Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (61)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

fluturas ai fost tare curajoasa cu epitatul inghinal
mie mi e frica, poate inainte de nastere ma duc sa ma epilez cu ceara, atunci numai am nicio teama ca s ar putea intampla ceva rau

+20 si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Alinush asta voiam sa zic si eu..cum s anu mai aibe loc la 16 sapt. Oricat d emic ar fi uterul... e prea devreme, chiar nu inteleg, ar treb intrebat el, poate ai putea sa-l suni, sa-i spui c atea-i gandit la ceva ce ti-a spus, ca s anu stai pe ganduri si ace.

Mirela bafta azi! Sa vii fara injectii! (fobia mea nr. 1)

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Fluturas, inca bebeii sunt micuti si isi schimba pozitia. Eu de exemplu il simt cand stau la birou din cauza pozitiei. In week-end acasa oricate pozitii am incercat nu l-am simtit. De ieri in schimb la servici il tot simt.
Bebelu, o sa fiu atenta mai ales la astea mai condimentate.
Alinush, nici eu nu prea pricep ce inseamna "nu mai are loc". Pai de aia creste uterul, sa-i faca loc la bebe.

Andreea , mamica Elizei

13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

hei pe unde umblati ??????????

Andreea , mamica Elizei

13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IceSky spune:

buna ziua, ma numesc costina si sunt la prima sarcina. maine fac si eu 5 luni. am si eu loc printre voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Andreea eu sunt pe aici, dar nu stau tot timpul la calc ca sunt la munca si mai am treaba.

Laura

21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

buna gagici
eu n-am scapat de injectiima rog perfuzii...parca sunt mai usoare..am pana vineri ca nu-i place lui nenea dr raceala mea
Si acum sa va raspund putin cu multumirile de rigoare ca v-ati gandit la mine
Roxy..in legatura cu incuscritul...tu ai fetita..ce zici?
Shines..eu am primit vestea la fel..ma bucur pt orice la cat m-am chinuit sa-l fac pe bebedar al meu sote in delir..stie tot orasul ca el o sa aibe baiat..ma pupa toata ziua..ii zice lu' la mic sa joace fotbal cu el..se supara cand nu-l simte ca misca...
Florintunde pai sa va dea Dumnezeu si voua baietelul
Fluturas nu in spital face morfo..ci la centru de planificare si numai miercuri..nu stiu cat costa,dar ce mai conteaza
Shubulinamerci si te pup
daca am uitat pe cineva n-a fost intentionat...va plac pe toate si va pup cu drag

Angie+19

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Pup fetele.
Andri,esti o dulce,ne-ai incurcat pe mine si pe Simona (Shines).Eu sunt cu numele,ea e cu constipatia.

18+ cu

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

Mirela, daca te epilezi la 3 sapt inghinal cu ceara nu doare, se obisnuieste zona...eu zic sa incerci inainte de nastere...sincer e foarte suportabil, poate dupa ras indelungat sa doara CEVA MAI TARE, DAR DOAR PRIMA DATA...

eu vreau sa falfaie bebelii ca sa stiu ca sunt bine...

fluturas 18 + ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Fluturas sa vezi cand o sa inceapa sa te loveasca, sa vezi cum se misca burta cand dau din maini si din picioare. Eu am un sg bebe si cand incepe programul de intins zici ca te lupta cu cineva pe acolo.

Laura

21+ cu

Mergi la inceput