**Capsunele de mai-iunie2007(125)BUN VENIT, DARIO!
Raspunsuri - Pagina 4
Ioana13 spune:
Betty, La multi ani!!!
Eu am urlat ieri dupa tine dintr-o masina Iti spuneam ca sint Ioana, imi pare rau ca era intersectie si nu puteam opri la o poveste. La ce gradi o duci pe Andreea?
Am observat si la al meu si la alti copii, ca nu le place sa vb despre gradi... cum sint unii oameni mari carora nu le place sa vb despre servici. Gasim noi o solutie sa povestim despre gradi mai pe ocolite... Mai multe imi spune P despre cresa cind povestim despre altceva si mai bag cite un "cum faci si la cresa" si el zice da.. sau nu.. nu facem asa, decit cind il intreb direct: ce ai facut, ce ai mincat...
E Sf Ana azi?
LA multi ani Anelor!!!
LA multi ani MAriilor!! cu intirziere
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)
An@ spune:
La multi ani, Anelor (mari si mici)!! si supliment pt Ana mea !
I-am luat cadou o carte cu zane si figurine zane, fluturi si alte chestii:
http://www.teora.ro/descrieri/Lumea%20Zanelor%20-%20joc_6601.htm
Si tot de la teora i-am mai luat un joc ff interesant, pe care i l-am dat mai demult: de confectionat gaze si animalute din ciucuri, dupa imaginile-instructiuni din carte...e ff usor, Ana le face singura, eu doar pun lipici (ca trebuie sa apesi tare pe tub):
http://www.teora.ro/cgi-bin/teora/romania/mbshop.cgi?database=16&action=view_product&productID=6531&category=06
mami de Ana (22 mai 2007)
alynta27 spune:
La multi ani Anelor!
Alina-Mirela 40+4Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
lbelciug spune:
La Multi Ani pe ieri, Betty! Multa fericire, noroc, putere si intelepciune!
An@, frumoase cadourile pt fata ta! La Multi Ani pt ieri si voua!
Cum au petrecut Mariile noastre?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
alynta27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lbelciug Cum au petrecut Mariile noastre? Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007) |
A mea a topait in burta!
Alina-Mirela 40+4Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
madaiulia spune:
LA MULTI ANI ANELOR!!!
An@ super cadouri a primit printesa ta. O sa cautam si noi cartea cu ciucurii. Mereu ma inspir din cadourile pe care i le iei Anei
Alynta nu ma stresez cu surioara. Inca . Deocamdata mai mult ma amuz, dar inca nu e nici in burtica bebe. Sper sa vina repede si sa-l accepte Andrei fara probleme.
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007
Irinusha spune:
Salutare plantatie!
Eu pe fuga ca astept sa sune o prietena sa ma duc s-o iau de la doctor ...
Betty!
Sanatate, impliniri si fete sanatoase!
La multi ani ptr. Marii si Ane!
Un special ptr. Ana!
Si raportul:
Azi a fost prima zi de gradi fara probleme, a 3a fiind.
S-a trezit mai usor de dimineata, adica am tras de ea vreo 10 min., dar barem a fost fara urlet si plans. Aseara la 19.55 era in pat, pe la 20.15 cand mai m-am uitat dupa ea dormea dusa ... deci ii trebuie 11-12h de somn sa fie fit.
Educatoarea mi-a promis sa ma sune de-s probleme, de nu, a ramas sa o iau la 12h. Era fericita sa ma vada, imbracata gata ca fusesera afara la joaca, facuse pipi cu educatoarea, cica s-a jucat in coltul cu papusi cu un baietel micut ca ea si cam asa. Maine sper sa se repete performanta.
Ieri a fost teroare ... dimineata a urlat, chiar urlat. Era inca adormita cand tipa de a sculat tot blocul ca ea vrea nanii si "nu vreau la pii!" ... s-a mai linistit cand i-am spus ca il imbrac pe frate-su in rochita ei si se duce el sa se joace cu copiii. Dar a fost intoarsa pe dos ... la 11 cand m-am dus sa o iau era plansa toata, binenteles ca mi-a plans si mie putin. Educatoarea mi-a povestit ca s-a pus pe plans dupa ce au papat si a pus-o sa-si stranga cana si ca n-au stiut cum s-o potoleasca ... ca era 11 fara 10 min. si m-au asteptat sa vin ca altfel ma chemau sa o iau. Am dedus ca nu-i place sa bea apa cu cana ei ... e adevarat ca nu prea bea cu cana/paharul, stie dar nu vrea. Si cred ca a cautat motiv de plans, acasa a fost vesela si bine.
In prima zi vazand-o cat de greu se scoala am culcat-o putin dupa-amiaza (adica a dormit cu Oma), seara frate-su dormea dus, ea se foia prin pat, cred ca a adormit f. tarziu ...
Asa ca sper ca am gasit solutia: culcatul la 20.00, lasata in pace cu cana si papa (ea mananca acasa) si functioneaza ... barem cat timp se acomodeaza. In rest vad ca-i place, ptiu, ptiu, ptiu sa n-o deochi!
Am ramas cu gura cascata sa vad etichetele din tara Am experienta cu gradi de Germania si gradi de Spania si n-am mai vazut asa ceva. Zau ... Asa afacere doar in tara prinde.
Mami de An@, sincera sa fiu, eu m-am gandit la etichetele unde scrie firma, masura si materialul ... pe cel special n-am scris niciodata. Motivul: eu dau hainele copiilor, pe cele unisex le pastrez ptr. domnisoara, chit ca sunt doar de tavalit ... si parca e ciudat sa fie cu numele altui copil. Etichetele scrise se pot taia.
Dar incearca sa scrii pe etichetele mentionate de tine, tine f. bine de folosesti un marker permanent. Sincer, etichetele de lipit mi se par un moft, bani aruncati :), mai bine mai cumperi o carte.
Gata, trec la facut pe taxi-ul!
Sanatate plantatie!