Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (446)
Raspunsuri - Pagina 19
Olgutzika spune:
Stelutz, saru'mana! Bine ca te-ai reparat!!!
Verifica daca nu cumva la Tea e si asta doar o caposenie. Adica sa refuze ca manance doar pentru ca se insista pe langa ea cu asta. Sa faceti ceva de genul: ti-e foame? NU! Bine, nu manca! Lasata o saptamana sa aleaga ea ce, cat si cand mananca, sa aiba impresia ca detine controlul
. Si pe urma usurel, treptat, fara sa va agitati pe langa ea, cand i se pune masa, sa fie adusa acolo dupa vointa ei. Intelegi cum zic? O saptamana nu e tragic, eu cred ca e doar incapatanare. La Tea nu merge impunerea, e clar. Incearca si cu vitamine, aici nu ma pricep, dar lasati-o in boii ei o vreme.
Nico,
. O sa treaca repede!
Olga
cu Alexandru si mami de
Ioana-Sofia
Kya spune:
Stela eu as investiga cauza pentru care nu mananca. O doare in gat? ii ies masele? o doare burta? rontaie diverse chestii in timpul zilei? etc, etc.
Apoi inainte de vitamine, i-as face un set de analize - hemograma, Fe, Ca, Mg, etc, sa vad daca e anemica sau daca are ceva carente.
Apoi in cazul in care are nevoie de suplimente de vitamine, i-as da fix ce are nevoie.
In plus, as verifica daca greutatea ei este in grafic - stii tu ala cu percentile si curbe. Si nu numai daca acum este in grafic, ci daca a crescut in ultimul timp corect. Eu pentru Sanziana am printat in grafic si din cand in cand bifez pe el datele ei. Important nu este doar ca la un moment dat sa se afle pe curba corecta, ci dezvoltarea ei in timp sa fie constanta si pe o curba ascendenta.
Despre masa propriu-zis nu stiu ce sa spun. Eu zic slava Domnului ca Sanziana a inceput din nou gradinita si mananca acolo foarte bine, ordonat, la masa, cu toti copii, la ore fixe. Ca in rest acasa... Dumnezeu cu mila, ca o apuca toate mofturile si toate fitele!
Voi macar in weekend mancati toti impreuna la masa? Atunci Tea papa mai bine?
Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
sovietica spune:
Neata!
Stela, sa iti zic ce a functionat la sasha cand am fost in pielea ta. Acum doar n-o sa te astepti ca eu sa iti recomand vitamine de sinteza
:D
E vorba de "apetite junior" facut de farma class. se gaseste la plafar. cu extracte de orz verde, coacaz negru, morcov, afin, germeni de grau.
Si daca nu functiona (n-a fost cazul), as fi plusat cu sirop Liv 52 (cica e fb si pt apetit) si/sau Formula Complexa 11A http://www.musetel.ro/prospect.php?id=1360 (un homeopat de la Plantextrakt pentru lipsa de apetit).
Sanatate!
Va pup pe toate 
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
sovietica spune:
Kya, pliz zi-mi si mie ce grafic, ca ma intere pentru ana. Mercic
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
clauclau spune:
Neata crenguta, intru repede sa va pup nitel 
, ma bucur ca e vineri si poate mai si respir putin zilele astea!
Olgutza, sa poarte sanatoasa pitica lucrusoarele cumparate, lasa ca dupa ce vine bebe o perioada o sa luati numai pentru el.![]()
Kya, dragut filmul, dar oare la sfarsit s-a oprit totemul sau nu??
Asta e "luxul" pe care mi-l ofer mai mereu, la maxim 2 saptamani sunt la film.
Ma relaxeaza sa stau in sala la un film bun si o cafea in mana.
Mimo, deci diseara mare party!!
. Sa se distreze Teo minunat, sa fie fericita si sanatoasa.
Nico, succes la dentist. De curand am terminat si eu lucrarile si tare bine e!
Am asa o satisfactie ca am facut tot ce trebuia facut.
Acum sa beau niste cafeluta si mai revin.

mstela spune:
Bun,
-Cu masa,stiu ca se si rasfata.
Suntem intr-o lupta cu ea "care pe care", eu tot incercand cu vorba sa o aduc la liman,sa-i controlez incapatanarea.Dar,totusi,foamea e foame,nu?
Olgu,acum chiar ea detine controlul,nu-i mai impun,o intreb ce vrea,i-am pus pe masa sa aleaga ea,am dat naibii programul in speranta ca i-o veni o data si o data foame,ea nimic nimic
..
Am stat cu totii la masa,mirosea a mancare toata casa,ea nu mancase de ore,dar nu si nu,s-a dus la joak.
Ne-a pacalit de cateva ori,ca mananca,i-am pus,am luat-o cu frumosul frumos,cand a vazut mancarea a zis ca nu mai papa.
Si am tot lasat-o in boii ei pana si-a luat-o teribil in cap..pana cand??i s-a dezorganizat de tot programul..
Ma intreb cum s-o comporta la gradi?!
Vecina,acum chiar nu cred ca o doare gatul...nu-mi dau seama de masele,prietena ei PREAfidela ramane totusi lula
..dar,nici eu nu prea mananc,insa vine naibii foamea si nu am ce face..la ea NU
-Nu-mi vine sa o mai intep pt analize fiindca in vara i s-au facut analize,cand tot prost manca,nu ca acum,ce-i drept,si cica statea bine cu toate,mi s-a spus s-o las in pace.

Habar nu am de evolutia greutatii...stiu doar ca acum o luna m-a surprins cantarul pediatrei cu 11,5,desi stiam ca depasise 12 kg..care e graficul ala?
-Daca bunica ii mai vara ceva pe gat,in w-e cu noi CHIAR refuza cam totul...deci e un rasfat SUPREM pe care nu-l pot controla.
De-asta ma gandesc la ceva de pofta de mancare si gata.Rau ar putea sa-i faca?
Sovi,sarumana,m-as baga pentru inceput la stimulentul pt apetit..Dar Liv asta,stiu ca e in principal hepatoprotector,se poate da asa,fara sa stie dr.?
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
daciana.t spune:
stela, voi aveti toate maselutele?...sa nu fe vreo masea care sa isi faca de cap. sau o fi avand o perioada de crestere si il dor oasele( adica resimte cresterea) in acest caz numa mancare nu-i trebuie!
daca analizele sunt bune, relax sigur are el ceva care il deranjeaza.
_
Siluan trebuie sa traiasca!http://bebesiluan.wordpress.com/ banii nu aduc fericirea, insa cativa banuti pot aduce fericire parintilor si 5 minute in viata acestui bebelus
Claudia
+24 si mami de
Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
daciana.t spune:
olga..ma bucur ca sunteti bine. lasa ca o sa faci tu cumparaturi si pentru bebe.
_
Siluan trebuie sa traiasca!http://bebesiluan.wordpress.com/ banii nu aduc fericirea, insa cativa banuti pot aduce fericire parintilor si 5 minute in viata acestui bebelus
Claudia
+24 si mami de
daciana.t spune:
nico, stai linistita, am baut o gurita mica decafea si sunt ca noua...nu stiu pentruc at timp, dar sper sa rezist pana la pranz si sa mai dorm atumci, sa imi scot din parleala![]()
_
Claudia
+24 si mami de
clauclau spune:
Bunnn, Rebecca a inceput sa tina foarte mult la lucrurile ei.
I-am cumparat pantofiori noi si vrea sa ii poarte si in casa. Abia pot sa-i dau jos si trebuie sa-i bag undeva unde sa nu-i gaseasca. Aseara i-am adus un lantisor cu pandativ un mar mic, rosu si tot asa, abia am reusit la culcare sa il dau jos iar dimineata cum a deschis ochii m-a intrebat de el imediat. Si cand ii iau hainute vrea sa le probeze pe toate si normal, sa ramana cu ele.
Dar asta doar de cateva saptamani, inainte nu era asa...
Cu mancarea in schimb, abia ma tin la ea!
Ii este foame tot timpul! la o ora dupa micul dejun cere iar de mancare, la pranz mananca si ciorbita si felul doi, cand se trezeste iar ii este foame, la masa de seara hapaie iar tot ce-i fac plus ceva desert lejer apoi. Doamne ajuta, imi mananca si urechile copiii astia ai mei!
Plus lapticul aferent...