Septembrie-Octombrie 2010! Bravo aniast72 !!(156)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Tutz multumim frumos.

Am vazut poze tare frumoase in album:Maitreyi cu Baby,Camisv cu camera bebelusului,caruciorul Juliei.

Klarisse felicitari pentru vestile bune de sambata.

In week-end m-am intalnit cu multe cunostinte si toate se mirau ce burta mica am.

33+ cu

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Tanamera multumim frumos!
La multi ani fericiti impreuna si sa va bucurati de bb!!!
Felicitari pt schimbarea semnaturii!

Ana35+ Maia Elena lu' mama

33+ cu

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Atata m-am laudat ca nu am vergeturi pe burta,pana mi-au aparut cateva micute langa buric!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paticut spune:

bravo tanamera pentru 7 ani de casnicie... la cat mai multi cu sanatate si intelegere.. si la multe saptamani...

alynta a zis ca se duce la control si se poate s-o opreasca..vom vedea.. eu am ridicat cateva motate si pentru ea azi.

frumos carutul tutz...tare as vrea si eu ...dar cred ca o sa-l cer second de pe la prietenele care au nascut .. nu prea imi da mana sa fac o astfel de investitie...acum.

ana

nu mai sunt vesti de mult de la 2ingerasi.. ce o fi cu ea??
de magdy mai stiti ceva?

aniast... nimic de pe frontul ... de nascut? pai de abia ne-ai obisnuit!!

nsun204 - bine ai venit printre noi...

buburuza... marfa explicatia.. mi-am dat seama ca am mai auzit-o candva...

be one super ca nu-l alintati in nici un fel. de aia i-am dat si eu numele de Miron primului ca prea exista alintatura... la primul Mironel am facut o criza de nervi si a inteles lumea ca de aici incolo e doar "Miron"... singura alintare permisa la Miron a fost una cam amercanizata "Rony" pe care i-a dat-o .. n-o sa ghiciti cine ... strabunica de 98 ani....

hai aniast!!!

paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru si 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutz spune:

Citat:

Atata m-am laudat ca nu am vergeturi pe burta,pana mi-au aparut cateva micute langa buric!

:)) de la nunta ti se trage... a mancat Maia prea mult, si nu mai are loc in burtica draga de ea

Tutz 35+ cu Julia la purtator

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tutz

Citat:

:)) de la nunta ti se trage... a mancat Maia prea mult, si nu mai are loc in burtica draga de ea

Tutz 35+ cu Julia la purtator

Daaa,de la sarmale!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

HAi Anaist

mai scot motate si pt Alynta? mai era cineva parca..neuronu meu

Va doresc nasteri usoare si sa aveti bebelusi cuminti si mancaciosi

Interesanta discutie dspre CIRCUMCIZIE si DECALOTARE...si eu ma gandeam cum e mai bine, ma gandesc ca tine de igiena si mi-e teama sa nu faca fimoza ori altceva...
Sunt invatata cu ...pasarica si ...am emotii la ...cuculetz

NU aveti idee cat mi-a crescut burta intr-o saptamana simt cum cresc...daca am o sacosa ceva , merg in reluare...
uf, mai e putin...si vedem noi ce facem in urmatoarea etapa

BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
BLOG

Mari,36+ PETRU si mami de bomboana EMA

AMR - 2s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Sunt inca in sala da' am nascut la 12.47 E frumosss dar nu stiu inca date tehnice ca bb e la cosmetizat si il vor aduce cand ajung si eu in rezerva. Revin

Andreea, cu (AMR - it's the final countdown) si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Fetelor am tot incercat sa trimit mesaje Alexuzei si lui Magdy,dar nus'ce are tel. meu ca nu merge! Imi tot da "error sending mesage".. Cine incearca sa le trimita mesaj sa vedem ce mai fac? Am vrut s-o intreb pe Alexuza daca papa Ema tzatzi si cand vin acasa,iar pe Magdy cum se simte si daca s-a internat azi!
Va dau numerele de tel pe PM.! cine vrea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

paticut,exact de-asta ne-am ferit si noi-de prescurtari,nume de alint si alte transformari Am mai auzit cate-un Mihaitza,dar nu din partea apropiatilor,care-mi stiau bine nebuniile

tanameraaa!![emoticoncare-sistergesudoarea] Bine ca aparusi;chiar imi faceam griji!
La muulti ani fericiti,impreuna!

puiuta,ai primit PM-ul?

Bine ai venit,sun!

Nuuu,donna,am zis ca nu am obs nimic..notabil,la mine Oricum,o sa incerc si varianta cu omega3

Ramona,cred ca si Alynta ne coace ceva

Whhhaaat???!!!! Nascuuusii???

Siluan trebuie sa traiasca!!

Mamica lui Mihai si cu Maria Sa!

Mergi la inceput