Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***246***
Raspunsuri - Pagina 13
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Pisik06 MONNVAS, LA MULTI ANI lui ginerica ![]() ![]() ![]() . Sa fie sanatos, sa aiba un strop de noroc si sa insenineze ca si pana acum zilele lui mami . |
La multi ani! 
La multi ani si din partea noastra injinerului, ca maine nu stiu cand/daca mai reusesc sa intru... ca iar am o "actiune".
pt mamikDenisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Ilinca_M. spune:
La Multi Ani, Chiscutza, performerul nostru la motricitate!
Sophiphi doarme de un sfert de ora, a adormit cu fundu'-n sus
. La "pranz" a adormit ceva mai putin de-o ora jumate, la cinci si ceva a fost sus si am mai prins vreme frumoasa si luminoasa la plimbare
.
Eu pana la Sovata sper sa se-apuce si Phiphi sa comunice-n cuvinte, ca ea-i cu limbajul non-verbal, foarte expresiv de altfel. Ne-am intalnit cu un baietel mai mic cu vreo 2 saptamani, pretin vechi, care de cand nu l-am vazut e "toba de carte", are o groaza de...semi-cuvinte in vocabular:)). Si cand am zis ceva de oua, a inceput si el:"oua!" Pe Sophia o doare-n fund cand ii repet eu cuvinte, repeta numai ce-i place, dar nu-i plac multe. Azi la "baby einstein" a strigat un copil "ocean"(in engleza, normal) si ea a fost super entuziasmata, a zis si ea "oushon" Deci e clar ca daca ar vrea, ar putea.
Anaan, ai nervi de otzel; mie de mi se intampla ce ti s-a intamplat tie...
O singura data mi s-a intamplat ceva asemanator, scriam cu o colega pt un proiect Comenius. Si cand am terminat, dupa ore (deci nu zile, ca la tine!) de chin...a disparut tot. Nu pot sa va explic cum am reactionat. Dupa ce m-am calmat si am reluat toata treaba mi-a marturisit colega mea ca i-a fost foarte frica de mine, ca n-ar fi crezut veci ca eu pot reactiona asa urat![]()
Doamne da sa-ti recuperezi munculitza! Daca nu...sper ca ai memorie buna!![]()
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN+4 luni
Manole forever
Pisik06 spune:
Ana doarme (a adormit tot in scaunel, of course), tati e azi cum am fost eu ieri, drept pt care a pus monopol pe baie, asa ca eu bantui si caut jucarii pe net, ca demult nu am mai achizitionat ceva. Aveti ceva sugestii?
ANDREI, bravo! Halal cavaler, o lasi pe Ana singurica sa stinga lumina la pampalai![]()
ILINCA, Ana nici atat sa repete vreun cuvant. In afara de mama, tata, da, nu, pa si f rar "buba", liniste totala. Adica nu chiar, bebeluseasca la greu. Si azi mi-a povestit femeia care imi face curatenie ca nepoata ei, care fix azi face 18 luni vorbeste de rupe, cica repeta poezii dupa ei, face propozitii, aproape ca a ajuns maica-sa sa se ingrijoreze ca e prea avansata. In afara ca nu pronunta v si r vorbeste ca un copil de 2-3 ani.
Of the record ILINCA, tu esti suparata pe mine de ce am scris legat de alte subiecte de pe forum? Daca am zis ceva cu care nu esti de acord te rog sa te exprimi ca mie imi place stilul tau si nu vreau sa te stiu suparata pe mine

Gata, am fugit, poate reusesc sa ma bag mai repede in pat astazi, ca nu stiu ce program de noapte avem.
A, desi nu imi sta in fire, am zis, hai sa o laud si eu pe Ana, ca pe urma chiar credeti ca e sefa la pampalai si nu e deloc asa
.
Azi a mancat aproape numai singurica. Mai spre final i-am dat si eu cu lingurita mea, ca mai mult se juca, dar a dus cateva lingurite bune la gura. Nu stie inca sa tina bine lingurita si o intoarce cand ajunge la gurita, dar daca nu e f lichid continutul merge.
Ii place la nebunie sa fie de ajutor, asa ca astazi Buni a mea calca si Ana cu mine duceam rufele la ea in dulap. Nu i-a trebuit nicio joaca astazi, decat asta.
Ana e f prietena cu Mickey si Minnie. Daca o lasi o zi intreaga la desene cu ei tot vocifereaza cand stingi TV-ul. Si peste tot pe unde ii vede se entuziasmeaza. Asta seara nu a mai fost chiar asa urlatoare, asa ca am putut sa ne respectam ritualul de culcare cat de cat. I-am pus lapticul in canuta (de ieri bea laptic intr-o cana din aia cu tetina cu trei gauri, nu stiu cum sa ii zic, colorata cu vaci, cu oi, alfel nu a fost chip sa bea laptele fara lactoza, si asa bea maxim 100) si dupa ce a baut i-am zis sa ii dea si lui Minnie. I-a dat ea cum s-a priceput si deodata o vad ca se duce la ea in pat, ceea ce ea nu face. Nu se putea sui pt ca spatiul ramas dupa montarea aparatorii e f mic si imi tot arata in pat. Am crezut initial in inocenta mea ca vroia sa faca nani, dar dupa proteste multiple i l-am dat pe Mickey care era in pat si ea f incantata l-a luat si l-a dus langa Minnie si i-a dat si lui din canita cu laptic. Poate nu e mare branza, dar pe mine m-a impresionat tare
.
Acum chiar plec, pupici
Mami de minune mica
novus spune:
| citat din mesajul lui Anaan Novus, o intrebare: tanti aceea pe care o cunosti tu mai face caciuli? Ca am vazut si eu pe mailul comun pozele pe care le-ai pus tu anul trecut si mi s-au parut foarte faine caciulitele si as dori si eu una, doua pentru Andrei. |
Da, mai face chiar am vorbit zilele trecute si am facut planul de actiune pt iarna asta adica ce culori am nevoie la caciulite, asa ca astept masuratorile + culorile de la tine

Si succes in recuperarea documentului pierdut, imi pare rau si stiu ce sentiment nasol e sa-ti vezi munca dupa pe apa sambetei

Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Pfiu cum am uitat de injineru' sarbatorit
!!
Asa ca pana nu trece ziua 

INJINERU' CRISTI CHISCUTA

Multi 
si pt mami desteapta,frumoasa si devreme acasa ![]()

Alexandra (03.03.09)
Anaan spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Doamne da sa-ti recuperezi munculitza! Daca nu...sper ca ai memorie buna! mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 1 AN+4 luni Manole forever |
Din pacate, n-am reusit...
Tare sunt suparata. Ideile mi le-am notat si le-oi dezvolta maine, din nou... Bine macar ca am recuperat alea 20 de pagini, altfel nici nu stiu cum reuseam sa ma remotivez sa o iau de la capat...Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
novus spune:
Denisamada, va dadusem disparute noroc ca ai aparut, intrasem la banuieli deja
!
Nici Alexandra nu se mai prea da in vant dupa mancare dar fulgii de porumb sunt si la noi mniam-mniam asta dupa Bulgaria ca pana atunci eu nu am indraznit sa-i dau dar vazand ce avansat sunt alti ghiocei am inceput si noi in forta diversificarea de oameni mari ![]()
Cu somnul ea sta bine deocamdata, ziua are un somn de 3-3,5 ore legate fara mine prin preajma iar seara adoarme la gatul meu asta dupa ce si-a baut portia de lapte de la sursa, noaptea ma tot verifica sa vada daca dorm ![]()
Pisik,
Anei pt hranitul bebelusilor, ai fetita mare si desteapta foc dupa cum bine stii dar mai ai tu indoieli cateodata
!! Cat despre vorbit, lasa ca va veni vremea cand o sa o rogi sa ia o pauza ![]()
Ilinca,
Sophihi pt mana de ajutor bebeluseasca !!La fel, lasa ca isi perfectioneaza ea si limbajul verbal cat de curand important e ca va intelegeti si fara cuvinte !!
Alexandra (03.03.09)
Gaza22 spune:
si de la noi repede, repede,

La MUlTI ANI! CHISCUTA, CRISTI!!
sa cresti mare, si sanatos si sa-i umplii sufletul mamicii tale de fericire si implinire

Mami de Gazii mica si frumoasa
Primul Anisor 
Anaan spune:
| citat din mesajul lui Pisik06 ANDREI, bravo! Halal cavaler, o lasi pe Ana singurica sa stinga lumina la pampalai |
Cum? Sa parasim clubul in care ne simtim atat de bine?! No way!Unde-i Ana, hop si Andrei!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
novus spune:
Tufetelor, ce mai mananca ghioceii la pranz ??!! ca sunt in pana de idei, mi se pare ca tot chestiile alea le mananca si as vrea ceva retete noi
!!
Alexandra (03.03.09)