Fluturasi de martie-aprilie 2011 (24)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyadyazuza spune:

buna fete dragi
catank, stafyapost bine ati venit din concedii.
tot v-am auzit de prajitura ''cartof'' cum o fi prajitura asta oare ca eu nu am vazut niciodata pe la noi...
vreau si eu varza murata
am fost azi si am dat sange pt DT, m-am intalnit si cu dna doctor, am rugat-o sa imi explice mai exact ce nu a iesit bine la eco si mi-a explicat de vreo 2 ori cu desne foarte explicit si ff clar la sf m-a intrebat daca am inteles si de data asta nu am mai platit pt stat de vb... e vb sangele cu tot cu subtantele nutritive din care se hraneste bebe care trece din cordonul ombilical printr-o vena mica, ajunge la inima, hraneste bebelusul iar cand se contracta inimioara pulseaza sangele inapoi ceea ce nu ar trebui, ar fi fost mult mai grav daca nu ar fi vizibil osul nazal si daca ar fi fost marita translucenta nucala ceea ce nu e cazul, a zis ca trebuie urmarita sarcina cu mare atentie sa ramana sanii mariti sa nu se pleosteasca si la 22 saptamani o sa vada mult mai multe.
a zis ca imi da toate cela 90 de zile de concediu si sa imi iau si cele de risc maternal daca vreau. mi-a placut azi de ea, mi-a zis ca daca mananc de toate pot opri vitaminele, si sa nu beau mai mult de un litru de lapte pe zi si iaurturi pot manca cat vreau eu numai ca eu nu prea pot bea lapte iar iaurt nici atat, il suport doar pe cel cu fructe dar nici din ala prea mult.

12 +http://www.youtube.com/watch?v=tG8cd9WXkNw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui catank

bb_yasmi
mandreeac multam pt raspuns.Tot pe tine te "stresez" la cite saptamini ai facut motfologie trim I? singe in aceeasi zi sau a doua zi? la ce clinica ai mers pt singe?

Fetelor este o problema daca ajung la eco pt morfo trim I la 13 s si 5 zile? si pt singe in aceeasi zi sau a doua zi?

strumphy las ca vii in rom, asa cum spuneau si fetele, ...sau mergi acolo la privat daca nu mai rabzi. Eu una nu as avea rabdare.... hai curaj!

roxy..papi nu gluma, bravo. Astazi am facut si eu fasolo cu scarita afumata pt ca voi mi-ati facut pofta inainte de plec la moldova, ...acolo am mincat alte delicatese, nu va spun ce....sa nu arncati cu rosii in mine, doar dehh nu se puneau aiurea 3 kg.

Apropos de hainute, si mie imi fac cu ochiul, dar pina nu vad ca e baietel nu ma apuc de cumparat hainute Te pui cu dorinta omului...dar sa vedem...

Mai fug nitel si revin, m-am apucat de facut ceva zarzavat pt iarna, ... intr-o ora is gata...

Nu exista "NU MAI POT", cand spui ca "nu mai poti",... POTI de trei ori mai mult!" 9+

Asa mi-a zis sa ma programez si mie la 13 s si 4 zile si m-am programat la Academica, iar pentru sange am fost a doua zi la Medlife.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

catank bine ai revenit. vezi, ti-am zis eu ca o sa pui la loc kg. cu toate bunataturile alea. ma bucur ca te-ai simtit bine, ca ai mancat bine si te-ai odihnit.

irinuca eu aveam aceeasi parere ca si tine cu spitalele. dar acum cat am stat internata pentru cerclaj mi-am schimbat parerea total. nu-mi venea sa cred ce vad in maternitatea noastra. asistente dragute si saritoare, curatenie, mancare buna, chiar mi-a placut ce sa mai. si eu n-am dat nimic la asistente, nimic.

mandreeac si tu ai facut DT? ti-a zis sa-l faci sau ai vrut tu? mie doctorul dupa ce a masurat tot la bebe a zis ca este foarte bine si atat. n-a pomenit nimic de nici un test.
mai sunt fete care n-au facut??

dyadya sper ca pana la urma sa fie totul bine, fara nici o problema.

S-a intamplat minunea mult asteptata15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

bine, eu am mai stat de vorba cu fete care sunt la acelasi doctor cu mine si ele la fel au zis, ca nu le-a dat sa faca nici DT nici altceva. a zis ca din moment ce este totul bine la eco nu mai facem nimic. ca si asa testele alea sunt doar informative si te mai pot duce si in eroare sau teroare. acum mergem inainte cu incredere ca Maica Domnului ne va ajuta sa trecem cu bine peste toate si sa fim sanatosi.

S-a intamplat minunea mult asteptata15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadyazuza spune:

strumphitza imi pare ff rau ca esti dezamagita, sper ca pana la urma sa fie bine si la fel te sfatuiesc si eu cand vii in romania sa iti faci toate testele de care ai nevoie, analize si ecografii
multumesc tuturor pt sustinere. azi ma simt putin mai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyadyazuza

de mancat ma pot abtine dar de baut in nici un caz nu ma pot abtine

Ce fain a sunat asta!

Dya, la ce laborator faci DT?

Stef 10+
It's nice to be important, but it's more important to be nice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

roxy nici eu nu am facut DT.

mamica fericita de printesa si 15+ posibil baietel 90%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Irinuca, aici si la prima sarcina si acum am facut morfofetala de trim I la 13s1z. Deci mergi linistita ca e ok. Bafta!

Mamica fluturasului Andrei si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Roxy, da am facut testul, dl dr a zis sa il fac daca vreau si m-am dus sa il fac.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Irinuca draga, dar la ce sectie te-ai internat? Nu inteleg prea bine - la gineco? eu ma gandeam ca te duci la camera de garda de cardio sau de interne... Fiindca atunci cand cineva are o lipotimie/sincopa (un lesin adica), insarcinata sau nu - la acest tip de medic trebuie sa se duca. Asa, te poti duce la medicul de familie sa-ti faca EKG si analize.
Ginecologii prin formatie nu fac prea des EKG si nu se uita la ele, ei se uita la gravida ca la un purtator de bebe si cam atat. Eu zic sa mai dai o sansa sistemului medical romanesc, eu sunt medic si stiu ca nu e nevoie sa-mi dea nimeni nimic sa ma ocup de acel pacient...

Azi am inceput munca, cam greu... Din pacate nu pot sta doar jos, stau destul si in picioare, si m-a cam obosit prima zi. Am avut intepaturi in uter, si pe seara o minuscula scurgere maronie (nu mai avusesem de peste 1 saptamana). Uf, tare as vrea sa nu am nicio grija, nici sa stau numai acasa nu mi-ar placea, imi place meseria mea, dar si atatea griji... Realmente imi vine sa fac eco saptamanal sau mai des... sau , nici eu nu stiu...

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! 9+

Mergi la inceput