Septembrie-Octombrie 2010! Bravo aniast72 !!(156)
Raspunsuri - Pagina 9
ana_25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aniast72 Sunt inca in sala da' am nascut la 12.47 E frumosss dar nu stiu inca date tehnice ca bb e la cosmetizat si il vor aduce cand ajung si eu in rezerva. RevinAndreea, cu (AMR - it's the final countdown) si bb Vladimir (03 septembrie 2007) |
Felicitarii!Sa fie sanatos bebita!!! Da vaz ca te simti bine de esti "in direct!"
Ana
35+
Maia Elena
lu' mama
Pity27 spune:
FELICITATI ANDREEA
SA-TI TRAIASCA PRINTISORUL SI SA AIBA PARTE DE TOT CE-I MAI BUN IN VIATA!!!!!!!!
aura 39+2
TUDOR STEFAN
maya71 spune:
de pranz pe toate fetele!
i/am ratat pe cei de dimineata... a fost weekend.ul prea scurt si fromos asa ca... acum sunt in refacere.
Majoretele mele au somat dar e cazul sa le scot acuma ptr Aniast.
Ursitoarele sa fie bune si darnice cu voi sufletelelor...
paticut spune:

pentru aniast!!

sa ne traiesti gagico! esti superba!! asteptam vesti...si info despre baby...
paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru si
32+
eveline spune:
| citat din mesajul lui aniast72 Sunt inca in sala da' am nascut la 12.47 E frumosss dar nu stiu inca date tehnice ca bb e la cosmetizat si il vor aduce cand ajung si eu in rezerva. RevinAndreea, cu (AMR - it's the final countdown) si bb Vladimir (03 septembrie 2007) |
Baiiiii...eu asa ceva n-am mai vazut!
Bravo Aniast, felicitari, sa va traiasca puiutul, refacere usoara! Bine a venit pe lume, sa fie sanatos, fericit si iubit!
35+ Victor Darian si mamica de
Andreea Bianca
zozela spune:
FENOMENALA!!! Felicitaaari!! Doaamne!! Sunt inca socata!! Abia astept povestea!!
La multi ani,bebe mic!!
Mai,cum il cheama??? Felicitari!! Sa aveti o intalnire frumoasa,laptic din belsug si o viata minunata in 4(deocamdata)!!
Siluan trebuie sa traiasca!!
Mamica lui Mihai si
cu Maria Sa!
Iunia82 spune:
Am postat si eu 2 fotografii. Eram somnoroase (amandoua) dupa alaptat. ![]()
![]()
O sa revin cu detalii cand o sa am mai mult timp, acum folosesc orice ocazie sa dorm![]()
39+
Ana Lavinia
donna79 spune:
Felicitari Aniast!!! Esti ...incredibila! Sa fiti sanatosi amandoi!
Donna
35+ cu 
Doamne, ajuta-ne sa mai crestem inca 4 saptamani in burtica!
ana_25 spune:
| citat din mesajul lui Iunia82 Am postat si eu 2 fotografii. Eram somnoroase (amandoua) dupa alaptat. O sa revin cu detalii cand o sa am mai mult timp, acum folosesc orice ocazie sa dorm 39+ Ana Lavinia |
Wow ce puiut mic si scump!!! Ana Lavinia e o dulcica!! Sa fie sanatoasa!!

Ana
35+
Maia Elena
lu' mama
E frumosss dar nu stiu inca date tehnice ca bb e la cosmetizat si il vor aduce cand ajung si eu in rezerva. Revin
cu