Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (446)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

http:// www. parinti. com/modules.php?name=Grafice

Scoateti voi spatiile.

http://www.cdc.gov/growthcharts/

http://www.kidsgrowth.com/resources/articledetail.cfm?id=304

Sau cautare pe goagal dupa "growth charts".

Olgacu Alexandru si mami de Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Stela sa ne luam de mana. Diana nu mananca, nu doarme la pranz, e capoasa de nu se poate si daca nu faci ceva cum vrea ea urla frate dar urla de cred ca ma stie toata scara! A ragusit de atata urlat, si nu tine nimic pana nu-si face numarul. Nu exista zi fara crize si mai ales cand nu doarme sunt si mai rau.
Eu am luat niste minimartienisi acasa am vazut ca nu sunt pt copii sub 3 ani, acum stau si ma intreb daca sa-i dau sau nu...
Clau ce tare Rebeca. I-am luat si eu pantofiori noi ieri si a stat cu ei prin casa, bine ea in general e destul de darnica dar mai are momente cand o apuca zgarcenia
Daci, asta e cu soacrele, le luam asa cum sunt si nu ne mai suparam.
la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Graficele de crestere le gasiti la [parinti punct com]. Sunt pentru inaltime, greutate, circumferinta capului pentru baieti/fete.

Clau pfui... eu zic ca da, s-a oprit Incepuse oricum sa se balangane, nu? Si reactia celor din sala era "ei, eiiii, ... eiiii?... Oooo, s-a terminat filmul...

Acum am vrea sa mai mergem sa vedem Grown-ups. Pare o comedie usurica, lejera, haioasa tare. Se baga cineva la o iesire in weekend?
http://www.sonypictures.com/movies/grownups/

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Multzam de link-uri (Olga,Kya).
Cleme,eu m-am hotarat pt inceput la ce mi-a sugerat Sovi.Ii iau azi: http://imunostimplafar.bizoo.ro/vanzare/316583/Supliment-alimentar---Appetite-junior
Si,oh,mama,ce Dumnezeu o fi cu generatiile astea noi?Si eu care eram bleaga blegilor,nu ieseam din cuvantul mamei,uitati ce fata am...Si,apropo,daca in timpul sapt. cam doarme la pranz,in w-e nici chip cand ne stie acasa...

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Kya, n-as zice nu , dar in weekend-ul asta o sa alerg cu Razvanici dupa mine sa-i iau hainute, ghiozdan, rechizite. Incepem clasa a treia!
As vrea sa vad Salt cu Angelina. L-am ratat si am inteles ca e ok.

Cleme, este varsta crizutelor de tot genul . Rebi in general nu prea mai face , dar aseara s-a dat si ea in spectacol de vreo 2 ori , chiar ma suparasem putin pe ea. Voia sa se joace cu pernele pe jos, sa le faca masini si-i tot explicam ca nu se poate caci dormim pe ele si punem gura pe ele, iar ea nu si nu si a inceput sa tipe, sa dea drumul la lacrimi, i se inodau sub barbie, nu alta! Oricum , nu am lasat-o sa faca cum voia ea si a fost in continuare nervoasa . Apoi nu m-a lasat sa pregatesc masa, voia sa stau cu ea in dormitor, nu ea cu mine la bucatarie. Faze din astea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Olgu, sar'na pentru grafice . mai inghesuite, dar reusim sa ne incadram in grafic

Stela si eu in locul tau nici nu m-as gandi acum la liv52. ti-am zis de el doar asa, pt cultura generala. a, si ii mai faceam limonada de lamaie cu miere, in care goleam capsule de Amla (vitamina c din fructul amla). Deci la noi, nu stiu daca era coincidenta sau nu, dar in 2 randuri, dupa 2 zile de tratament dinasta, isi revenea.

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Mimo, mi-a ramas pe creieri postarea ta frumoasa.
Tu insati esti un eveniment :)

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Tip pentru mamicile cu peretii scrisi. DACA vreti sa-i curatati usor, exista la DM niste bureti speciali, 4 in cutie, se uda si apoi se curata urmele de creion, pete de mancare, chiar urme subtiri de carioca. NU mai spun de urme de papuci (ma refer la cele lasate cand ii asezi si se ating de perete, ca doar nu mergem pe pereti :D). Sunt super!!

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Azi , venind spre birou de la niste subcontractori, vad pe sos Nordului pe partea cu parcul, un tatic inalt, frumusel, tinerel, elegant de mana cu o frumusete de fetita .I-am recunoscut pe loc si m-am luminat toata ca si cand as fi vazut pe cineva din "familie" N-am strigat ca nu-i frumos si nici n-am claxonat ca doar ei sigur nu ma cunosteau. Daram vrut sa aduc la cunostiinta apartinatorului ca familia e bine merci si frumoasa rau .Cine si-a recunoscut comorile sa ridice mana sus
Si un citat celebru " Stela-i sor'mea maaa!" Si noi avem aceleasi probleme legate de masa, ACELEASI Mai nou refuz total si dureri de burta (sau nu???) dar asa zice
Sigur am mai vrut sa zic ceva dar nu ma lasa neica astia in pace DEJA

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Azi , venind spre birou de la niste subcontractori, vad pe sos Nordului pe partea cu parcul, un tatic inalt, frumusel, tinerel, elegant de mana cu o frumusete de fetita .I-am recunoscut pe loc si m-am luminat toata ca si cand as fi vazut pe cineva din "familie" N-am strigat ca nu-i frumos si nici n-am claxonat ca doar ei sigur nu ma cunosteau. Daram vrut sa aduc la cunostiinta apartinatorului ca familia e bine merci si frumoasa rau .Cine si-a recunoscut comorile sa ridice mana sus
Si un citat celebru " Stela-i sor'mea maaa!" Si noi avem aceleasi probleme legate de masa, ACELEASI Mai nou refuz total si dureri de burta (sau nu???) dar asa zice
Sigur am mai vrut sa zic ceva dar nu ma lasa neica astia in pace DEJA

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

toate manutzele in sus!!!
ms mimo, asa este, tocmai am verificat!

Mergi la inceput