Aspirante optimiste > 20 ani (567)
Raspunsuri - Pagina 15
AlinaBu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andr@ si ce sani furiosi ammmmmmm |
s-au marit nu ?
The life is too short,to have time for sadness too!
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
mandreeac spune:
Andra iti tin pumnii! Apropo si inceputul meu de sarcina a fost presarat cu o infectie urinara, pe care nu a mai fost nevoie sa o tratez caci am baut multa apa.Aveam si dureri de spate,in zona rinichilor.
Ma duc sa imi fac ceva dulce, intrucat de cand am ramas insarcinata am pofta de dulce, ceva ce nu ai vazut si ma duc sa prepar niste pricomigdale.
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 14+
RAMONELLA spune:
Lia chiar ai baiat de 17 ani???Ce superrr!!!Da tu cati ani ai???Ca pari tanara,sincer.
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
Lia73 spune:
citat din mesajul lui RAMONELLA Lia chiar ai baiat de 17 ani???Ce superrr!!!Da tu cati ani ai???Ca pari tanara,sincer. Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) 2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!" |
37
pe mosilor am locuit
pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
www.fertilityfriend.com/home/2a85fe" target="_blank"> grafic TB
www.fertilityfriend.com/ticker/2a85fe/ttc.png" target="_blank">ovulation ticker
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
AlinaBu spune:
citat din mesajul lui andr@ nuuuu soro, nu vreau asta |
soro lasa`mi mie emotile tale pentru diseara. Zici ca fac eu testu asa astept clipa sa vi pe forum sa ne zici II am zburat la odisee poate e un capitol cu noroc si multe II
AlinaBu spune:
probabil il cunosc de la liceu de pe undeva chiar nu stiu dar mi se pare extrem de cunoscut. Eu am terminat liceul la tudor vladimirescu
RAMONELLA spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Lia73
37 pe mosilor am locuit pozulici Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine, Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt. Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus. www.fertilityfriend.com/home/2a85fe" target="_blank"> grafic TB www.fertilityfriend.com/ticker/2a85fe/ttc.png" target="_blank">ovulation ticker ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR |
Sincer nu iti arati varsta.Eu iti dadeam 32,33.
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
andr@ spune:
nu sunt mariti, sunt f tensionati, durerosi; dimineata nu aveam nimic doar ; merg sa vad ce-i cu scurgerile
Lia73 spune:
u unde locuiesti alina?
pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
www.fertilityfriend.com/home/2a85fe" target="_blank"> grafic TB
www.fertilityfriend.com/ticker/2a85fe/ttc.png" target="_blank">ovulation ticker
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR