Septembrie-Octombrie 2010! Bravo aniast72 !!(156)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nsun204

Buna!

Sunt o viitoare mamica de septembrie care desi nu v-a scris a urmarit conversatiile voastre.

Iata cateva date despre mine si bebelusul meu:

UM 25.12.2009
DPN 25.09.2010

Ma bucur sa fac parte din grupul vostru.

Bine ai venit printre burtici!!
Ce e bb? fetita sau baietel??

Ana35+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

ANIAST, esti the best of the best!!! La ce stare de spirit ai nu are cum sa se termine totul decat fff bine si fff repede!!! Succes!!! Te mai asteptam cu amanunte in direct!!! Parca ai fi Catalin radu Popescu transmitand in direct de pe front! Hihihihihi!!!

Simona, eu am spalat hainutele Sofiei cu detergent si balsam, ambele speciale pt. bebe (pt. piele sensibila), la temeperatura indicata pe etichete. Le-am clatit insa de 2 ori si le-am calcat cu aburi inainte de a le pune in dulapior!

Cat despre circumcizie, in Middle East se practica in mod uzual, indiferent de religie (pana sa ajung aici credeam ca numai evreii si musulmanii apeleaza la aceasta procedura, insa nu... chiar si crestinii catolici, ortodocsi, etc.), principalul motiv fiind igiena. Unii spun ca barbatii circumcisi sunt mai buni la pat, deoarece capul - fiind in permanenta descoperit si frecandu-se de materialul chilotului - isi pierde din sensibilitate, astfel incat actul sexual dureaza mai mult (dl. ejaculeaza mai tarziu), fara ca prin aceasta sa fie diminuata placerea. Scuzati, va rog, eventualele expresii nepotrivite!

39+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Buburuza_10

Cat despre circumcizie, in Middle East se practica in mod uzual, indiferent de religie (pana sa ajung aici credeam ca numai evreii si musulmanii apeleaza la aceasta procedura, insa nu... chiar si crestinii catolici, ortodocsi, etc.), principalul motiv fiind igiena. Unii spun ca barbatii circumcisi sunt mai buni la pat, deoarece capul - fiind in permanenta descoperit si frecandu-se de materialul chilotului - isi pierde din sensibilitate, astfel incat actul sexual dureaza mai mult (dl. ejaculeaza mai tarziu), fara ca prin aceasta sa fie diminuata placerea. Scuzati, va rog, eventualele expresii nepotrivite!

39+

Nici ca se putea o explicatie mai buna!!

Mergi la inceput

Puiutza asteptam pozicile cu bb!!
Ionela ce mai faci mama,de nu mai "zici" nik??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui zozela

donna,de vreo 3 luni-clar-sunt si eu in clubul anxioaselor si de vreo luna in cel al depresivelor! MagneB6 iau si eu.Si acid folic.Omega3 nu am luat..Pe tine te-au ajutat,ca la mine nu se vede vreun efect,in sensul asta.
Despre putze,o sa vedeti voi ce si cum..Cel mai bine ar fi sa faci un research inante de nastere,ca altfel te cam zapacesc medicii cu teoriile lor..
Iar cu alaptatul-te sustinem cu toate fortele si cunostintele noastre! Durerea trece,o sa vezi!

Eu l-am alaptat pe Mihai pana la 6 luni.Nici apa n-a pus pe gurita pana atunci.La 6 luni am inceput diversificarea si pustiul s-a dovedit a fi un mancau de prima clasa,in conditiile in care ordinea hranirii era - san,apoi mancarica. Si-a tot supt pana la 2 ani si-o luna! Si cred ca ar mai fi supt mult si bine,daca nu s-ar fi intamplat treaba asta cu BB2,progesteroane,hemostatice,melci,scoici,draci,laci

Siluan trebuie sa traiasca!!

Mamica lui Mihai si cu Maria Sa!

Zoze, daca zici ca magneziul nu face minuni, te pomenesti ca seninatatea mea se trage de la Folowise?!?
Uite prospectul: http://www .mamasibebe. ro/product .php?pid=148

Si eu visez deja la BB2 si ma gandesc cum va fi cu alaptatul, in cat timp pot incerca sa concep inca un copil... desi la istoricul meu cred ca visez la cai verzi pe pereti...

Donna 35+ cu

Doamne, ajuta-ne sa mai crestem inca 4 saptamani in burtica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Dar oare Alynta s-a dus sa nasca? Ca azi nu a intrat deloc si aseara zicea ceva de un consult, parca.
Eu acum in loc sa iau Elevitul era sa inghit un Coldrex , bine ca am intors folia si am vazut.
Dar putine burticute azi pe aici.
Ma duc sa ma intind nitel si sa astept sa se faca 18 sa-mi vad bebelina.
Va

mamica de Maria Lavinia si 35+ cu Elena Elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aniast72

Am contractii la 1-2 min, dilatatie 2, fug la sala de nasteri. Multumesc mult de majoretele si de incurajari.

Andreea, cu (AMR - it's the final countdown) si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

No... am zis eu ca naste in direct .

Ne gandim la tine Aniast, Doamne ajuta sa fie la fel de usor si frumos ca la Valdimir!

Donna 35+ cu

Doamne, ajuta-ne sa mai crestem inca 4 saptamani in burtica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Neata la amiaza!

De la 10.30 mai chinui sa va ajung din urma.

Iunia,Puiutza,Mari felicitari mamicilor!!!

Lavinia,Alex,Anca bine ati venit pe lume!!!

Aniast poate deja ai nascut,insa eu mai scot niste motate pentru voi
.

Ana,Andreea foarte tare cum v-ati intalnit la nunta,sunteti niste frumoase.

Zozela ma ierti?Sambata am disparut ca magarul in ceata,am plecat la ai mei si nu am luat laptopul cu mine.Sunt destul de bine,ma dor putin rinichii(poate se mai poneste o pietricica din cariera) si sunt ba crizata,ba depresiva.Poate ar fi bine sa iau si eu niste magneziu.

Buburuza nu pot sa nu scot si pentru tine niste ,ce putin mai ai.

Aaaa si vreau sa scot palaria in fata unor doamne Nerantula,Olivia,Zozela,Clabuc,Aniast.Va multumim pentru sfaturile privind alaptarea.

Astazi ar trebui sa fac si eu cinste cu ceva,eu sincer as face cu o portie de tiramisu,deoarece implinim 7 ani de casnicie.

Ieri am schimbat si semnatura,am intrat in saptamana 34.

Pup toate fetele!

33+ cu

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui tanamera

Astazi ar trebui sa fac si eu cinste cu ceva,eu sincer as face cu o portie de tiramisu,deoarece implinim 7 ani de casnicie.

Ieri am schimbat si semnatura,am intrat in saptamana 34.

Felicitari tanemara pt semnatura, si la multi ani fericiti !

Tutz 35+ cu Julia la purtator

Mergi la inceput

Tanamera multumim frumos!
La multi ani fericiti impreuna si sa va bucurati de bb!!!
Felicitari pt schimbarea semnaturii!

Mergi la inceput