Septembrie-Octombrie 2010! Bravo aniast72 !!(156)
Raspunsuri - Pagina 10
ana_25 spune:
pe unde mai umblii draga? Ca pe la noi cam rarut!!

Ne era dor de tine!
Ana
35+
Maia Elena
lu' mama
danaisa20 spune:
Fetelor, am intrat repejor sa va dau vesti FIERBINTI despre Crinutza noastra!!! SE pare ca i-a venit si ei randul!![]()
Dimineata a pierdut dopul si doctora a chemat-o fugutza la spital, unde a si internat-o si i-a scos firul de la serclaj. Sigur sigur saptamana asta vine si Veronica! 
Mamica ei e emotionata, dar pregatita sa o cunosca! Va tin la curent si ii voi spune si ei de Aniast!
Sa scoatem deci si pt ea 

!
Felicitari Andreea! Sa fii sanatoasa si puiutzul tau mic! Oare i-ai gasit numele potrivit?
danaisa20 fericita
33+
cu 
zozela spune:
Danaisa,crede-ma ca am avut o strafulgerare.. Nah-telepatia
,ca tot suntem aproape..Si acum e in spital? Ramane acolo pana naste sau cum?
Tu cum esti?
Siluan trebuie sa traiasca!!
Mamica lui Mihai si
cu Maria Sa!
danaisa20 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui zozela Danaisa,crede-ma ca am avut o strafulgerare.. Nah-telepatia Tu cum esti? ![]() Siluan trebuie sa traiasca!! Mamica lui Mihai si cu Maria Sa! |
Da, si eu la fel! Am visat azi noapte ca am rugat-o sa imi zica povestea nasterii ei! Si, uite na ca m-am trezit cu telefonul! Nici nu i-am zis ca nu imi venea sa cred!
Da, acum e in spital, unde ramane pana naste. Inteleg ca zilele ce urmeaza , cu siguranta o va tine la piept!

danaisa20 fericita
33+cu
donna79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danaisa20 Fetelor, am intrat repejor sa va dau vesti FIERBINTI despre Crinutza noastra!!! SE pare ca i-a venit si ei randul! Dimineata a pierdut dopul si doctora a chemat-o fugutza la spital, unde a si internat-o si i-a scos firul de la serclaj. Sigur sigur saptamana asta vine si Veronica! ![]() Mamica ei e emotionata, dar pregatita sa o cunosca! Va tin la curent si ii voi spune si ei de Aniast! Sa scoatem deci si pt ea ![]() ![]() !Felicitari Andreea! Sa fii sanatoasa si puiutzul tau mic! Oare i-ai gasit numele potrivit? danaisa20 fericita 33+cu ![]() |
Multumim mult pt vesti!!! Doamne ajuta sa fie o nastere usoara!
Tu cum mai esti? Nu te-am mai "vazut" de mult.
Donna
35+ cu 
Doamne, ajuta-ne sa mai crestem inca 4 saptamani in burtica!
ana_25 spune:
citat din mesajul lui ana_25
Fetelor am tot incercat sa trimit mesaje Alexuzei si lui Magdy,dar nus'ce are tel. meu 
ca nu merge! Imi tot da "error sending mesage".
. Cine incearca sa le trimita mesaj sa vedem ce mai fac? Am vrut s-o intreb pe Alexuza daca papa Ema tzatzi si cand vin acasa,iar pe Magdy cum se simte si daca s-a internat azi!
Va dau numerele de tel pe PM.! cine vrea?
Ana
35+
Maia Elena
lu' mama
Postez din nou mesajul,poate....poate!
Ana
35+
Maia Elena
lu' mama
tanamera spune:
Fantastic,Andreea felicitari

!!!
Bun venit Bebe de Andreea
!
Zozela,Paticut multumesc mult
.
Crina si de la mine niste 

!
33+ cu 
http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png
maitreyi spune:
paticut n-as rezista psihic. eu nu il trag pe dr de putza - sa nu il traga nici ei pe al meu ![]()
andreea stai cumintica atunci pana vine dr 
be_one da cum il speli efectiv acolo? intra totusi ceva apa incat sa clatesti nitel? trebuie sa fac eu ceva special ca sa il pot spala sub preput sau il las asa? la mine aici e dilema. ca decalotat fortat nu vreau sa il decalotez. da' totusi cum il spal? iar circumcizie nu vreau sa ii fac.
simona eu folosesc de 2 ani detergent cu sapun de marisilia lichid si balsam coclino sensitive. fara balsam ies niste haine de ti se ia pielea de pe maine de aspre ce-s. parerea mea. balsamul ajuta sa iasa tot detergentul din haine la clatit si desi toata lumea fuge de el eu zic ca e mai bine cu el
le spal la 40 de grade tot timpul.
buburuzule da' cata mai explicatia tehnica
nu mai vb de di astea ca suntem vreo 2 care nici nu stiu cum mai arata 
ana la mine alea mici de langa buric au ajuns alea mari de vreo 6-7 cm. ai grija ca se intind.
aniast felicitari pt pitic! sa fiti sanatosi si voiosi!
haide crinuta cu pitica! 
-----
Mami de
roza +
37 s 

Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring