**Capsunele de mai-iunie2007(125)BUN VENIT, DARIO!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Bine ai venit MARIA! Felicitari Alynta!

Vas, curaj ca trece si perioada asta si boala Elizei, poate cum esti gravida esti mai sensibila! Bine ca are cu cine sta.

Nici Alexandra nu a scapat de antibiotic, azi am fost la dr si se aude ceva si la plamani, cred ca ma asteapta o iarna grea. Asa e sensibila, chiar daca inca e alaptata, mananca bine si divers, tot super sensibila. Andreea nu a supt, nu a mancat, si e mai rezistenta. Cred ca fiecare cum este, Andreea statea tot asa cate o saptamana plina de muci si ii trecea fara antibiotic, la Alexandra se agraveaza. Suntem toti raciti tare, alexandra si sotul cel mai rau, abia sufla, eu cu andreea avem ceva jena la gat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

Bine ai venit pe lume, Maria! Alynta, refacere rapida si te asteptam cu vesti

Vas, felicitari pentru ! Posibil sa fii mai sensibila pentru ca esti , va fi totul bine cu Eliza, ai sa vezi

betty, sanatate, sper sa va refaceti rapid si mica mea e un pic mucioasa, dar nici n-am fost la doc..ai mei sunt amandoi rezistenti, si eu, insa m-ai pus pe ganduri cu plamanii, poate trag totusi o fuga pana la doc, desi nu-mi face nicio placere.. am vazut pozele cu printesele, superbe

monytza, bine ai revenit! hmm, eu as zice sa-ti urmezi instinctul in legatura cu gradinita..poate nu e cea potrivita pentru Antonia, mai asteapta un pic, iar daca situatia nu se imbunatateste, poate ai posibilitatea sa o muti la alta.. sper sa fie totusi doar tracul de inceput si sa se obisnuiasca. nu ne pui niste pozici?

chiqui, si cu liviuta am vazut poze, este o frumoasa

maine incepem si noi gradi... v-am mai spus, merge la Waldorf.. voi reveni cu impresii.

si in sfarsit, sunt fericita proprietara a unui apartamentel

va , noapte buna!

Mami de Calin Gabriel si Ioana Carolina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Alynta felicitari! Bine ai venit Maria!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monytza spune:

lbelciug
Iti multumesc de incurajari. Mi-a confirmat si ingrijitoarea ca se potolesc destul de repede dupa ce pleaca parintii si incep sa bazaie iar abia cand vine ora de somn si unii dintre ei pleaca acasa. Evident ca cei care raman sa doarma acolo se simt nedreptatiti.

alynta Felicitari pentru micuta printesa Maria! Sa va intoarceti repede din maternitate !

vas
pentru bebe baietel! Sarcina usoara in continoare!

chiquitita
Promit ca am sa aduc si poze cat de curand!

arcadia
M-am mai linistit nitel pentru ca astazi, parca erau totusi mai linistiti.Puiu mic a marait de acasa ca nu vrea sa mearga la gradinita, a plans mocnit mai tot drumul pana acolo, pana am schimbat-o. Apoi a zarit o ingrijitoare de care probabil ca s`a atasat si a strigat-o "doamna mea cu parul blond" , a luat`o de mana si a rugat`o sa o duca in clasa. Ii spunea " doamna, eu azi nu vreau sa dorm, nu vreau sa mananc doamna, vreau sa stai cu mine!"
Am intrat cu ea in clasa si m`a rugats a ma asez pe scaunel langa ea. M`am asezat, am pupat`o pe obrajor, i`am zis ca plec la serviciu si am
rugat`o sa manance si sa faca nani. A protestat ca nu vrea dar nu s`a mai agatat sa vina dupa mine. A ramas cuminte pe scaunel maraind

Ieri cand m`am dus la gradinita sa o iau pe Antonia am fost surprinsa sa o gasesc linistita si chiar vesela as putea spune. Cand m`a vazut a venit si mi`a sarit in brate si mi`a spus ca a dormit si a fost cuminte. Mi`a mai zis ca dimineata i s`a facut rau de la plans si a vomitat pe covor, dar doamna i`a zis ca nu`i nimic si a schimbat`o de haine doar ca nu i`a pus sosete si a transpirat la picioruse.
Tot drumul spre casa mi`a povestit ce a mancat si ca a dansat, au scris si au invatat un cantecel " gandacel, gandacel, hai sa ne distram - lipa lipa sa dansam!" Era tare incantata si fredona intr`una.
Mi-a mai zis ca doamna le zice sa stea cu manutele la spate pe scaunele cand fac multa galagie si ca niste copii bat cu lingura in farfurie ca nu ajunge mancarea mai repede la ei - si doamna da cu mana in masa si spune "shhhh...faceti liniste".

Sper sa treaca repede perioada asta pentru ca nu mai pot sa dorm noaptea....ma trezesc mereu pe la 4 si nu mai pot sa adorm gandindu`ma ca iar o sa planga de dimineata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Monytza, eu nu mai intru in clasa si nu o mai pup acolo, ca ii vine sa planga. O pup pe drum, cred ca ne simt si ei pe noi si daca ii tot pupam si ne luam ramas bun cred ca le inducem si noi o stare proasta, trebuie sa fim tari si sa ne calmam noi in primul rand. Oricum e rau si daca plange asa mult de ii vine sa vomite, asteapta o saptamana, doua ca lunea iar plang dupa weekend si dupa 2 saptamani poti lua o decizie.

Acum Andreea e asa bine ca nu-mi vine sa cred, nu o mai intreb multe, am vazut si ce a facut ieri ca era lipit pe perete, is tare fericita si linistita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

[b]Buna mamici,Mariuca are RH pozitiv,si Alynta are urgenta nevoie de acel vaccin care se face in primele 72 ore de la nastere.Fetita e bine,sanatoasa,mamica la fel.Cine poate sa ne ajute cu o informatie unde putem sa gasim mai ieftin va rog sa ne anuntati.LA Donna Farm costa peste 750 ron

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

"Mami, uite, soarele e ca o pastila!"

Asa remarca Bogdan lumina portocalie a diminetii. E o zi minunata in care cred ca fiecare rememoram inceputurile noastre scolare, fie ele primare, gimnaziale sau liceale. Ce-as mai da sa fiu mica si lipsita de grija responsabilitatilor, sa-mi las gandurile sa zburde pe valurile imaginatiei copilariei! Dar nu e greu sa ne imaginam totusi asta, nu?

Nu-mi amintesc nici o zi de 15 sept care sa fi fost ploiasa sau mohorata, toate cele din memoria mea sunt luminoase, incarcate de lumina si bucuria unui nou inceput, a unei noi treceri prin Poarta Cunoasterii, cu forfota in stomac si buchete de flori in mana.

Am pregatit noul debut la gradi cu cosuri de flori facute de mana mea, partial cu flori din gradina proprie. Am pregatoto aseara cu multa agitatie in suflet saculetii cu hainute ale copiilor, am probat pantofiorii si am stabilit ce pot purta micutii mei in aceasta toamna. Ce emotie, ce satisfactie, ce voiosie sa vezi cum propriile vlastare merg mana-n mana catre intrarea pe care scrie generos "Bine ati venit"!
Am sa pastrez aceasta imagine undeva in casetele sufletului meu, asa ceva nu se poate uita!

"Mami, vreau sa vad clasa unde va sta Bogdan!"
"Aflam cand intram, nici mami nu stie"

Am avut noroc. Baieti sunt in clase alaturate (ce bucurie pe ei!), iar d-na lui Bogdan e recent intoarsa din concediu maternal. Sunt 28 de copii inscrisi, ceea ce e f bine.
Am stat pana la ora 8 s-o asteptam si pe d-na lui Matei. din pacate ea a intarziat si eu a trebuit sa plec la birou. A ramas sotul inca 15 min pana a venit si dansa dupa care a plecat, lasandu-l pe B cu lacrimi pana-n barbie. Am flat ulterior ca B s-a linistit si manca de pranz cu ceilalti copii. Simt ca incet-incet se va acomoda.

Arcadia, FELICITARI, sa stapanesti noul apartament cu sanatate si sa fii fericita in el, impreuna cu minunile tale!
banuiesc ca tu ai studiat metodologia Waldorf- imi poti spune te rog daca stii la scoala cum se diferentiaza metoda asta de cea clasica? Dar metoda step-by-step cum e?
Multa bafta la gradi!
Monytza, din pacate asa e, orice interferenta a parintilor cauzeaza plansete. Si seara, daca unii parinti vin mai devreme sa ia copiii, cei care raman pana mai tarziu incep sa se miorlaie pe motiv ca nu "nu vine mami/tati sa ma ia". Pe masura ce vad cum stau lucurile sau mai cresc se linistesc, rabdare multa deci. Parerea mea e ca ai noroc cu o fata asa vorbareata, ai mei rareori (chiar si M care e mai mare) imi povestesc ce fac la gradi cu amanunte. Impuna-ti te rog liniste, odihneste-te caci nu e decat o per de tranzit pe care fiecare micut trebuie s-o traverseze. Plansul e de multe ori doar ca sa ne impresioneze pe noi parintii, teatral, nu neaparat din nefericire.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Al_Ma spune:

Cris, am sunat la farmacia Academia (str. Academiei nr. 35-37) si acolo e 575 de RON. Bun venit, Maria!!
Vas, felicitari pentru baietel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

Al Ma multumes din suflet am mai vb cu cineva si acum asteptam sa ma sune Alina sa imi spuna daca s--a rezolvat

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Al_Ma spune:

Cu placere! Am vazut pe site-ul Sensiblu ca la ei este 860/870 de lei

Mergi la inceput