Fluturasi de martie-aprilie 2011 (24)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catank spune:

roxy parca tu spuneai ca ma voi intoarce cu 3 kg plus? am reusit!deci am recuperat cele -3kg

Dragele mele..... offf mult si multe mai povestiti. Cu ce sa incep?
Bine v-am gasit!

Burtici noi, carucioare roze albastre ce frumos... Vesti bune, unele mai putin bune...Doamne ajuta sa trecem cu bine cu toatele peste toate aceste incercari.
Am ajuns si eu cu bine acasa din Moldova unde a fost tare "cald" si bine, ... m-am simtit f bine, am papat de toate.

mandreeac ma "roade" o problema ...ureaplasma, ce a spus dr? Felicitari pt cuculet.
Fetelor ma dezmeticesc si revin, m-ati "ametit"....

tuturor!

Nu exista "NU MAI POT", cand spui ca "nu mai poti",... POTI de trei ori mai mult!" 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

catank bine ai revenit!!! se pare ca ti-a priit concediul!! ma bucur mult!

simo, dupa ce ieri am mancat strict cele 3 mese principale pe zi si alea fara exagerari uite ca azi dimi aveam 58,7 kg....superrrr...ca ajunsesem deja la 59,2-59,5 dimi :((((

strumph .....doamne ce sistem aiurea....imi pare rau! bine macar ca vii in tara la sf luni si atunci poti face eco linistita.

vroiam sa va pove cand am nascut-o pe iasmi , tot la interval de cate o luna a nascut cate o alta prietena si uite asa ne-am adunat vreo 6 ....si stam una langa alta. asa ca pana la 2 ani cat au stat toate acasa toata ziulica ocupam intregul trotuar cu carucioarele si cand incepeau party-urile se tineau lant....si acum copilasii sunt foarte buni prieteni. astazi e bogdi, prietenul iasminei la noi....si imi spune ca vrea pishu..... la care eu "wowww bogdi, dar tu cum stii sa faci pishu??" ii dai chiloteii jos ...si il intreb daca stie sa faca din picioare sau trebuie sa stea jos.... noroc ca baietelul stia sa faca singur.... e a doua oara cand patesc asa.....prima oara avea cateva luni si era la mine si facuse kk pe el.....
nah si cica voi avea baietel......

aa si acum cand voi naste iarasi suntem un grup de vreo 5 mamicute din care numai 3 suntem pe aceasi scara...

mamica fericita de printesa si 15+ posibil baietel 90%

Mergi la inceput

stefy bine ai revenit din concediu!! uitasem ca esti in concediu si intrebam de tine......

iony tu ce mai faci??

Mergi la inceput

am plecat....e o nebunie de nedescris cu 2 nazdravani in casa..... woww oare ce ma asteapta pe viitor????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

stefy bine ai revenit din concediu!! uitasem ca esti in concediu si intrebam de tine......

iony tu ce mai faci??

multam dulce!!!

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa 90% 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui catank

roxy parca tu spuneai ca ma voi intoarce cu 3 kg plus? am reusit!deci am recuperat cele -3kg

Dragele mele..... offf mult si multe mai povestiti. Cu ce sa incep?
Bine v-am gasit!

Burtici noi, carucioare roze albastre ce frumos... Vesti bune, unele mai putin bune...Doamne ajuta sa trecem cu bine cu toatele peste toate aceste incercari.
Am ajuns si eu cu bine acasa din Moldova unde a fost tare "cald" si bine, ... m-am simtit f bine, am papat de toate.

mandreeac ma "roade" o problema ...ureaplasma, ce a spus dr? Felicitari pt cuculet.
Fetelor ma dezmeticesc si revin, m-ati "ametit"....

tuturor!

Nu exista "NU MAI POT", cand spui ca "nu mai poti",... POTI de trei ori mai mult!" 9+

Bine ai revenit! Dupa saptamana 16 sa iau antibiotic, asta daca il gasesc, nu e o asa mare tragedie. Eu sunt optimista ca il voi gasi si am sa il si iau, dar mai am putin.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

catank bine ai revenit!!! se pare ca ti-a priit concediul!! ma bucur mult!

simo, dupa ce ieri am mancat strict cele 3 mese principale pe zi si alea fara exagerari uite ca azi dimi aveam 58,7 kg....superrrr...ca ajunsesem deja la 59,2-59,5 dimi :((((

strumph .....doamne ce sistem aiurea....imi pare rau! bine macar ca vii in tara la sf luni si atunci poti face eco linistita.

vroiam sa va pove cand am nascut-o pe iasmi , tot la interval de cate o luna a nascut cate o alta prietena si uite asa ne-am adunat vreo 6 ....si stam una langa alta. asa ca pana la 2 ani cat au stat toate acasa toata ziulica ocupam intregul trotuar cu carucioarele si cand incepeau party-urile se tineau lant....si acum copilasii sunt foarte buni prieteni. astazi e bogdi, prietenul iasminei la noi....si imi spune ca vrea pishu..... la care eu "wowww bogdi, dar tu cum stii sa faci pishu??" ii dai chiloteii jos ...si il intreb daca stie sa faca din picioare sau trebuie sa stea jos.... noroc ca baietelul stia sa faca singur.... e a doua oara cand patesc asa.....prima oara avea cateva luni si era la mine si facuse kk pe el.....
nah si cica voi avea baietel......

aa si acum cand voi naste iarasi suntem un grup de vreo 5 mamicute din care numai 3 suntem pe aceasi scara...

Asa am patit si eu cu nepotelul meu si noroc ca eram cu mama acasa si am intrebat cum face el pipi. Acum o sa devin experta.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

bb_yasmi
mandreeac multam pt raspuns.Tot pe tine te "stresez" la cite saptamini ai facut motfologie trim I? singe in aceeasi zi sau a doua zi? la ce clinica ai mers pt singe?

Fetelor este o problema daca ajung la eco pt morfo trim I la 13 s si 5 zile? si pt singe in aceeasi zi sau a doua zi?

strumphy las ca vii in rom, asa cum spuneau si fetele, ...sau mergi acolo la privat daca nu mai rabzi. Eu una nu as avea rabdare.... hai curaj!

roxy..papi nu gluma, bravo. Astazi am facut si eu fasolo cu scarita afumata pt ca voi mi-ati facut pofta inainte de plec la moldova, ...acolo am mincat alte delicatese, nu va spun ce....sa nu arncati cu rosii in mine, doar dehh nu se puneau aiurea 3 kg.

Apropos de hainute, si mie imi fac cu ochiul, dar pina nu vad ca e baietel nu ma apuc de cumparat hainute Te pui cu dorinta omului...dar sa vedem...

Mai fug nitel si revin, m-am apucat de facut ceva zarzavat pt iarna, ... intr-o ora is gata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

Buna fetele din nou!!

Eu sunt foarte suparata , dar rau de tot

Eu nu mai inteleg nimic, imi vine sa imi bag picioarele in tot sistemul lor de sanatate si sa ma duc la privat sa imi fac analizele ca nu pot sa stau asa cu stres si sa astept pana cand s-or sarpina astia dupa ureche sa ma cheme la teste!!!

BB on board!!! 11+

strumphy te inteleg perfect! putem sa ne bagam amandoua picioarele in sistemele medicale?! (eu in cel romanesc)
va spuneam ca duminica dimnineata am lesinat. luni la 8.30 eram la spital. am gasit-o pe doctorita, i-am explicat ce-am patit si zice "ok, te internez ca sa faci niste analize" si sa poata sa imi dea concediu dupa externare
analize????!!! glumiti? am asteptat 3 ore in pat cu o alta gravida pana sa imi gaseasca si mie un pat, ca doar eram internata! se facuse ora 11.30 si mie nu-mi luau sange pt analize. bineinteles ca pana la ora aia am mancat o gogoasa pt ca simteam ca lesin de foame. dupa ce am insistat ca nu mi-a luat nimeni sange, a venit o asistenta. oricum analizele vor avea rezultate false (pt ca am mancat)
pisucmic imi spunea de ekg. astea sunt lucruri sfinte pentru spiutalul municipal! nici tensiunea nu mi-au luat-o! la 12 mi-am sunat doctorita si i-am spus ca plec din spital. acum sunt acasa, cu banii luati (ca am dat cate 500 mii celor 2 asistente care mi-au facut fisa de internare! si eu proasta ca nu m-am dus cu bani mai mici la mine ) si fara nici un rezultat. si cu un gust amar despre sistemul romanesc de sanatate! pentru ce platim noi lunar asigurari de sanatate?!!! groaznic
daca ar fi si bebe asta mai intelegator, ca nu e momentul sa faca fitze in Romania!

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

catank si eu aveam aceeasi problema cu morfo trim I.
fetele de aici spun ca este ok pana in saptamana 13+6zile, cel tarziu.
eu m-am programat la 13s+2zile, la cmu, fac echo si sange in aceeasi zi. cel putin asa scrie pe site (Ecografie 3D/4D cu dublu test trimestrul I (11-14 sapt) 300ron)
tu unde vrei sa faci? eu nu am mai fost la cmu. pt alte analize am fost la medlife
cu spitalele eu nu am mai avut de-a face pana azi. nu credeam ca este ca la medlife, dar nici cum am vazut astazi, ca in epoca medievala
sunt foarte dezamagita si revoltata

7+

Mergi la inceput