Septembrie-Octombrie 2010! Bravo aniast72 !!(156)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Eu una vreau sa le multumesc fetelor care ne-au impartasit celor care vom fi la primul puiut, despre alaptare.
M-a speriat putin cand am citit tot ce ati scris,dar m-a pus si in garda
Sper ca toate sa putem trece repede si cu bine peste aceste momente.

Valentina35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Azi m-am invrednicit si am pus la spalat o masina de hainute mici , mici. Ma gandesc cum o sa ma descurc cu calcatul .
Sper ca diseara o sa aud numai vesti bune de la doctorita si veverita mea mica sa mai stea la caldurica inca patru saptamani.
Ana si Andreea, ce frumoase ati fost la nunta .
Vad ca suntem mai multe care au nunta pe 25 sept. Ma inscriu si eu printre voi. E la verisorul meu, dar cred ca o sa ne ducem numai la biserica, ca nu vreau de la bal la spital
Cami, foarte frumoasa camera bebelusului. La lustra cu broscute ne-am uitat si noi, in Dedeman era, dar o sa ne lasam motata mare sa-si aleaga de care vrea. Noua ne-a placut si una cu o albinuta, sa vedem ce o sa alegem.
Incerc sa retin toate sfaturile despre alaptat, ca si eu vreau sa-i dau numai san. Sa dea DD sa reusesc.
Va si inca odata, HAI ANDREEA

mamica de Maria Lavinia si 34+ cu Elena Elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

CAMISV super camera lui bebe, si culorile si tot. Mi-a placut si caruciorul si patuturile...insa m-a dat gata covorul, daca-l vede husbandul nu scap pana nu luam si noi
S-o stapaneasca juniorul sanatos!

35+ Victor Darian si mamica de Andreea Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Paticut , ma bucur sa vad ca te-ai mai "inviorat". Mi-am adus aminte ca voiam sa va intreb ceva pe cele cu stari mai "albastre". Voi luati magneziu? Eu de felul meu sunt o depresiva si o anxioasa, dar toata sarcina am luat magneB6 si folowise (omega3+acid folic). Despre al doilea am citit ca ar preveni chiar si depresiile post-natale si ca se ia pe toata durata alaptarii. Ma rog, ce vreau sa spun - cu ajutorul lui Dumnezeu, sunt foarte bine, luand in considerare natura mea anxioasa (si nu glumesc acum, inainte eram pe punctul de a ma duce la terapie iar sarcina asta nu a fost foarte usoara sau lipsita de griji).

Donna 35+ cu

Doamne, ajuta-ne sa mai crestem inca 4 saptamani in burtica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns be_one spune:

Pentru sfaturile in legatura cu alaptatul, multumim frumos Nerantula.
Clary si eu am trecut prin ceva asemanator. Copilul meu era mare si in primele doua saptamani nu a luat in greutate, ba chiar scazuse la 4,500. Asa ca dr a insistat sa-i dau LP in completare si i-am dat, dar eram multumita ca nu respinge titzi. El ar fi mancat non- stop. Il tineam o multime la san si tot plangea de foame dupa aceea, iar mie imi era mila de el si nu stiam ce sa-i mai fac. Dr pe de alta parte mi-a spus ca nu cumva sa-l alaptez cu pauze mai mici de doua ore. Nu pot spune ca am reusit sa respect asta, dar imi faceam o multime de probleme de constiinta, ca nu fac bine si ca ii dau prea des. Spun toate astea ca sa vezi cat de importante sunt si sfaturile celor din jur, dar si documentatia proprie, pe care acum 6 ani recunosc ca nu am prea facut-o, in perioada aia nici nu prea mai aveam putere de altfel, ca nu aveam nici un ajutor. Ca sa inchei, cu toate ca Dimitrie era foarte dornic sa suga, la 4 luni jumatate abia mai iesea cate o picatura de lapte. Tot la sfaturile dr i-am introdus si mancare diversificata destul de devreme si s-a terminat cu alaptatul. Acum sper din tot sufletul sa fie altfel si te incurajez sa faci toate eforturile sa pape Bianca la tine cat mai mult

Oana 36+ cu Ioan si mami de Dimitrie (23.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui paticut

tutz sa va fie de bine cumparaturile si sa stapaniti sanatosi caruciorul! sa va fie de bine si schimbarea saptamanii...la cat mai multe! in ceea ce priveste decalotarea - am spus exact experienta mea.. nu am citit din carti nimic cu privire la asta stiu doar ca la noi a fost foarte bine asa. si la bb2 voi avea acelasi neonato si sper sa fie la fel. ne-a ocolit de multe probleme pe care alte fete de la odiseea mea de atunci le-au patit cu copii lor.

.....
ideea care ma ambitioneaza acum e ca a venit o colega de odisee pe la noi cand copilul avea deja 2.5 luni si am rugat-o daca nu se supara sa-l puna si pe Miron la sanii ei(avea niste sani mari, plini de lapte, superbi, fetita ei mancand san excusiv) si culmea e ca fi-miu a supt 30 min la ea, din bibe a mai mancat vreo 20-30 ml. asa ca e clar ca eu nu faceam bine ceva. acum sunt hotarata sa fac orice, vorba lui clabuc - "sa mi-l fac medalion".

Mersi Paticut, o sa pun si poze azi cu carutul
Ati avut noroc cu decalotarea - intradevar fiecare face cum cum crede ca e mai bine. Iar eu sincer ma bucur ca acum am fetita, ca la ele ma pricep

REferitor la alaptare - intradevar este foarte important sa ai pe cineva cu experienta alaturi sa-ti arate, sa-ti pozitioneze corect bebeloiul. Eu am noroc cu o cunostinta care imi este si vecina, care este deja la al treilea copil: la primul copil abia a reusit sa alapteze, s-a ambitionat, a citit, a invatat, si la al doilea si treilea copil a alaptat exclusiv pana la 1 an. Deja mi-a promis ca vine sa ma ajute cu pozitionarea corecta. Si iarasi am noroc ca la spitalul unde sper sa nasc dau bebeii imediat la san dupa nastere, si te ajuta cu sfaturi, si respecta dorinta mamei de a alapta natural din primul moment.

Tutz 35+ cu Julia la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

multumim de sfaturi.am sa pastrez un doc cu mesajele de astazi

33+ cu bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Extrem de utile si interesante discutiile si sfaturile referitoare la alaptare! Si eu imi doresc fff mult sa alaptez, sper sa fiu tare, sa depasesc dificultatile inerente si sa ma descurc. Daca voi avea probleme, acum stiu la cine sa apelez!

Aniast, baftaaaaaaa!!! Imi place atitudinea!!! Hihihihi!!! Imi pare rau ca nu voi avea net maine sa va povestesc si eu... Daca ai timp si chef, spune-ne exact prin ce etape treci... de citit am citit, dar sunt convinsa ca "viata bate filmul" asa ca as vrea sa stiu cat mai multe detalii ca sa fiu cat mai pregatita maine. Nu ti-au administrat niciun medicament, colul se va deschide doar pe baza de toucheu?

Mamici si viitoare mamici de baietei, repet intrebarea din capitolul anterior: v-ati gandit la circumcizie?

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Tocmai acum am vazut ca ceva nu era in regula . Vineri am implinit 35s si noi nu am schimbat inca semnatura, dar gata, s-a rezolvat.
Acum mi se pare mult mai bine.
Vai, am inceput sa tusesc si nu-i deloc o tuse uscata . Si sa va mai zic ca am racit stand in casa? numai in casa. Am iesit dupa ce am racit in fiecare zi, asa ca sa recuperez.
Ana, oare ti-am zis ca cercelusii sunt superbi? Asa are si veverita mare o pereche la fel, jumatate aur alb, jumatate aur gaben. Si ii sunt buni, buni, nu se descheie si nu o deranjeaza. A avut si alte modele, dar nu s-a impacat deloc cu ei.Si tati e tare mandru ca el i-a cumparat si a facut alegerea
Va

mamica de Maria Lavinia si 35+ cu Elena Elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anna_ivan

excelente sfaturi cu alaptatul dar ce ma fac eu (care sunt panicoasa rau). ca daca copilul plange si din sanul meu nu mai curge. cum fac sa astept sa revina laptele????. nu stiu dar voi invata cu voi

Pai ce sa faci? Tragi o cana de Galactogil, te relaxezi bine, nu stai stressata... si imediat vine lapticul.

Andreea, cu (AMR - it's the final countdown) si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput