Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***246***
Raspunsuri - Pagina 16
Floric spune:
Buna dimineata si LA MULTI ANI Buburezelor cu nume de MARIA... Sa inceapa petrecerea.
Pun cateva poze de la nunta de sambata.
Despre RAres....un dansator desavarsit...A invatat si el ceva ed la atatea nunti la care am participat in ultima vreme...Sa pocneasca din degete. Bine, ca de fapt, incearca...inca nu ii reuseste. Dar cand aude muzica ridica mainile in sus si face miscarea din degete ca si cand ar vrea sa pocneasca. Cel mai tare e cand bate din picior, pentru el in ritmul muzicii dar pentru noi total in afara...Zici ca e Bocanila. A fost deliciul nuntii. Noroc ca nu am stat mult caci a venit ploaia si nunta s-a tinut afara ori copilul trebuia sa si doarma.
Gasiti pozele AICI
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
Pisik06 spune:
Neatza!
LA MULTI ANI MARIILOR cu toate derivatele lor

ILINCA
. Stiu eu de ce imi place de tine
. Nu zic, esenta parerilor de acolo e f buna, doar ca forma de prezentare mi se pare usor exagerata, dar poate pe masura ce te obisnuiesti nu ti se mai pare asa. O sa perseverez.
NOVUS, ANAAN, stiu si eu cu intrarea asta in club? Trebuie sa ne gandim la criterii, sa nu fie asa usor![]()
OLI, carutul l-ai incercat? Noi in deplasari il folosim la greu, dar acasa sta in masina, de aia am apelat la scaun. Te inteleg perfect ca nu mai poti
FLORIC,ce frumosi ati fost toti 3, iar Raru cu precadere. Asa face si Ana la muzica, sau daca vrea sa ii canti. Facea mai demult, acum parca nu mai face asa des, dar e mortala. Ea nu bate din picior, da din fund![]()
CAMI, Ana mi-a vomitat de la Smecta cand era bolnava, nu a primit-o deloc. Eu zic sa o lasi cu Eurespalul, intreaba dr. daca nu poti inlocui cu ceva.
Azi Ana a facut kk normal, sper sa fim pe drumul cel bun. Noi mai suntem inca belalii, dar ne refacem.
Pupici, o zi buna!
Mami de minune mica
Ilinca_M. spune:
Nu mai sunt prima!![]()
Floric, intai cand am citit am inteles ca pui poze de la nunta ta, (stii tu traditia:))). Ai aratat foarte bine si desi te plangeai ca esti asa grasa, ori exagerai ori te pricepi sa maschezi
Tu, da' ce-se-ntampla de-i Rares tot mai blond, noroc ca seamana cu voi, altfel ziceam ca l-ai imprumutat?
Sau voi sunteti blonzi la origini?![]()
Olishka, asta da problema. Trebuie de actionat cumva dar cat mai lejer, sa nu-ti simta David stresul (imi inchipui ca esti terminata, adica eu in locul tau as fi). Hmmm...nu stiu ce sa zic dar ar trebui sa incercam sa te ajutam cu niste solutii. Zici ca adoarme cu desene...daca de pe la 21.30 l-ai pune la desene, dar cumva in scaunel (pe Phiphi o pun in cel de masa, e foarte comod), nu "liber"? Sa-i bagi baby einstein lullaby? In rarele sitatii (vreo 3) cand Sophiphi a refuzat sa adoarma pana dupa 11, la noi asta a fost singura solutie...
Nu cumva ceva ce-i dai seara il agita sau ii da energie? Eu zic sa-i scoti total cerealele de orice fel si sa nu-i dai fructe dupa 18, mai ales citrice (nici suc). Alte idei n-am deocamdata![]()
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN+4 luni
Manole forever
georgiana310 spune:
Olga, la cat ii faci baia? Eu iti zic asa:
1. Nu-l mai culca la pranz. Nu pentru o eternitate, ci doar pana isi regleaza somnul de noapte. E clar ca ceva s-a intamplat si a schimbat copilul fusul. Deci, o solutie ar mai fi sa va mutati in State si va fi normal
(glume proaste, in incercarea de a te face sa zambesti).
2. Fa-i baia pe la 7. Luuuunga, apa calda, juncati-va vro 20 minute.
3. Da-i papa usoara dupa baie (lapte cu cereale, lapte simplu, un iaurt, etc.)
4. Mergeti la somn (in jur de 8.30 - 9), FARA TELEVIZOR!!! Cu lumina stinsa, cu tine lanaga el, lasa-l 10 - maaaaxim 15 minute sa se fataie prin pat - DAR FARA SA COBOARE!!! Chiar daca plange, chiar daca tipa, e important sa rezisti tu... Si dupa un sfert de ora, daca nu l-ai doborat inca
, spune-i GATA! mai apasat (nu tipat!) -adica, metoda Dyannei.
Eu asa am reusit, dupa 2 luni jumate in care Bris facea exact cum zici tu de David. Si cand m-am hotarat sa il ascult pe D. (ca a lui a fost ideea), a fost ok. Nu iti zic ce nervoasa era peste zi ca nu o lasam sa doarma (avea in jur de 8 - 9 luni
) dar nu-ti zic nici ce nervoasa si terminata psihic eram eu!
So, acum, Bris se cula la 8pm, se trezeste la 8am.
Spor si orice ai nevoie, ZI!!!
georgiana310 spune:
Q: Vi se pare putin ca la micul dejun un copil sa manance o felie de paine cu ALMETTE si doua felii de rosii?
Asta a mancat azi Bris la cresa pentru ca... asta era meniul de dimineata. M-am cam socat, sincera sa fiu ca pranzul e extrem de bogat si bun. Am fost si eu o data si am mancat acolo...
La 10 are ora de Fresh, dar atunci nu mananca decat fructe. SI la 12.30 pranzul.
Nu zic ca e rau sau nu, doar ca mi se pare super putin!!!
Anaan spune:
Salutare!
La multi ani!
Olga, te inteleg perfect, si eu simt ca o iau razna cu somnul asta haotic al lui Andrei. Ieri, de exemplu, a dormit de amiaza ( mai precis de seara
) de la 4 la 7. De noapte s-a culcat la 12.15...deci suntem cam in aceeasi oala...Eu am inceput sa-l trezesc mai devreme dimineata( pe la 8-8.30), desi eu as mai dormi,dar, daca se trezeste mai tarziu, nu mai doarme deloc la pranz si, cum spuneai si tu, nu mi se pare normal sa renunte la somnul de zi la varsta asta. La pranz il adorm in felul urmator:il iau in brate, nu vrea sa stea, ca el vrea sa se joace, se tot trage, dar eu insist, il pup, il mangai pana iese din starea aia de energie exagerata si surescitare si se calmeaza si incet, incet ii vine somnul. Stiu, e o metoda destul de aiurea pentru varsta lui, dar altceva nu merge.
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
Anaan spune:
Continuarea:
La somnul de noapte aplic cam ce a spus Georgiana:sting lumina, stau langa el, cand vad ca vrea sa o taie din pat il retin-plange, e adevarat, dar tot mai putin- nu-i cant, nu-i zic nimic, doar il mangai si adoarme. Oricum mai usor ca la pranz. A, da, sa nu-i dai ceva prea consistent de mancare inainte de somnul de noapte. Eu ii dau lapte si atat, dar cina este destul de consistenta.
Bris bea lapte dimineata? Ca, daca da, mie nu mi se pare prea frugal micul dejun.
Floric, ai aratat foarte bine la nunta si tu iti faceai atatea probleme!Rares a crescut foarte mult si e un simpatic si jumatate
. Cum mai e viata ta de om al muncii?
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
georgiana310 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Anaan Bris bea lapte dimineata? Ca, daca da, mie nu mi se pare prea frugal micul dejun. Ana, mama lui Andrei (14.03.2009) |
In toata noaptea bea cam 600 - 700 ml. Dar imediat dupa ce se trezeste, nu!
Ilinca_M. spune:
Ooo, Sophiphi la "micul dejun" mananca vreo 2 biscuiti sau o juma de covrig sau o banana...
Asta se-ntampla pe la 9.30. Dar ultimul alaptat e pe la 7 dimineatza.
Dar branza Almette e ok pt. copii? Adica eu am o obsesie cu E-urile si alte chestii, eu de cand citesc cu atentie etichete nu mai mananc EU branza topita, nici chestii gen Rama creme bonjour, nimic de genul asta. Totusi de o greseala sunt constienta ca fac: o las sa manance prea multe fainoase (covrig, paine, biscuiti), ce sa fac, astea-s singurele pe care nu le refuza niciodata, cica-i o caracteristica a Taurului![]()
Eu cereale de bebelusi nu i-am dat decat cam intre 8-10 luni (in iaurt sau mar ras) fiindca aveam un "feeling" ca nu-s ok. Ulterior am citit niste chestii si m-am convins. Cerealele, inclusiv "bio" mi se par absolut inutile, daca vreti sa va dau amanunte, spuneti (ca nu vreau sa credeti ca iar vreau sa va bag ideile mele-n cap, ca si cele legate de laptele de vaca
)
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN+4 luni
Manole forever
claudela spune:
Buna dimineata dragele mele!Ma alatur si eu cu urari de mult bine si sanatate celor care-si serbeaza ziua de nume!
POVESTEA MIRUNEI