Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***246***
Raspunsuri - Pagina 15
cami_05 spune:
Novus, Anaan, mersi pt raspunsuri
. Daca vad ca face febra eventual ii voi da paracetamol. Nu stiu ce voi face cu siropul de tuse de la el ni se trage.
Intre timp la noi a fost o pana de curent si am stat un pic pe intuneric.
Anaan, si eu am patit ceva asemanator cu lucrarea de licenta, de atunci cred ca salvez din 5 in 5 minute.
olishka spune:
Fetelor eu NU MAI POT!!! Sunt obosita!!! David s-a treit la 8 astazi, a dormit la pranz 1 ora si jum, iar acum inca nu doarme
De la 10 incerc sa-l adorm, dar m-am lasat pagubasa. Si ma enerveaza ca nu am nici o metoda de adormire a copilului. El se uita la desene pana adoarme, altfel urla sau se ia cu joaca. Va rog dati-mi un sfat cum sa procedez si spuneti-mi unde gresesc.
Ma duc sa vad daca doarme.
Olga, mamica lui David iepurasul 

cami_05 spune:
Olga, ieri nu a dormit la pranz si ti-a dormit seara devreme nu? Incearca tot asa in continuare. Nu stiu ce sa iti spun. Eu ies de 2 ori pe zi afara cu Iulia sa isi consume energia ca altfel ..... o iau razna numai in casa cu ea.
olishka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cami_05 Olga, ieri nu a dormit la pranz si ti-a dormit seara devreme nu? Incearca tot asa in continuare. Nu stiu ce sa iti spun. Eu ies de 2 ori pe zi afara cu Iulia sa isi consume energia ca altfel ..... o iau razna numai in casa cu ea. Cami mami fericita de Iulia Elena (25.05.2009) |
Nu cred ca este ok sa nu-l culc la pranz, caci este inca mic.
David sta cam toata ziua afara acum, caci nu mai este asa cald. De dimineata pana la pranz stam in curte, apoi dormim, mai stam in casa, iesim iar in curte, iar seara in parca. Consum de energie are, dar are prea multa energie.
Multu de sfat

Olga, mamica lui David iepurasul

Dodo-pui spune:
la multi ani celor ce-si serbeaza azi onomastica!
PS:
va rog dati-mi si mie parola de la mail-ul comun.Ma logam automat si daca am reformatat pc nu le mai am![]()
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
adrisimo28 spune:
Sorina Maria,ghiocel de Cocufan
Maria,ghiocel de Maya25
Ariana Maria,ghiocel de Bebe_strumph
Maria Casia,ghiocel de Maria_K
Maria Cristiana,ghiocel de Mihaelacg
Amalia Maria,ghiocel de Silvia4
Maria Teodora,ghiocel de Mititica82
Sophia Maria,ghiocel de Ada1974
Maria Teodora,ghiocel de Bubu_tea
Maia Andreea,ghiocel de Saby
Maria,ghiocel de Iulia_30
Maria Natalia,ghiocel de Alina.n
Medeea,ghiocel de Uali
Mara,ghiocel de Dannnah
Eva Maria,ghiocel de Anamariame
Maya Andreea,bebe de Simina_kin
Mario-Andrei,ghiocel de Nikoleta20
Radu Mihai,ghiocel de Curea
Mihnea,ghiocel de Poohy 
dragastoasa de Dragos 
http://family.webshots.com/album/578487042vddfgT
adrisimo28 spune:
ptr toate mamicile si taticii de ghiocei care azi isi serbeaza ziua numelui 

multa sanatate, putere de munca si bucurii alaturi de puii vostrii.
dragastoasa de Dragos 
http://family.webshots.com/album/578487042vddfgT

Iulia Elena (25.05.2009)