Dulceturi si papanasi de 3 ani sept-oct 2007 (403)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

La multi ani, SabinaY, mami de printese migdalate! Viata lunga si imbelsugata!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Sabina Y! Sa fii fericita alaturi de fetitele tale minunate!

Multumim si noi de urari pt ieri! Multa sanatate tuturor!

Crishtina cu Robert(09.09.2007)
& Nicole (18.11.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui slippers76
bucataresele sunt clasa I (Mihai zicea mai in gluma, mai in serios, sa abordez una sa o mai "cooptam" si acasa).

Imi amintesc si acum cu placere de mancarea buna care se servea la caminul (gradinita cu program prelungit) unde am mers acasa, in Onesti. Erau bestial bucataresele si faceau niste prajituri de casa...si o mancare. Si toate astea pe vremea lui Ceausescu, cand resursele erau cum erau. Probabil si directoarea era buna (ca facea rost de ingrediente), dar si bucataresele. Frate-meu si sora-mea se certau care sa vina dupa mine la 4 ca primeau desertul meu (eu eram deja satula la propriu) pentru ca primeam desert si cand plecam acasa. La aceeasi gradinita au crescut si nepotul si nepoatele mele din Onesti si asa ramasese gradinita pana acum vreo cativa ani. Acum nu mai stiu, dar daca a fost asa buna zeci de ani, ma gandesc ca e tot asa. Asta in provincie. Cred ca Ana are dreptate, omul face treaba.
Si Mihai are si mai mare dreptate, tare as aduce o tanti bucatareasa de acolo macar vreo saptamana sa ne rasfete.

Apropo de rasfat culinar, eu am facut ieri www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/8696/o-noapte-la-venetia/" target="_blank">prajitura O noapte la Venetia . Absolut bestiala! Si mi-a iesit mai aratoasa ca pe blog.

Mergi la inceput

Deci pe 'al mic' al lui Aniast il cheama ca pe nepotul meu cel mare! Sa vedeti ce bine dorm la noapte! nu ca as avea probleme cu somnul...

Am uitat ieri sa-i urez Veveritzei sefe muuuuulti ani alaturi de sotus adoratus al ei! Toti fericiti si impliniti!

Si tuturor Mariilor si Anelor sanatate si noroc!

Cum va zisei, facu-i praji bunaaaaa! Va invit!
Si miercuri am fost cu amandoi piticii la circ. Singura cu ei... Si au rezistat amandoi foarte bine cele 2 ore plus drum...plecat la 5:30 intors la 9 si ceva seara. Si in pauza spectacolului l-am mai si hranit pe Tudor, cu Alexia in brate. Ce mai, am fost super-mama! Ieri m-am refacut!

Va tzuc, maine incep morcoveala!

Mergi la inceput

Luy, spor la pregatiri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

Poftiti la capitolul 404!

Mergi la inceput