Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (61)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Alinushali sa stii ca nu stiu de ce ti-o fi zis asa medicul, chiar nu am idee. Mie sa stii ca imi place Eva, mi se pare asa simplu si finut

Fluturas nu te stresa, sunt zile si zile, mai incolo cand vom avea 6-7 luni il vom simti zilnic, se poate si acum dar nu e neaparat

Lorich nu folosesti batista bebelusului, chiar daca e mare, eu o mai folosesc cateodata la nepotelul meu care are 4 ani, ca sa doarma bine. Sau eu ii pun Vibrocil ca sa ii scada secretiile.

Angie sanatate multa

Eu calc perdele.....Doamne....parca nu se mai termina, nu pot sa calc mai mult de una pe zi ca incepe sa ma doara burta....ufffff

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 21 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Patricia, batista beb e cea mai tare inventie ever!! O folosim in mod normal, ins acand "ne-a apucat" la 0.30, plangea de dureri, de tuse, dar maia les ca voia sa adoarma la loc...cred ca daca aduceam aspiratorul..ne urla de producea mai multi muci decat toata gradinita la un loc. A plans jum de ora ca i-am pus sup cu nurofen, am zis ca atat pot sa-i fac pt dureri la ora aia..si a planssss..d emi-a parut rau ca i -am pus. (uraste supo si mai ales s afie fortat cu ceva).
Vibrocil i-am pus aseara la culcare, i-a pus si mama azi, o sa-mi cumpar si olynth pt 2 ani ca stiu ca decongestioneaza rapid, stiu c anu e un medicament ideal, dar sa ne ajute sa trecem de noaptea asta; abia maine dimi ne vede pediatrul.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

IceSky bine ai venit alaturi de noi. Scrie repede 4-5 mesaje, ce vrei tu ca sa te vedem in timp real.(esti moderata si iti apar mesajele mai tarziu.

Laura

21+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui IceSky

buna ziua, ma numesc costina si sunt la prima sarcina. maine fac si eu 5 luni. am si eu loc printre voi?

Costina, bine ai venit! Sarcina usoara in continuare! Nastere usoara si bebe sanatos.
Te asteptam la sporovaiala de gravidute la virtuala!

Mai scrie cateva mesaje, cu info pt prima pag (UM,DPN, DN), pov cum a fost sarcina pana acum, daca stii ce ai in "garsoniera", de astea, ce vrei s aimpartasesti.

Mergi la inceput

Lorich dar de ce ii dai supozitor si nu sirip?daca nu ii place...stiu ca e mai bun supozitor dar daca nu le accepta......Iti mai vand un pont cum sa bagi supozitorul mai repede la bebe, mi l-a dat si mie o colega de la odiseea lui Vlad, care e pediatra. Baga-i supozitorul invers, cu partea lata, in loc de varf, pentru ca el cand va simti supozitorul va strange din fundulet si va inghiti parte ascutita, daca il bagi invers, cand va strange din fundulet il va respinge. Imi cer scuze de detalii, dar am vrut sa intelegi. O sa vezi ca e mai usor

Mergi la inceput

I-am pus supo pt ca era miezul noptii, el plangea cu ochii inchisi, nu mi-ar fi luat un sirop nici cu politia spatiala. De asta. El oricum le cam refuza, dar cu putin lugu-lugu le mai ia ziua, noapte an-as fi avut vreo sansa. Asta cu supo pus invers, mi-a zis-o si o dr. cand am ajuns odata la urgenta, dar n-am inteles-o atunci si nici acum. Pai, daca il pun invers nu e mai greu? Nu merge mai greu? Ca acolo nu-i ascutit... eu i-l incalzesc un pic de se topeste si intra super rapid...nu-l "scoate", dar plange de deranjul asta mare, jignirea asta adusa TOCMAI LUI.

Pe mine nu ma socheaza nicio descriere cu privire la bebe, daca intra cineva la mamici nou-nascute s avada cum se vorbeste despre culoare, aspect kk... dar astea or sa fie preocuparile noastre, ce sa facem...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

eu de abia astept sa vorbim despre bebelusi mici!!!! E atat de frumoc cu un bebe prin preajma.
Mie chiar mi-e dor de momentele cand era Eliza mea micuta.

Andreea , mamica Elizei

13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput

Lorich si eu am crezut ca e aberanta ideea pana cand am aplicat-o, am si inteles-o acum dar se pare ca nu am explicat-o bine. Doamne Ajuta!Sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

hello, pupicei fetelor!!
am ajuns si eu la serviciu, si ma apuc sa va citesc din urma !

sa avem o zi frumoasa!

sanziana - sef de trib si 16+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Mi se pare mie, sau azi n-a vorbit nimeni de mancare? Eu abia astept sa ajung acasa, sa-mi fac varzica la care visez de doua zile

16+

Mergi la inceput