Aspirante optimiste > 20 ani (567)
Raspunsuri - Pagina 14
AlinaBu spune:
lia HAHAHAHAHHAA imi aduc aminte de mine acum vro 4 -5 ani cand mama m-a intrebat daca vreau o sora sau un frate si i-am zis nu ca imi fura casa si papusile si nu mai imi faci poftele
The life is too short,to have time for sadness too!
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
mandreeac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andr@ mandreeac , nu stiu, sunt din ce in ce mai rau, mi se infunda si urechile, ma ustura tot spatele, si culmea fac si febra; asa m-as duce acasa, dar........ sincer, si nu stiu dc sunt asa de negativista, ceva imi zice ca nu e bb; nu dati cu pietre |
Eu nu ma asteptam sa fie bebe, iti spun sincer si eu chiar am facut temperatura aveam 37,6-37,7 ma durea efectiv fiecare bucatica a corpului(stiu ca ma repet) si am luat un paracetamol ca nu mai puteam sa stau asa, nu eram in stare de nimic. Sa stii ca paracetamol simplu ai voie in sarcina. Poate o vrea Domnul sa fie. Ia un test. Eu nu am asteptat nicio zi de intarziere. Am banuit cand am ovulat si mi-am luat un test iar pe la ora 2-3 dupa-amiaza mi l-am facut. Ce sa mai astept urina de dimineata, am zis fie ce o fi, oricum trebuie sa iasa.Si uite ca au fost 2 liniute.
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 14+
AlinaBu spune:
citat din mesajul lui andr@ si scuza-ma mandreea, sa-ti traiasca baietelul, sa va faca cat mai mandri de el si sa fie sanatos, asta e cel mai important ; si inca ceva, uita-ti ca am polichisturi pe ovarul dr? asta imi injumatatesc sansele |
Am impresia ca dai tarcoale la butoi SORO CAPU SUS CE NAIBA nu mai fi asa negativista ca ma supal pe tine II
Lia73 spune:
citat din mesajul lui AlinaBu lia HAHAHAHAHHAA imi aduc aminte de mine acum vro 4 -5 ani cand mama m-a intrebat daca vreau o sora sau un frate si i-am zis nu ca imi fura casa si papusile si nu mai imi faci poftele The life is too short,to have time for sadness too! SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!! |
cand aveam bebelinul la purtator imi zicea ca o sa aiba grija de el
acum nu mai vrea
pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
www.fertilityfriend.com/home/2a85fe" target="_blank"> grafic TB
www.fertilityfriend.com/ticker/2a85fe/ttc.png" target="_blank">ovulation ticker
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
mandreeac spune:
citat din mesajul lui Lia73 andreea super nume pozulici Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine, Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt. Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus. www.fertilityfriend.com/home/2a85fe" target="_blank"> grafic TB www.fertilityfriend.com/ticker/2a85fe/ttc.png" target="_blank">ovulation ticker ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR |
Multumim!
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 14+
AlinaBu spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Lia73
cand aveam bebelinul la purtator imi zicea ca o sa aiba grija de el acum nu mai vrea pozulici Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine, Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt. Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus. www.fertilityfriend.com/home/2a85fe" target="_blank"> grafic TB www.fertilityfriend.com/ticker/2a85fe/ttc.png" target="_blank">ovulation ticker ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR |
]
Acum m-am uitat la pozele tale esti ffff frumoasa, iar daca baiatul din capatul scarilor e baiatul tau mi se pare FOARTE CUNOSCUT . In ce zona stati ?
andr@ spune:
alina incerc sa ma tin tare, credeti-ma; nimic nu m-ar bucura mai tare decat un ingeras, dar.....dupa atatea luni de nimic e greuuuuu.......mandreea diseara cum ajung daca e sa nu curga de-abinelea bag un test katy sa fie cu ochisori
AlinaBu spune:
citat din mesajul lui andr@ alina incerc sa ma tin tare, credeti-ma; nimic nu m-ar bucura mai tare decat un ingeras, dar.....dupa atatea luni de nimic e greuuuuu.......mandreea diseara cum ajung daca e sa nu curga de-abinelea bag un test katy sa fie cu ochisori |
soro ma superi ! Sper sa fie din inima II