Tocmai am primit un telefon "de incurajare"- cum de nasc natural la 4 kg! Eu una sunt optimista, dar daca mai primesc multe remarci de genul ma clatin! "Ma bazez" pe faptul ca am avut diilatatie maxima, ma ajuta epidurala, si exista epiziotomie... Matei a fost si el mare 3850g!
Alina-Mirela 40+3Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alynta27 spune:
Betty ti-am admirat printesele.!
POZE
Cum a aparut Printul!
chiquitita spune:
Betty, , La multi ani, fericire si sanatate! Sa iti creasca mari fetele si sa te bucuri de ele!
Chiquitita, mama Liviei (8 iunie 2007)
bettyR spune:
Ana, Mica, Alynta, Chiqui, multumesc frumos!
Le urez si eu La multi ani! mamicilor si printeselor ce poarta numele Maria.
Ana, curaj cu gradi, Andreea mea nu a mai plans azi cand am lasat-o si in timpul zilei a fost bine, am gasit-o ok, se misca ca acasa. Asa bine a fost ca am lasat-o tzopaind pe acolo, nu zburda chiar de fericire ca tot a zis de dimineata ca nu vrea, si-a baut laptele in brate la mine si mai incerca sa planga dar nu i-a iesit. Dar asa de nervoasa e azi, nu stiu, i-a dat cateva Alexandrei si cand am intrebat-o daca a fost frumos si i-a placut, ne-a raspuns la fel de nervoasa, ca nu-i place la gradi. Acum chiar nu stiu ce sa fac, eu i-am tot zis inainte, in primele zile o mai intrebam si eu si tacsu cu o fata zambitoare daca e frumos si ce a facut, acum o las in pace. Adica incerc sa nu-i mai zic mare lucru, sa fie ceva normal. Doar dimineata ii spun de fiecare data ca o iubesc si ca o sa vin sa o iau de acolo, ca merge si Alexandra la cresa si noi la lucru ca nu ramanem acasa. Voi ce le mai spuneti ca de ce merg copiii la gradi?
Alynta, curaj ca va fi bine, e a 3-a nastere si chiar de are 4 kg nu cred ca va fi f dificil mai ales ca e fetita. Nu stiu daca e adevarat, dar se spune ca se nasc mai usor fetitele ca-s mai flexibile si nu-s asa late in umeri ca baietii.
madaiulia spune:
Betty! Multa sanatate si fericire alaturi de printese si de sot!
celor care-si sarbatoresc azi ziua numelui!
An@ si nimic inca la capitolul "sulioala"?
Andrei e tare pe pozitie. Azi a venit sora mea cu bebelusul pe la noi si Andrei e tare atent si grijuliu cu cel mic (4 luni si jumatate). Si eu care tot tatonez ternul cu fetita ii zic: nu ai fi fost la fel de bucuros si sa fie fetita?. Si imi raspunde baiatul meu: "noroc ca nu e fetita, ca nu ma jucam deloc cu ea!"
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007
alynta27 spune:
Madaiulia eu zic sa nu te mai "stresezi" ca daca va fi fetita baiatul nu o va accepta! Va fi surioara lui draga! Aseara i-am povestit lui David ca mami merge sa o aduca pe Maria acasa si ca va sta cu tati si bunica! Si el imi zice ca e surioara lui, Maria!
POZE
Cum a aparut Printul!