Septembrie-Octombrie 2010! Bravo aniast72 !!(156)
Raspunsuri - Pagina 5
aniast72 spune:
Am contractii la 1-2 min, dilatatie 2, fug la sala de nasteri. Multumesc mult de majoretele si de incurajari.
Andreea,
cu
(AMR - it's the final countdown) si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
eveline spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui botosel452
Eveline, daca te face sa te simti mai bine, sa stii ca nu esti singura in aceasta situatie: eu am cumparat minimul-minimorum pentru inceput, iar cea mai mare parte din obiectele cu folosinta indelungata: landou, interfon, patut, carucior si alte accesorii le-am primit second de la nasa. Si nu m-a deranjat Vorba ta, sanatosi sa fim ![]() Valentina 35+ ![]() |

35+ Victor Darian si mamica de
Andreea Bianca
simona24 spune:
neata, burtici fumoase!
aniast!! DD te va ajuta si vei naste usor si repede,iar bebele va fi fi foarte bine!
fetelor! am o problemuta!
stiu ca s-a mai discutat in urma cu cateva capitole bune, subiectul detergent pentru hainute de bebei,dar de
ce sunt,am uitat...
ideea este urmatoarea: eu hainele noastre le spal cu bonux(ambalajul este albastru) si le clatesc cu silan rosu. temperatura difera in functie de incarcatura masinii.
acum vine si inteligenta mea intrebare(de fapt sunt mai multe): este ok daca spal hainutele de pici tot cu bonux? sa folosesc sau nu, balsam de rufe? a, si la ce temperatura sa dau masina?
simt ca am intrat in criza de timp si imi vine sa 
va
pe toate!
simona
cu
matei 36+
anna_ivan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aniast72 Am contractii la 1-2 min, dilatatie 2, fug la sala de nasteri. Multumesc mult de majoretele si de incurajari. Andreea, cu (AMR - it's the final countdown) si bb Vladimir (03 septembrie 2007) |
nici pe Discovery nu era atat de palpitanta o nastere
hai aniast cu vesti bune cat mai curand
33+ cu
bebe michttp://blog.photostories.ro/
poze

tutz spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui botosel452
Eveline, daca te face sa te simti mai bine, sa stii ca nu esti singura in aceasta situatie: eu am cumparat minimul-minimorum pentru inceput, iar cea mai mare parte din obiectele cu folosinta indelungata: landou, interfon, patut, carucior si alte accesorii le-am primit second de la nasa. Si nu m-a deranjat Vorba ta, sanatosi sa fim ![]() Valentina 35+ ![]() |
Botosel, eveline - credeti-ma ca si mie mi-ar fi placut sa am de la primul copil/ sa primesc cadou de la altii, dar nu am de la cine. In grupul de prieteni si din familie suntem primii cu bebe. Numai la hainute pot sa zic ca am primit ajutoare imprumut... Ne-ar fi prins bine sa nu cheltuim pe patut/carucior/biberoane, etc. DAr avand in plan 2-3 copii ma gandesc ca o sa ii folosim mult si bine, chiar daca acum ne este destul de greu sa dam atatia bani
Tutz
35+ cu
Julia la purtator
tutz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aniast72 Am contractii la 1-2 min, dilatatie 2, fug la sala de nasteri. Multumesc mult de majoretele si de incurajari. Andreea, cu (AMR - it's the final countdown) si bb Vladimir (03 septembrie 2007) |
Esti fooooarte tare!!! Cea mai tare graviduta :)))

Camisv - de unde v-ati procurat mini-tablourile din camera juniorului?
Tutz
35+ cu
Julia la purtator
office spune:
Felicitari proaspetelor mamici si bun venit pe lume bebelusilor!
Tina, cu bebe Mihai Alexandru (25.08.2010) si Iulia Maria (24.02.2008)
zozela spune:
Andreea,ce faci mai fetita tu acolo?
Esti grozava!! Pai ajunsesi sa dai sfaturi pt.alaptarea bebelusilor,de pe patul de nascare
Prea tare!! Tine-o tot asa!!
Faci epi?
multi!! In cond.astea,tie nici nu-ti mai fac galerie![]()
Hai BB!!
donna,de vreo 3 luni-clar-sunt si eu in clubul anxioaselor si de vreo luna in cel al depresivelor!
MagneB6 iau si eu.Si acid folic.Omega3 nu am luat..Pe tine te-au ajutat,ca la mine nu se vede vreun efect,in sensul asta.![]()
Despre putze,o sa vedeti voi ce si cum..Cel mai bine ar fi sa faci un research inante de nastere,ca altfel te cam zapacesc medicii cu teoriile lor..
Iar cu alaptatul-te sustinem cu toate fortele si cunostintele noastre! Durerea trece,o sa vezi!
Eu l-am alaptat pe Mihai pana la 6 luni.Nici apa n-a pus pe gurita pana atunci.La 6 luni am inceput diversificarea si pustiul s-a dovedit a fi un mancau de prima clasa,in conditiile in care ordinea hranirii era - san,apoi mancarica. Si-a tot supt pana la 2 ani si-o luna!
Si cred ca ar mai fi supt mult si bine,daca nu s-ar fi intamplat treaba asta cu BB2,progesteroane,hemostatice,melci,scoici,draci,laci![]()
Hei,multumesc pentru urari si felicitari!Sunteti tare dragute!
Nerantula,esti sigura ca nu suntem rude,ceva?
Ce-am mai stat la pielea goala,cu Mihai pe burta si tzatza-n gura,inveliti bine in paturica
Si ce ne-am mai balacit impreuna-de la 2 luni ale lui,ne-am mutat amandoi in cada mare si-am tinut-o asa pana pe la 1 an! Ah,ce amintiri!
Poate imi gasesc timp sa va pun 2-3 poze.
Laly-
pentru perseverenta!
Bubu,nu,noi nu am vrut sa facem asta.La voi e vreo lege(dpdv religios intreb),in privinta asta?
Simona,cred ca-i ok Bonuxul,insa eu nu as folosi Silan,deocamdata.Mai bine ceva senzitive,special pt bebelusi..
Mihai face alergie de la Ariel.
Totusi..Alynta,ce faci?![]()
TANAMERA,ma sperii!!
Siluan trebuie sa traiasca!!
Mamica lui Mihai si
cu Maria Sa!
puiutza spune:
Mersi fetelor de felicitari! 

Ana - mi-ai trimis PM cu contul si parola de la bebei...dar nu sunt bune. Vroiam sa pun poze cu Alex in albumul BB-ilor. Nu merge.
Am vazut ca au fost ceva modificari.
Nu stiu nici parola de la adresa de mail comuna.
Da-mi te rog un PM cu contul si parola pt. BB-i sau pt. contul de mail comun.
Mersi.
Dana
37+ cu
si mami de Bobi (06.03.2006)
be_one spune:
Paticut, pe Dimitrie il strigam ... Dimitrie. Si el s-a nascut in apropiere de Sf Dimitrie, dar numele asta il aveam in suflet de mult timp si mie mi se pare f frumos (unora nu le place Dumitru, dar noi nici nu i-am spus vreodata Dumitru). Mama mea ii mai spune Dimi, ca ea nu s-a prea impacat de la inceput cu alegerea noastra
Eu atunci m-am suparat si i-am spus ca daca o sa mai am un baiat o sa-i spun Grigorie. Mie si numele asta imi place f mult, are la fel, o sonoritate deosebita, dar pe de o parte nu m-am pus de acord cu sotul meu si pe de alta nu decid lucrurile dintr-o ambitie de felul asta...
Stefan e f frumos. Sotul meu e Stefan si unora dintre cunoscutii nostri le vine sa ii spuna lui Dimitrie - "Stefanel". Probabil pt ca ei doi seamana destul de bine. ![]()
Sunt sigura ca veti alege un nume frumos si deosebit 
Oana
36+ cu
Ioan si mami de Dimitrie
(23.10.2004)