Dovlecei in sarbatoare *190* LMA Joshua!!
Raspunsuri - Pagina 15
carinablanca spune:
Buna,
[s] tuturor celor care isi serbeaza azi ziua onoastica
Darius si Robert, Iris Teodora si Andrei
Maria si Carol Ioan
la multe lunite celor care azi ai adauga 1 lunita in palmares
Sa cresteti mari si sanatosi pui dragi!!!!!!!!
Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)
http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png
http://capy72.mondozoo.com
carinablanca spune:
Multumim de urari.
Crocosdana si Dana, multumim de aprecieri.
Raluk, si mie ii pare rau ca nu ne-am intalnit, dar cine stie ce ne rezerva timpul. Am vazut pozele voastre azi si vati distrat super. Mi-a parut rau ca la voi s-a facut rece mai repede. La noi apa a inceput sa se raceasca din 1 si inca a fost relativ ok pana in 3. Oricum am intrat in apa si atunci asa ca probabil a fost ai rece la voi. Si noi am mers acasa tot in 4 asa ca e posibil sa ne fi intersectat undeva pe drum.
Madalina, felicitari pentru planurile cele ari din viata ta.
Uka, mi se pare ciudat ca cineva s-a atins de poze. Eu sper ca a fost fara intentie. Si eu am patit-o o data dar atunci cine o facuse le-a sters si din trash.
Iulika, sanatate multa la Bubu.
Luto, si la noi experimentul olita s-a oprit, dupa un inceput de mare succes. cand a inceput sa mearga pur si simplu nu a mai stat pe olita. Acum ne gandeam sa il reabordam dar nu stiu cum sa o tin captivata.
Croco, eu nu stiu inca nimc de vaccine dar parca ziua doctorita la un moent dat ca sunt deodata. Voi l-ati platit?
Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)
http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png
http://capy72.mondozoo.com
selen80 spune:
mai zic repede LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE IERI SI AZI SI TUTUROR CU NUME DE SFANT!
si gata forumeala pe ziua de azi
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
anamaria1979 spune:
Maria si Carol Ioan
Suede bine ai revenit!
Deci lui Mihnea i-a mers bine in rhodos a agatat blonde.
Aida ce misto concert la GNR.Au fost vremuri cand november rain era melodia mea si a sotului.
Luto nu fii suparata.
selen80 spune:
cred ca in Japonia e deja 09.09
LA MULTI ANI JOSHULIN MOZARDIN!!!
SA CRESTI MARE SI SANATOS, SA SE INDEPLINEASCA TOATE DORINTELE PE CARE SI LE VOR PUNE PARINTII TAI DE ZIUA TA !
si pt ca maine probabil nu voi putea intra (e sarbatoare..):
LA MULTI ANI DACIANA! SA FII SANATOASA SI FERICITA!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
ktm spune:
Buna seara, dragi mamici
Intervin cu o stire nu prea placuta: tocmai am vazut un reportaj la tv, pe Antena 1 cu privire la formulele de lapte praf care se pare ca sunt contaminate cu aluminiu . Eu imi hranesc fetita cu Aptamil si din imaginile difuzate s-au distins clar cateva formule:aptamil, milumil si nestle. Mi se pare grav sa fie difuzata o stire care mai mult panicheaza decat face bine si sa nu fie luata nici o masura. Logic era sa fie retrase de pe piata marcile incriminate si abia apoi sa fie facuta publica stirea. Dar de... arunca o piatra in balta si vor sa vada cati sar dupa ea sau e chiar adevarat? Si in cazul acesta noi ce ar trebui sa facem? Voi ce veti face?
Eu sunt intr-o mare dilema. Nu stiu ce sa fac dimineata cand o voi hrani pe micuta mea. Dar de, noaptea e un sfetnic bun.
Va pupam, eu si Diana
biaz29 spune:
In seara asta sunt pe fuga, dar tot am intrat sa va salut.
Sabina, , nu sunt nici pe departe Wonderwoman. Sunt multe lucruri care imi raman nefacute. Dar am un sotz care lucreaza pe tura inversa cu mine atat acasa cat si la serviciu si care numai nu are tzitzi de dat, ca in rest face de toate aproape la fel ca mine. In rest, ne-am simplificat viata la maximum si o luam cate o zi la rand.
Liliana, bine ai revenit in vacanta de acasa! . Ne-a fost tare dor de tine. Si daca te-ai decis sa-l aduci pe Radulescu inapoi cu tine, inseamna ca lucrurile nu stau chiar asa de rau. O sa vina o zi cand o sa-i platesti tu politele astea de acum. Te vei aseza linistita in fotoliu iar el, in bunul spirit al familiei voastre, va da cu aspiratorul, va gati si iti va aduce si o ciocolata calda ca sa nu fie nevoie sa te ridici sa ti-o pregatesti. Ehei, ce viata o sa fie atunci. Si nici nu mai e asa de mult.
Raluk, bine ati revenit! Astept cu nerabdare sa apuci sa recuperezi, dar pana atunci iti doresc somn usor! (ceea ce imi doresc si mie, de altfel.
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
biaz29 spune:
Vik, mult spor si succes saptamana asta. Sper ca iti va merge bine si vei rezolva toate cate ti-ai propus. Isabela cu cine ramane cand pleci?
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
alinus_25 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui anomis28
daci dear, da' io vrea sa stea mai tare nu mai cremos nu i-am dat pana acum smantana. si te cred cu incercatu de variante la iaurt, tare greu de nimerit exact varianta castigatoare Mai astept indicatii si daca nu si nu..... o sa-i dau napolact zdravan lui Dinu Andrei (14.09) |
De succes la noi
1 lapte pasteurizat, in care pun 3-4 linguri formula(atentie, sa nu faceti ca mine sa puneti humana lapte de noapte - are cereale in el)
2 lapte fiert, se lasa la racit. intr-un borcan de 800 pun 1-2 linguri de branza proaspata, sfaramata, 1- 1,5 linguri de smantana (e un inceput pt toate, nu?) peste se toarna laptele caldutz. se prinde in cateva ore. cand e tzapan prins il pun in frigider
Alina, Doris Maria (02.09.2009, ora 22.00)
si Iulius Teodor (10.10.2007)
iulie 2010 - dovezi de iubire - Teo 33+ Doris 10+
Iubirea are puteri extraordinare!
Transforma inima, renoveaza spiritul, da speranta celui care a pierdut-o, ridica pe cel cazut, reda sanatatea si fericirea.
SabinaY. spune:
Neata la o gura de cafea pe fuga.
Sunt in maieu si chiloti si azi e cam racoare,nu indraznesc sa intru in camera sa ma imbrac,inca se doarme in jurul meu si prefer sa imi fie frig,dar sa fie liniste nitel
ALinush offf greu!Ati trecut prin multe.Eu sunt convinsa ca or sa treaca toate,e o perioada grea dar la un moment dat va lua sfarsit.
Si Lisa in primavara a fost bonlavioara,boala dupa boala:roseola,crup,norovirus,raceli peste raceli,am tremurat saptamanile trecute sa nu fi luat varsat de vant de la un var.Am avut noroc.Si-a revenit insa,atunci si ea slabise si nu arata tocmai ok.Dar dintr-o data a inceput sa manance si sa se simta mai bine.Te pup
Luto intrebai de olita.Io nici macar n-am pus-o pe olita pana acuma.Si nici nu ma gandesc sa o pun deocamdata...poate dupa 1.5 ani.Sunt impinsa sa procedez asa de experienta cu Erika si in grupul Erikai.Cand ca si aici,noi toate am incercat in acelasi scenariu si n-au reusit(majoritatea) decat pe la 2 ani.
Imi amintesc ca inca n-aveam copii,si o bateam pe sora mea la cap,sa il invete pe nepot la wc,implinise deja 2 ani.Pentru ca inainte de asta nu a incercat cu olita,copilul fiind atras de o experienta noua,intr-o saptamana a renuntat la scutec.Poate o fi un caz unic,dar imi amintesc ca la Erika,in momentul cand eu am renuntat sa mai incerc,numai cand ma auzea se crispa toata,de la ea initiativa a cerut la wc si aia a fost,doar cateva accidente care insa sunt cat de poate de normale.
Fug,se trezeste lumea!
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla