Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***246***
Raspunsuri - Pagina 14
novus spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Anaan
Cum? Sa parasim clubul in care ne simtim atat de bine?! No way!Unde-i Ana, hop si Andrei! ![]() Ana, mama lui Andrei (14.03.2009) |
Hai ca sunteti tari fetelor, inteleg eu ca vreti un club numai al vostru dar de ce bagati copiii la inaintare ?! pampalai, auzi !!
Gasiti-va alta tema pt club !
Alexandra (03.03.09)
Ilinca_M. spune:
Pisik, degeaba te lauzi cu Ana, ca trofeul "Lucian Blaga" tot nu i-l smulge nimeni lui Sophiphi! Adica ea e cea mai "mutalaua", la propriu, nu la figurat
. Deci ea nici macar "mama" nu zice (decat cand e disperata), "tata" nici atat, nici "pa", nici "apa"...v-am luat, nu?
De inteles intelege tot (stie unde-s biscuitii, stie ca io-s mama, stie care-i apa etc) dar nu vrea sa repete dupa noi. O banuiesc ca-i in stare s-o tina asa pana va fi capabila sa vorbeasca in fraze. Singurele "cuvinte" pe care le spune cu mare drag sunt "goool" si "asa si-asa", astea-i plac. In rest scoate o gramada de onomatopee si sunete de facem pe noi de ras. Si cand vorbeste pe bebeluseasca pune si semnul intrebarii la sfarsit, in intonatie, e hazlie rau.
Cum sa fiu suparata pe tine?:)) In niciun caz. Iti spun sincer ca la inceput (acum mai bine de 1 an) mi s-au parut de-a dreptul antipatice unele tipe pe care acum le admir, si eu ziceam:"baaai, dar astea au raspuns la toate, bengoase se mai cred, exagereaza rau!". Apoi tot citind mi-am dat seama ca atitudinea lor fatza de copii este extraordinara si ca sunt indreptatite sa fie vehemente in afirmatiile lor, fiindca chiar spun lucruri de bun-simtz si totul e mai simplu si mai firesc decat pare. Deci eu mi-am schimbat perspectiva, am incercat sa citesc totul fara prejudecati (gen "astea vorbesc din carti, nu din realitate") si mi-am dat seama ca de fapt suntem pe aceeasi lungime de unda. Si ceea ce credeam ca e teorie mi s-a verificat si in practica (de ex. prima criza de plans de neoprit a fetei- a fost la 2 luni, cand eu ma pregateam sa ies pt. prima data seara, la banchetul elevilor mei dar eram super agitata pe tema asta,plina de remuscari, ingrijorata etc. N-as fi crezut ca o mama poate transmite starea ei unui bebelus daca nu traiam pe pielea mea! Si asta e doar un exemplu). Eu zic sa nu te lasi pagubasha nici tu si cand ai timp sa mai citesti la subiecte de-astea incercand sa discerni informatia care-ti poate fi de folos
.
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN+4 luni
Manole forever
Anaan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Pisik06 Ana e f prietena cu Mickey si Minnie. Daca o lasi o zi intreaga la desene cu ei tot vocifereaza cand stingi TV-ul. Si peste tot pe unde ii vede se entuziasmeaza. Asta seara nu a mai fost chiar asa urlatoare, asa ca am putut sa ne respectam ritualul de culcare cat de cat. I-am pus lapticul in canuta (de ieri bea laptic intr-o cana din aia cu tetina cu trei gauri, nu stiu cum sa ii zic, colorata cu vaci, cu oi, alfel nu a fost chip sa bea laptele fara lactoza, si asa bea maxim 100) si dupa ce a baut i-am zis sa ii dea si lui Minnie. I-a dat ea cum s-a priceput si deodata o vad ca se duce la ea in pat, ceea ce ea nu face. Nu se putea sui pt ca spatiul ramas dupa montarea aparatorii e f mic si imi tot arata in pat. Am crezut initial in inocenta mea ca vroia sa faca nani, dar dupa proteste multiple i l-am dat pe Mickey care era in pat si ea f incantata l-a luat si l-a dus langa Minnie si i-a dat si lui din canita cu laptic. Poate nu e mare branza, dar pe mine m-a impresionat tare .Acum chiar plec, pupici Mami de minune mica |
Ba e mare branza, e de-a dreptul un cascaval
Si pe mine m-a impresionat! Pup fetita desteapta!
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
Anaan spune:
| citat din mesajul lui novus Hai ca sunteti tari fetelor, inteleg eu ca vreti un club numai al vostru dar de ce bagati copiii la inaintare ?! pampalai, auzi !! Gasiti-va alta tema pt club ! Alexandra (03.03.09) |
Of, tu Novus, "pampalai" e termenul codificat pentru "genii nedescoperite inca", da' nu vrem sa complexam pe nimeni!
novus spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Anaan
Of, tu Novus, "pampalai" e termenul codificat pentru "genii nedescoperite inca", da' nu vrem sa complexam pe nimeni! Ana, mama lui Andrei (14.03.2009) |
Asa, da
Alexandra (03.03.09)
Anaan spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Pisik, degeaba te lauzi cu Ana, ca trofeul "Lucian Blaga" tot nu i-l smulge nimeni lui Sophiphi! Adica ea e cea mai "mutalaua", la propriu, nu la figurat mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 1 AN+4 luni Manole forever |
Parca vad ca Sophiphi cand o incepe sa vorbeasca va ia direct cu hermeneutice si sinergii si interferente, de trebuie repede-repede sa-i tii un curs de filozofie, ca banalitatile cotidiene o vor plictisi pe fata!
micul Blaga!Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
cami_05 spune:
Multumim fetele pentru aprecieri!!
La multi ani CHISCUTA, CRISTI !
Novus, sper din toata inima sa ne intalnim!
Fetelor vreau un sfat, i-am dat Iuliei acuma seara Nurofen dupa care am incercat sa ii dau sirop de tuse Eurespal si mi-a vomitat, si-a facut greata de la siropelul de tuse, ce fac? Ii mai dau Nurofen sau o las balta pana maine?
Anaan spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui novus
Asa, da Alexandra (03.03.09) |
Ei, accesul in club este gratuit, dar trebuie indeplinite anumite criterii foarte stricte si complexe
novus spune:
| citat din mesajul lui cami_05 Fetelor vreau un sfat, i-am dat Iuliei acuma seara Nurofen dupa care am incercat sa ii dau sirop de tuse Eurespal si mi-a vomitat, si-a facut greata de la siropelul de tuse, ce fac? Ii mai dau Nurofen sau o las balta pana maine? Cami mami fericita de Iulia Elena (25.05.2009) |
Eu zic sa nu-i mai dai, eventual mai incolo pune-i supozitor cu paracetamol
Alexandra (03.03.09)
Anaan spune:
Cami, eu zic sa nu-i dai Nurofen din nou, risti sa-l vomite. Mai bine nu-i dai sau, daca-i musai, o lasi o ora-doua sa i se linisteasca stomacelul si i-l dai atunci, chiar daca este adormita. Eu la Andrei asa procedez si nu au fost probleme.
Edit: voiam sa adaug ca poti sa-i dai un supozitor cu Paracetamol, dar mi-a luat-o Novus inainte!

.
Iulia Elena (25.05.2009)