Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (446)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

De la ora 6 nici un mesaj??? Ntz, ntz... nu-i frumos!

Noi am fost la film in seara asta, si am vazut Inception, cu DiCaprio - foarte interesant film. Destul de confuza si incurcata actiunea, dar dragut realizat si filmat. Acum am ajuns acasa, copilul spalat, hranit si culcat de bunici. Trai pe vatrai ce-avem noi!
Si ca sa vedeti ce randunoi am: eu stau in varful patului si forumesc si dragul de el face ordine, pune jucariile la loc si ne mai pregateste si hainele pentru maine servici/gradi.

Gata, si apoi . Noapte buna!

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

am absentat, am fost la socrela in vizita...uimitor ne-a primit, dar, de fapt, o interesa cu totul altceva. ii luase Dacianei un calut-balansoar si murea de curiozitate sa il arate/dea( mereu am impresia ca nu stie cum sa concureze cu ceea ce ii trimite maica-mea din Sp, dar poate e doar impresia mea...insa sincer nu avea nici un motiv sa ii cumpere cadou...si in plus cum zicea sotul de cat sa de-a bani pe calutul vieti mai bine ni-i dadea noua si ii luam hainute pentru iarna)...doar ca fica-mea nu a reactionat deloc spectaculos la vederea calutului era chiar speriata si soacra-mea o tot tinea mortis sa urce pe el din prima, pana la urma s-a obisnuit, dar no.
in schimb nu a intrebat nici macar odata cum ma simt, cum e bebe, daca misca, daca...daca...daca...nici nu ma mai prinde pe la ease duce sotul ca e fisu si nu pot sa ii interzic da' eu...nici sa nu o vad. la dracu ca ma vedea cu ditamai burtoiul, macar de complezenta putea sa intrebe nu? cer prea multe, nu-i asa?

ma rog...e 2 juma si eu nu dorm si nici nu pot pune geana pe geana...am papat tiramisu( facut de manuta mea normal, ca soacra-mea nu e instare) si a avut cafea in el...cum nu beau de fel cafea mi-a pus capac...sa te tii maine dimineata cand s-o trezi gaza si eu o sa fiu zombie

pun la facut sa fei gata maine dimineata cand va treziti....

stela...cum mai esti? cum te mai simti?

_
Siluan trebuie sa traiasca!http://bebesiluan.wordpress.com/ banii nu aduc fericirea, insa cativa banuti pot aduce fericire parintilor si 5 minute in viata acestui bebelus

Claudia+24 si mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

'neata!
am baut de la Claudia, va mai dau si eu una feirbinte si aromata!

Mai multe nu poci spune.
Sunt rupra de munca, azi iar zi de concediu cu treaba de facut.

Zi minunata sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Neata
Nu va mai dau cafea si eu ca v-o ia inima la trap Si mai sunt si pe ganduri de cand am citit verdictul psihologului Miha Cica fac din fiecare zi un eveniment Probabil n-as fi bagat in seama prea tare daca nu mi s-ar mai fi spus , dar asa ...hm! Nuj ce a spun, probabil ca eu traiesc intr-o lume ideala in sinea mea, astfel incat orice nepotrivire a lumii asteia de zi cu zi cu aspiratiile mele ma face sa cred ca viata e plina de evenimente Eu fac parte din categoria care in fiecare dimineata spera ca doar ieri a fost traficul blocat , azi s-a rezolvat Si de aici evenimente peste evenimente
Pe Dudu il doare burtica, ieri n-a mancat mai nimic. Pana acum nicio modificare de kk sau altceva. Aseara era usor subfebril, azi noapte l-am pazit dar n-a facut febra. Or fi maselele de vina, o fi altceva...habar n-am!
Diseara fata mea are party in club Cand va pleca de acasa eu nu voi fi ajuns, deci n-o vad si n-o pot ajuta
Saptamana viitoare incepe scoala, alt balamuc. Adio lalait de dimineata, adio liniste. Eu sunt ca soarecii aia, cum isi fac o gaura sa se ascunda si ei undeva , cum le-o astupa careva
Adevarul ca ieri m-am regasit intr-un banc . "care e culmea lenei? sa te trezeti mai devreme ca sa ai mai mult timp de stat degeaba " Ei bine, nu voi mai avea
Va salut, generatie in blugi

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

neata!

pe receptie zombie, s-a trezit Daci si imi face capul calendar cu calutul-balasoar...mai are si muzica...si eu care speram sa mai prin macar o ora de somn

tuchi, mult spor azi! hai ca o sa scapi in curand!

mimo pentru o noua zi un eveniment. sincer, parerea mea e ca e mai bine asa ca tine, sa faci din fiecare zi un eveniment!

_
Siluan trebuie sa traiasca!http://bebesiluan.wordpress.com/ banii nu aduc fericirea, insa cativa banuti pot aduce fericire parintilor si 5 minute in viata acestui bebelus

Claudia+24 si mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Neata!

Ma bag si eu la un cafeu, multumesc frumos!

Kya, sa va fie de bine iesirea la film! Ultima data cand am iesit la film a fost cand Stefan era mare si Matei inca nu era. Ei, ce vremuri!

Claudia, imi pare rau ca nu ai dormit azi-noapte! Daciana stii, copil, vrea atentie... ce conteaza ca tu nu ai dormit? :) Ea le stie pe ale ei si basta!

Tuchi, munca, munca, dar e pe "ogorul" tau! Spor! Si poze?

Mimo, eu am priceput altceva din ce a zis Miha: iti ritualizezi viata, fiecare lucru care ti se intampla este unul deosebit, semnificativ (incerci pentru fiecare sa gasesti o semnificatie)! Asta e de bine!

Ma duc sa "lucru" si eu pe ogor, azi am zi de dentist (vai mie si buzunarului familiei!). Tot acasa, nu "a gadi" nici azi, desi mucii nu mai sunt asa... prietenosi. Sper ca pana luni sa ne certam iremediabil :).

Va pup si sunt in zona!

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

'neata!

Fost-am ieri la control, col lung inchis, Alexandrul sus situat, nu nasc inca Peste doua saptamani, iar, de asta data la spital...da' m-am fatait ca o doamna prin tot mall-ul, i-am luat Sofiei geaca de iarna de la Zara de care sunt super-incantata si alte tampenii. Iar m-am intors cu mana goala pentru bebe , zici ca nu e al meu si el

Cu pishu am lamurit: am doua buletine ( ala partial, cu sumarul de urina si ala final, care am zis eu ca e doar cu urocultura, dar e o combinatie de cele doua ), semnate de doi medici diferiti de la acelasi laborator. Unul nu vede leucocite in sumar, cica absente, altul vede, si le vede frecvente....o sa ii repet analiza peste doua saptamani. Urocultura e cu "absenta flora microbiana"Cine m-a lamurit? Ginecoloaga mea, draguta si frumoasa de ea ! Numai ca ma voi duce la alt laborator, care trimite la Bucuresti probele...

Sa aveti o zi frumoasa si usoara, picii, gradinaresele, mamicile din campul muncii, Tuchi cu smotrul, Nico sa scape cu dinti din mainile dintarului si tot asa!

Miha, sa ne tinem de dorinta de a sta acasa!!!

Gata, la munci, va pup!

Olgacu Alexandru si mami de Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Neata...aoleuu,scuze ca am disparut din cauza muncii,nici de bagat capul pe creanga nu am avut timp,sef crizat,de-astea...SUNT BINE!!Multzam de grija

..am auzit un caz asemenator in alta familie-copil bolnav cu varsaturi,apoi tata...ce naiba o fi in atmosfera asta imputita?

Imi pare rau sa aud ca Ramo e trista..se va obisnui el Andru,desi treb sa va fie greu o perioada..Si eu as incerca cu program scurt mai intai...
Si Ramo,zic bine fetele,canalizeaza-ti resursele spre alte activitati pe care nu le puteai face cu Andru de fusta..Andru va fi bine,se va adapta cu siguranta;cred ca toti vom trece prin asta,c'est la vie...cu masa,lasa-l usor,zic eu...

SI,HELPP,ca innebunesc la propriu,iar nu mai mananca Tea de o sapt decat fix 2 imbucaturi de 3 ori pe zi..O IAU RAZNA!!!
HELPPP!CE VITAMINE V-AU PRESCRIS DR. PT EI???
Vreau sa ii iau ceva de pofta de mancare,la dr nu ma mai duc sa-mi zica sa las copilul ca nu-i trebuie vitamine;nu mi se pare normal asa ceva!!Sa treaca ziua doar cu un biberon/doua cu lapte,2 lte de ciorba si 1 biscuite?!
Pe la 1 an i-am dat MineVita (la sfatul dr.)..o fi bine sa-i dau si acum??
Coproparaz. a iesit negativ-de 3x. Alte simptome, in afara de caposhenie drastica/nervi/terorism nu observ..Nu imi dau seama ce se intampla cu ea.Plssss...voi ce ati face??

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Olga, ma bucur ca totul e in ordine, ca ai facut si ceva cumparaturi. Pentru bebe, mai ai timp. Si da, cu urocultura, repet-o peste ceva timp, alege cu grija laboratorul si vezi tu ce va fi!

De ce nu am chef de treaba? Imi spune cineva? Mor de frica, asta-i motivul... Nu am mai fost la dentist pentru probleme asa multe de o mie de ani...

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Olga,la Tea a fost altfel:sumarul=prezenta flora microbiana, prima urocultura contaminata,dar hemograma arata nu infectie,ci virus (astea la iomc),a 2 a uro la medlife necrescuta.Dr. a zis atunci sa o las si sa o urmaresc:daca mai face febra pe nepusa masa,daca ii miroase pishu,mai repet,dar sa o las...si am lasat-o...Sper sa fie bine Soph

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput