Dovlecei in sarbatoare *190* LMA Joshua!!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui diamar78

Si daca totusi treaba cu trash-ul a fost cu intentie e grav.

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

eu una nu cred sa faca cineva intentionat chestia asta ... si mai ales de ce pozele lu Carina? Nuuuu , cred ca din greseala .

Si sa va zic o veste avem bilete VIP la GUNS N'ROSES si am ales biletele chiar in primul rand si cred ca o sa fie chiar langa scena , sper ca nu am ales undeva in spate ca ... doar le-am ales cu mana mea.

Erik azi atat a alergat prin magazine si a sters si pe jos pe la unii si radea in hohote s-a pupat in oglinda in cabina de proba (ii place si cheliuta cum arata ) ... acum chiar ca nu mai arata a bebelush , mai degraba este un baietel , ptui pe el de tzacanit mic ca azi mi-a dat fiori ca dupa ce S_A SATURAT (daaaa , ca nici mie nu imi venea sa cred) s-a aruncat cu fundu in fata si a ramas intepenit sub masa de la scaun si ori s-a speriat tare , ori ca atarna de la mijloc in jos pana am apucat sa il ridic si a facut un circ , ca pe sus nu aveam cum sa il mai scot si eu il trageam sa i scot pe la picioare si ell se tinea bine cu mainile de masuta sa nu cada ... si capu nu ii incapea pe sub masa , asa ca da-i chin sa ii intorc fatzuca si sa ii desclestez mainile ca sa il pot scoate ... si urla disperatu ... si dupa ce s-a vazut in brate si a vazut ca sunt linistita a inceput sa rada la mine .

Voi ce ati mai facut azi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anomis28 spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi:
Iris
Andrei
Darius si Robert

sa cresteti mari si sanatosi dovlecei scumpi.

Uka noroc cu Bia () ca mi-a zis unde pot vedea pozele ca nu le vazusem in inbox. Superbe. si peisajele si bunicile si mai ales cei trei protagonisti cu Carinos in rol principal.
Loved them.

Aida esti totala cum povestesti de Erikutz. Cred ca s-a stresat putin cu blocarea in scaun dar tu erai mai comica la final si a uitat.

Diamar, da, lui Dinu i-au recoltat sange dintr-o vena de pe frunte, ca se vad mai usor decat cele de la manuntze.

Daci unde esti? cu ce te mai ocupi?

Mada uite www.youtube.com/watch?v=cNuMY61ZeGM&feature=related" target="_blank"> asa
te vad eu acum
sa te ajute Dzeu sa-ti gasesti acea jumatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Aida si zici ca mergi la concert. Cu Eric ce faceti? Si de cand zici ca si-a dat drumul la pas, de ieri?

La noi in casa e nebunie, cel mare se crede la curse cu obstacole (obstacolul fiind cel mic) si scopul nu este ca sa ocoleasca obstacolul ci sa-l atinga usor cat sa-l doboare.

Lali, multam de reteta. Si miere cata pui? Eu nu cred ca o sa faca acum dar o sa incerc pt alta ocazie.

Mergi la inceput

Sabina, multumesc mult de ideea cu cofetaria
am comandat deja.

Mi-am amintit ca luase Cristina_Ana (pe care o si ma gandesc la ei) de la piticot tort pentru Andrei si nu erau deloc multumiti.

Lilian, voi stati parca pana pe 8 sept la mare, asa imi amintesc. Anyway we miss you

Mergi la inceput

mai am o intrebare pentru fetele cu aparat de facut iaurt acasa sau pentru cele care fac singure iaurt in casa.
dragele mele, cum pot face sa iasa aiurtul atre sa stea tzapan in lingurita, asa cum sta Iurt Zdravan de la napolact.
daca stiti sectretul please share.
Multam fain anticipat.

Aida, felicitari pentru Erik cel mergaret, bravo pui mic.

Diamar unde vad si eu poze cu voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui anomis28

mai am o intrebare pentru fetele cu aparat de facut iaurt acasa sau pentru cele care fac singure iaurt in casa.
dragele mele, cum pot face sa iasa aiurtul atre sa stea tzapan in lingurita, asa cum sta Iurt Zdravan de la napolact.
Multam fain anticipat.

bagi un pic de aracet

Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

salutare fetelor

uite pe aici sunt dar nu apuc sa scriu multe - am mai luat 15 kg de vinete asa ca voi sarbatori prin munca

Madalina - ma bucur tare mult pentru ca esti indragostita si fericita!
Aida sa intelegem ca munciti la urmatorul bebelus?

La multi ani dragilor, cei ce sarbatoriti azi! Sa fiti sanatosi si fericiti!

apropo de pozele Carinei - cred ca e doar o neglijenta a cuiva ..sper de fapt; nu are sens Uka sa te intristezi;

cine-mi trimite si mie un mail cu parola pls ... ca aud ca atatea poze sunt pe mail ...

acum am fugit

daci
_
a trecut aproape un an si eu am devenit nostalgica ... asa ca am cautat si gasit povestea nasterii lui Darius, spusa de sotul meu
prima parte
partea a doua

Mergi la inceput

Citat:

Multam fain anticipat.

eu am incercat sa fac iaurt dar nu mi se pare mancabil asa ca nu mananc decat lapte prins dar din ce am citit despre iaurtul grecesc (care este un iaurt mai cremos) si cum poti face ceva similar ... am inteles ca-l lasa mai mult la scurs si in plus e mai gras ... ai putea adauga smantana daca i-ai dat puiului tau pana acum (pt ca nu vad de unde ai putea cumpara alt fel de lapte, de capra de exemplu )

daci
_
a trecut aproape un an si eu am devenit nostalgica ... asa ca am cautat si gasit povestea nasterii lui Darius, spusa de sotul meu
prima parte
partea a doua

Mergi la inceput

dragelor, ca va tot aud vorbind de cofetarii si torturi ... nu ma pot abtine sa nu laud ceva pt ca este absolut iesit din comun ... o cofetarie - Evelyn (sper ca am scris corect - sa ma ajute buzoiencele). cum va spuneam ...eu nu am mancat never-ever pana la ei asa prajituri bune si asa combinatii ingenioase ...

... cand treceti prin buzau nu ezitati si degustati ... nu veti regreta (decat cu privire la kg acumulate) ... pana lanseaza ei vre-o franciza, ceva
(daca s-ar putea trimite prin posta la toate v-as trimite barem o felie de tort muse sau o indiana cu frisca proaspata proaspata...nu mai detaliez pt ca altfel musai sa le fac o vizita si azi );

acu' chiar am fugit ... as mai sta de vorba cu voi dar am de munca

daci
_
prima parte
partea a doua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Citat:

Diamar unde vad si eu poze cu voi?

Am avut ceva poze puse pe email dar daca ai rabdare, sambata o sa fie ziua lui si duminica promit sa pun poze noi.

Dar eu unde vad poze cu Dinutu?

Cu iaurtul nu stiu ce sa te sfatuiesc.

Mergi la inceput