Aspirante optimiste > 20 ani (567)
Raspunsuri - Pagina 16
AlinaBu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lia73 u unde locuiesti alina? pozulici Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine, Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt. Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus. www.fertilityfriend.com/home/2a85fe" target="_blank"> grafic TB www.fertilityfriend.com/ticker/2a85fe/ttc.png" target="_blank">ovulation ticker ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR |
crangasi
The life is too short,to have time for sadness too!
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
AlinaBu spune:
citat din mesajul lui andr@ nu sunt mariti, sunt f tensionati, durerosi; dimineata nu aveam nimic doar ; merg sa vad ce-i cu scurgerile |
sa vi la raport sper sa se fi oprit
andr@ spune:
oooooo mandreea aici m-ai lovit; apa e cel mai mare dusman al meu, suntem certate..... si constipatia la ordinea zilei
AlinaBu spune:
citat din mesajul lui andr@ oooooo mandreea aici m-ai lovit; apa e cel mai mare dusman al meu, suntem certate..... si constipatia la ordinea zilei |
Nu bei apa ? dar ce bei cand tie sete? Asa eram eu inainte sa raman insarcinata eu nu stiam cum mai e gustul apei, Beam numai cola si fumam 2 pachete de tigari pe zi. Cand am ramas insarcinata am renunatat si la cola si am redus tigarile ca nu prea le mai suportam, dar n-a fost sa fie. Acum daca nu am apa minerala/plata nu pot sa stau treaza si tigarile.. cam 15 pe zi
andr@ spune:
eheeee soro, vrabia malai viseaza.......nu s-au oprit normal; chiar voiam sa te intreb mandreea tu aveai scurgeri de astea? sau erai pe curat?
AlinaBu spune:
citat din mesajul lui andr@ eheeee soro, vrabia malai viseaza.......nu s-au oprit normal; chiar voiam sa te intreb mandreea tu aveai scurgeri de astea? sau erai pe curat? |
speram si eu
andr@ spune:
nu soro, nu beau ca nu mi-e sete, cafeaua si atat; si poate un fruct ceva in timpul zilei; de fumat nu fumez; si ia lasa-le si tu ca vin la tine
AlinaBu spune:
citat din mesajul lui andr@ nu soro, nu beau ca nu mi-e sete, cafeaua si atat; si poate un fruct ceva in timpul zilei; de fumat nu fumez; si ia lasa-le si tu ca vin la tine |
cate incercari nereusite am de a ma lasa dar nu pot ! te astept sau poate vin eu la tine
Katy82 spune:
Alina, multumesc. Eu zic ca nu esti mica. Bravo tie! o sa fie mandru ca are asa o mama tanara!
http://lt2m.lilypie.com/KvEhp3.png
sa devin !