Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (131)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

exersat neuronu cat stam cu bb......greu......al meu e adormit de tot, mai adormit ca de obicei. am momente cand intru intr-o camera si uit pentru ce....sau am pus odata zaharul in frigider, crezand ca e laptele de fapt....eu de la 1 oct ma urnesc spre facultate si cu ocazia asta sper sa ma mai "destup".

mama unui pui...Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Eu in wk nu pot sa intru. Asa ca am frunzarit putin in spate. Am vazut si noile poze cu bebi. Fff frumusei toti.

Tudor continua sa se trezeasca pe la 4 si ceva. S-a dereglat de cand cu vacanta sau cu racirea vremii. Cand s-a facut cald la sfarsit de mai, a inceput sa doarma toata noaptea. Acum a revenit la vechiul program (sa ma mut la tropice ?)

Adoarme cu ceai la 4 si apoi laptele dimineata, dar azi de dimineata nu. Cred ca l-a durut burtica de la cerealele puse in lapte seara. De vineri i-am pus cereale caci am zis ca se trezeste de foame si sa-i tina de foame. Dar il chinuie burtica. Se aud braste in burtica si vantuuuri!! Am folosit ceva de la Humana, fara lapte, fara gluten. Cred ca nu-i mai dau sa vad daca de acolo este.
Partin ca atunci cand i-am dat Humana AR si era mai gros (cu faina de roscove). Tot asa la inceput vantuuri, pana s-a obisnuit.
Plus ca tetinele astea speciale pt lapturi groase il fac sa bea repede rau laptele de seara. Nu mi s-a parut un lapte asa de gros. Cel cu AR era mai gros si trecea prin tetina normala. Am sa schimb.

Foame i se face ca refuza ceai si papa laptele imediat. Maine vine doctorita si o mai intreb si pe ea.

In rest, ziua suntem ok, radem, vorbim, manacm tot. Daca se poate sa-i faci entertaiment non-stop este ok. Cand ne vede cere imediat. Cel putin lui taicasu' ..............

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Facem si noi cinste.

Astazi aniversam 100 de ani de casatorie.

varsta lui Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

neata buna,fetele mele

pt ieri,asa ca dam azi un edelmarzipan cu stafide si o cana cu laptic ... cam saracacioasa tratatia,dar va stiu la regim
multumim ca v-ati gandit la noi!

cris m. LMA cu sanatate si fericire alaturi de cei dragi!

LML maria dalia si lucas blondinul!

simpli,ma bucur ca v-ati simtit bine la nunta!
felicitari arianei pt cel de-al treilea dintisor!
pt micutza lady

lalitica,ma bucura mult revenirea ta ;david a aratat ca este nu doar un luptator,cu si un invingator!; dumnezeu sa va ajute in continuare! esti o mama de milioane!

bubu,felicitari pt ridicatul in picioruse!
eu nu pot sa-ti vad pozele

subscriu la faza cu "la al doilea esti mai relaxata si incalci mai multe reguli"

ana g,supacrema de brocoli

ayanna si cris d ,pofta buna la branzica pt cele 2 frumuseti bucalate!

miremia

pufuletii sunt cei mai frumosi !

xela,succes la gradi pt A

mandrutza tare harnicutza esti!; mi-a placut meniul pt la iarna

dulcineea ;in week end sa nu ma treci absenta nemotivat nu am vreme nici sa mor,ca e "casa plina"...si ieri am hoinarit toata dupaamiaza prin natura...toata gashca...seara am fost ruptzi totzi...la 9.30 dormea toata lumea

cuscra...nush cum sa-mi antrenez neuronii...cred ca sau au facut febra musculara(si au ramas asa) sau sunt prea anchilozati si nu mai pot sa se miste......anyway,trebuie sa-i bag la o revizie generala,ca nu se mai poate asa

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Facem si noi cinste.

Astazi aniversam 100 de ani de casatorie.

varsta lui Tudor

aniversare fericita sa aveti!
sa fiti mereu la fel de fericiti ca si azi!

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

Mergi la inceput

lorex , 5 ani pe DC? la multi inainte cu noi cu tot!

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanaG spune:

la mare e soare

lalitica
chiar ca ne aduci cu picioarele pe pamant, nu stiu ce sa-ti zic decat sanatate muulta! restul parca nu mai sunt asa importante

peste eu am inceput sa-i dau pastrav, e mai moale si il mananca bine, salaul nu prea il vrea ca e mai tare, de fapt e bun orice peste numai sa poti sa il alegi de oase bine

branza eu o fac calcica din lapte pasteurizat nu UHT, am inteles ca isi mai pierde din proprietati prin procesul de pasteurizare la temp f inalte
pediatra ne-a recomandat br calcica pana la 2 ani zilnic pentru oase

Dana, mami de Dragos Andrei (27.12.2009)

Mergi la inceput

bea,multa sanatate pt ivanel! o sapt usoara sa ai!

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza si de la noi....

io momentan sunt...bomba atomica ...asa ca incerc sa-mi musc limba deoarece motivele nu sunt serioase.
din nefericire lui jiji nu-i prieste aici ( la fel ca si la botez)...nu gasesc vreo explicatie...deoarece e inconjurat de atentie...bla bla....cert e ca ajung la balamuc...daca la buc se trez din ora in ora aici o face din juma in juma..sau sfert de ora..

m-am certat si cu jiji mare aseara la baie ca l-am rugat sa ma ajute sa-l scot din scaunul de baie...nu iesea..etc...m-am isterizat ca era neindemanatec...el e genul de tine supararea...ma rog..mi se cam rupe...o sa-i treaca..e la maica-sa..asa ca n-are decat sa mai suga un pic sa=-i treaca...

socrela incearca sa faca tot felul de chestii de papa si pt jiji desi...nu e cazul...pt ca i-am zis ca eu ma ocup de el...in fine, sunt iritata..ce sa fac...si ma gandescv ca ami stam pana vineri..( unde placati?..sa nu veniti tarziu, da? pai am pus masa mancati...nu ne e foame...etc..etc....incearca sa faca tot chestii gen surprize care de fapt pik precum nuca in perete...)

fetili care stati cu mama sau soacra va compatimesc...mi se pare ingrozitor sa imparti totul cu cineva..sa fii dragutz...sa-tio musti limba...ei oricumau dreptate..indiferent de context..etc

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

neatza si de la noi....

io momentan sunt...bomba atomica ...asa ca incerc sa-mi musc limba deoarece motivele nu sunt serioase.
din nefericire lui jiji nu-i prieste aici ( la fel ca si la botez)...nu gasesc vreo explicatie...deoarece e inconjurat de atentie...bla bla....cert e ca ajung la balamuc...daca la buc se trez din ora in ora aici o face din juma in juma..sau sfert de ora..

m-am certat si cu jiji mare aseara la baie ca l-am rugat sa ma ajute sa-l scot din scaunul de baie...nu iesea..etc...m-am isterizat ca era neindemanatec...el e genul de tine supararea...ma rog..mi se cam rupe...o sa-i treaca..e la maica-sa..asa ca n-are decat sa mai suga un pic sa=-i treaca...

socrela incearca sa faca tot felul de chestii de papa si pt jiji desi...nu e cazul...pt ca i-am zis ca eu ma ocup de el...in fine, sunt iritata..ce sa fac...si ma gandescv ca ami stam pana vineri..( unde placati?..sa nu veniti tarziu, da? pai am pus masa mancati...nu ne e foame...etc..etc....incearca sa faca tot chestii gen surprize care de fapt pik precum nuca in perete...)

fetili care stati cu mama sau soacra va compatimesc...mi se pare ingrozitor sa imparti totul cu cineva..sa fii dragutz...sa-tio musti limba...ei oricumau dreptate..indiferent de context..etc

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

cata dreptate ai!
o saptamana cu socrii? te compatimesc...
stii ce-i "bine"? poate slabesti de la stres

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

Mergi la inceput