Septembrie-Octombrie 2010! Bravo aniast72 !!(156)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

BUBURUZA, am vazut si in capitolul trecut intrebarea ta...sincer nu am raspuns asteptand alte pareri. Noi am pus problema asta intr-o doara, ca sa zic asa...si am respins-o..nu stiu ce sa spun, sunt sigura ca lipsa informatiilor si a culturii in sensul asta nu-mi permita sa iau o parere tocmai avizata. Eu sunt exact in postura in care resping ceea ce nu inteleg...asta nu inseamna ca procedez corect. Chiar astept mai multe pareri vis-a-vis de chestia asta.
Oricum, sunt curioasa daca as opta pentru acest lucru unde as putea rezolva asta in orasul asta minunat in care stau eu...

35+ Victor Darian si mamica de Andreea Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns be_one spune:

Am vazut ca intrebati/vorbeati si despre decalotare. Nu sustin un anumit punct de vedere, ca sa nu isc alte controverse, dar va spun cum a fost la noi. N-am facut nici o decalotare si nici masaj pt asta si nu a fost nici o problema. Chiar daca nu se decaloteaza de la sine in primii 2-3... ani, daca nu e prea greu de facut igiena si daca nu apare nici o infectie cred ca ar tb lasat in pace. La noi s-a rezolvat de la sine problema asta, complet, pe la 3-4 ani. Dar pana atunci nu am insistat si de fapt nu am considerat-o o problema. Si chestiunea in sine e la moda acum, vad, dar pana acum ceva vreme nu a fost chiar sport national la noi in tara Si nici in multe alte tari nu se recomanda fara sa fie vreo indicatie medicala. Problema e ca la noi tocmai medicii o recomanda acum (preventiv).

Oana 36+ cu Ioan si mami de Dimitrie (23.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutz spune:

Ma laud si eu cu achizitiile din weekend! Am postat in album carutul, si o poza cu dulapiorul plin de pampersi ECOLOGICI !!!!
Sper sa fie ok acesti pampersi, ca am primit cadou un stoc de cred ca nu voi cumpara niciunul pana nu ajunge Julia la 5 kg-e.

Si ma mai laud cu doua sepcute crosetate de mine (nu am mai crosetat de la varsta de 7-8 ani cand faceam hainute pt papusi).

Tutz 35+ cu Julia la purtator

Mergi la inceput

CLARY, ce imi creste inima cand aud cum vorbesti despre puiutza ta! Sa va traiasca si sa fie santoasa!

Mergi la inceput

TUTZ ti-am admirat caruciorul, super, sa-l stapaniti sanatosi. Am vazut si pampersii...wow...ma gandesc serios ca eu nu am tatea provizii, abia daca am un pachet mic si unul mare intre 2-5kg si un pachet mic si unul mare intre 3-6 kg.

Numa' eu se pare ca am ramas cu carutul vechi...de la Bia...care va sa zica are 6 ani si l-a folosit si nepoata-mea...sanatosi sa fim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nsun204 spune:

Buna!

Sunt o viitoare mamica de septembrie care desi nu v-a scris a urmarit conversatiile voastre.

Iata cateva date despre mine si bebelusul meu:

UM 25.12.2009
DPN 25.09.2010

Ma bucur sa fac parte din grupul vostru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

aniast72 imi place "stilul" tau de a naste, pari relaxata de poti convinge pe oricine ca nasterea este floare la ureche: iti stabilesti o zi, te duci la spital, mai faci conversatie pe forum si vine bebele. Sa fii asa pana la sfarsit, ca noi ne gandim la tine

Multumesc pentru aprecierile la camera lui bebe. Noi nu ne-am concentrat prea mult la mobila, ca am zis ca-i facem cand e mai mare, asa ca am lasat cam ce era inainte, cu dulapuri de panza, doar le-am dat putina culoare. Culmea ca sotul nu-i mare microbist, dar i-a placut mai mult covorul asta decat variantele mele cu mutzunachi. Are si el dreptate, ca se potriveste pana mai tarziu.

Tutz ma bucur ca ati rezolvat cu carutul,cum ti-am spus si noi era sa o patim, ca le masuram din ochi si eram convinsi ca o sa intre in portbagaj. Am avut noroc cu o vanzatoare, care i-a spus sotului sa mearga in parcare si sa vada daca incape bine si ... surpriza!

Astazi mergem sa-l vedem pe bebe si poate stabilim data marii intalniri

camelia 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paticut spune:

Aniast - esti de coma fato!!! te iubesc sincer!! pe patul facerii cu tuseu vaginal col deschis.. tu dai sfaturi de alaptare.. esti belea!! nu gasesc nici un emoticon sa transmit ce as vrea. asa ca jos palaria in fata ta!!

donna - nu nu iau nimic. am luat acid folic vreo 5 luni atat. poate ca nu ar fi rau mai ales ca am magneziu din acela romanesc cu cuite movulie in casa si m-am simtit excelent cu el acu vreun an doi cand luam . multumesc mult de sfat. chiar am sa incep de azi tu cat magneziu iei??

tutz - asteptam poze. si asa e... chestia asta cu decalotarea e dupa cum crede fiecare. eu nu am cerut-o ... dar am primit-o ca un cadou nedorit... la circumcizie nu m-am gandit niciodata. cred ca ar tebui sa aleaga el insusi mai tarziu daca o vrea "cu plete" sau "cheala".

be one. cum il strigati pe Dimitrie?? inca nu ne-am hotarat cum sa-l cheme pe bb2 si Sf. Dimitrie este ziua DPN-ului meu. Mie mi-ar placea Stefan. sotul nu are nici o preferinta... adevarul e ca nici nu a zis nimic...a ramas la " cum vrei tu" sa nu va spun ca sunt lesinata si dupa Gruia.

paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru si 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nsun204 spune:

Buna!

Va rog sa-mi spuneti daca naste cineva la Universitar.

Va multumesc frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Citat:
citat din mesajul lui eveline

TUTZ ti-am admirat caruciorul, super, sa-l stapaniti sanatosi. Am vazut si pampersii...wow...ma gandesc serios ca eu nu am tatea provizii, abia daca am un pachet mic si unul mare intre 2-5kg si un pachet mic si unul mare intre 3-6 kg.

Numa' eu se pare ca am ramas cu carutul vechi...de la Bia...care va sa zica are 6 ani si l-a folosit si nepoata-mea...sanatosi sa fim!

Eveline, daca te face sa te simti mai bine, sa stii ca nu esti singura in aceasta situatie: eu am cumparat minimul-minimorum pentru inceput, iar cea mai mare parte din obiectele cu folosinta indelungata: landou, interfon, patut, carucior si alte accesorii le-am primit second de la nasa. Si nu m-a deranjat
Vorba ta, sanatosi sa fim

Valentina35+

Mergi la inceput