Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (61)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

Bebelusimerci mult..deja ma simt mai binedoar ca ma jeneaza tusea asta seaca..eh..imi trece mie si asta..si sincer,cand simt bebelusul cum misca nu mai imi pasa de nimic

Angie+19

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Mayane, vad ca ai acelasi DPN ca mine, inseamna ca ai 15+, adica esti in saptamana 16, nu in 17.

Andreea , mamica Elizei

13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Corectat, mercic
Nu tin minte neam AMR-ul Maine, poimaine incep sa numar iar cate saptamani, cate zile...

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

stai linistita ca si eu o mai iau pe langa. Ne dorim prea mult sa treaca timpul si cred ca de aia punem zile in plus.

Azi se pare ca e mare liniste pe aici.........astept poate pana maine o sa fiti mai active ca si maine e sefa mea plecata si o sa fiu singurica.
Apropo, stiam eu ca am o sefa ok, mi-a spus sa impart cu ea delegatiile, una ea si una eu.
Era mai schimbata ca are ceva probleme juridice cu DNA , de aia am perceput-o eu altfel in ultimele saptamani.

Andreea , mamica Elizei

13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

V-am citit pe diagonala ca aveti mare spor la scris.
Mica Daria unii fac gombotii cu cartofi fierti, eu personal nu.
Vas si tu esti clujeanca? Ce bine ca nu-s singura din Cluj de pe aici

Azi trebuie sa merg la penultima proba pt rochita de nasa, am emotii..sper sa iasa ok, la proba trecuta arata ok
Si ursuletul meu de 2 zile joaca fotbal, dribleaza, da la poarta cu organele mele, cred ca doarme doar cand stau in picioare

Raluca, mami de Diana (24.04.2008) si 22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

Patricia, multumesc de incurajari referitor la "miscoriciul" din burtica S-a miscat si aseara inainte sa ma culc si azi ceva mai mult, pentru ca m-am foit cu treaba prin oras... Parca totusi nu se agita asa tare ca acum cateva zile, da' eu zic ca tot e bun, trebuie sa fie in regula, nuuuu???

Oricum am vazut ca au fost mai multe fete care au zis ca in ultima vreme si-au simtit bebicii mai putin... Chiar vazusem un documentar si spunea ca dorm 90% din timp in perioada asta.

Azi e urat afaraaa..ploua...bleah..parca as vrea vara inapoi, da' fara caldurile alea

Va pup si o zi faina sa aveti!

Ca intreba cineva de mancare, eu fusei la mama si am venit cu ardei umpluti si cu niste racituri , asa ca am bucatarit suficient pe ziua de azi Numa' ca orice as manca, am niste arsuri ufff...si asta de cand aveam doar 2 luni de sarcina

Aaa, intrebare: voua v-a aparut deja colostrul ala despre care se tot vorbeste in carti? eu am vazut 2-3 picaturi daca strang sfarcul, da' nu e cam devreme? la 23s? oricum mi s-a facut prima data cand am vazut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

hop si noi

am plecat bou si am revenit vaca

la coltea nu se mai fac analize pt trombofilie
m a susat doctorita aia de nici nu mi am dat seama

am fost in vizita la o amica care e gravi in 23 de sapt si am ajuns acasa rupta de foame
nu mai nimeream frigiderul de foame
am facut repede niste paste cu sos de rosii (bulion facut de mama cu multe condimente)

bebeii mei sunt intr o continua miscare

fluturas asa eram si eu pe la 18 sapt, ii urmaream mereu si eramtare paranoica ca de ce nu misca
iar de aseara de la eco se misca continuu
oare ei cand mai dorm?
mi s tare dragi

+20 si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

fetelor, slaba activitate! am tot intrat sa vad ce mai e nou, si ce-mi vad ochii?

eu una nu simt inca nimic, pana acum de 3 ori mi s-a parut ca simt un fluturas as in burta, dar nu sunt sigura...
maine e randul meu pt triplu test, am un Morcov
abia astept sa vad ce si cum, pana la urma...

sanziana - sef de trib si 16+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

Slaba activitate, da... unde sunteti? noi ce citim azi?

Ziki, eu l-am simtit prima data pe la 18s. Asa ca mai asteapta un picut..cam asa se zice ca il simti, pe la 18-20s.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

ui la ele

+20 si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput