Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (131)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

fetele,am o rugaminte...
mai puteti pune linkul cu filmele romanesti? cred ca ale1212xa il avea,dar nu sunt sigura
pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui dulcineea_cj

LOREX,mami,ce numere au iesit la LOTO?

Bucura-te de anii copilariei copilului tau - pentru ca trec asa de repede !

mami de 2 ochi albastri

aoleu, am uitat
nu am verificat
stai sa ma uit!

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanaG spune:

fetelor sa va zic ce am patit

vineri am fost la baby boom in ideea sa iau o gecuta piticului ptr iarna

plimbandu-ne printre cele cateva standuri( doar atatea erau) , o femeie cu un ap foto in mana da sa-i faca foto lui Dragos in carut; o vad si trag carutul din fata ei
dupa cateva minute apare iar in fata noastra, si iar sa-i faca poza

si o intreb - ce faceti doamna?
- faceam o poza
- pai cum asa, fara sa ma intrebati?
- da ce am facut, doamna? faceam si eu poze cu copilu!
- va rog frumos sa stergeti fotografia din aparat si sa imi aratati ca ati sters-o!
doamna era f mirata ca ce a facut ea, si ca nu poate sterge ca e aparatul defect si nu poate vedea pozele, doar poate sa faca
sii ....cand vede ca nu renunt se intoarce cu spatele, ca vb si la tel si fuge........

am ramas incremenita in mijlocul aleii si nu stiam ce sa mai cred.......

si ma duc dupa ea........
la intrare, primul stand era de la Stem-Health Unirea.

acolo mai era o doamna si un barbat
le explic care e problema si ca vreau sa-mi fie stearsa foto din aparat
doamna cealalta, si ea indignata ca ce am, ce au facut ele si ca am pitici pe creier ,
le-am intrebat ce fac ele cu pozele copiilor si ce credeti ca mi-au raspuns.......
- nu facem doamnaaa nimic, le punem pe site !!!!
atunci chiar am ramas socata

degeaba am incercat sa le zic, ca nu am avut cu cine vorbi, tot ele mi-au vb f zeflemitor, ca maine o sa-mi vad copilul in toate publicatiile si poimaine o sa mi-l si rapeasca

pana la urma barbatul a venit cu ap foto, l-a selectat sa se vada pozele pe ecran si m-am uitat si nu mai era nici o poza cu Dragos, ori nu a apucat sa faca ori a sters-o intre timp
si imi ziceau: " uitati-va 'doamna' cum sta lumea la poza!!"
'doamna' pe cel mai acru ton posibil

am venit acasa plina de nervi.........

vreau sa va zic ca aveau sute de poze, si am intrat pe site si acolo nu au
ma gandeam sa sun la ei sa ii intreb daca ei stiu , dar poate iar imi fac nervi de pomana

au voie sa faca foto cu copiii daca sunt in loc public?

Dana, mami de Dragos Andrei (27.12.2009)

Mergi la inceput

Citat:

M-am uitat acum pe site-ul acela cu mancare de bebe Multe retete sunt preparate cu faina Si voi folositi ? eu nu mai folosesc pt noi ingroseli si rantasuri demult

mami de 2 ochi albastri

nuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ce sait?
doamne fereste

am pus biletul in album
cu asa galerie sigur castig data viitoare

Citat:

In afara de JIji,a mai papat vreun pufulete peste ? si de care e indicat ? nu stiu cum sa prepar pt el peste tb sa ma documentez
Avand in vedere ca la noi se tot raceste vremea,cat timp e indicat sa-l tin pe bebe afara ,acum ? nu l-as priva de aer dar nici sa-l tin excesiv Ii ingheata manutele si fatuca

mami de 2 ochi albastri

Larisel dadea peste la fete!

_

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui xela_07
acum parearile sunt impartite ofc si cu mazarea. in cartea pe care a retrimis-o lorex pe mail se sugera sa nu se dea mazare la bebei. in alte parti spuneau ca e ok ... no comment. varza mi se pare totusi prea mult ptr ei, dar asta e doar parerae mea. s-ar putea sa ai placuta surpriza sa-i placa si sa nu aiba probleme cu burtica, nu stiu ...

daa...la fel si cu brocoli si cu conopida..
intr-o carte zice da-i, in alta nu-i da...
ideal ar fi sa nu exageram la urma urmei si sa urmarim atent reactiile! corect?

_

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

noua ne-a iesit si al treilea dintisor,sus,de acum tot apar....

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
" Cuvintele frumoase pot fi scurte si usor de spus, dar ecoul lor tine vreme indelungata. "

congratulations!

_

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Citat:
citat din mesajul lui dandanaG

fetelor sa va zic ce am patit

vineri am fost la baby boom in ideea sa iau o gecuta piticului ptr iarna

plimbandu-ne printre cele cateva standuri( doar atatea erau) , o femeie cu un ap foto in mana da sa-i faca foto lui Dragos in carut; o vad si trag carutul din fata ei
dupa cateva minute apare iar in fata noastra, si iar sa-i faca poza

si o intreb - ce faceti doamna?
- faceam o poza
- pai cum asa, fara sa ma intrebati?
- da ce am facut, doamna? faceam si eu poze cu copilu!
- va rog frumos sa stergeti fotografia din aparat si sa imi aratati ca ati sters-o!
doamna era f mirata ca ce a facut ea, si ca nu poate sterge ca e aparatul defect si nu poate vedea pozele, doar poate sa faca
sii ....cand vede ca nu renunt se intoarce cu spatele, ca vb si la tel si fuge........

am ramas incremenita in mijlocul aleii si nu stiam ce sa mai cred.......

si ma duc dupa ea........
la intrare, primul stand era de la Stem-Health Unirea.

acolo mai era o doamna si un barbat
le explic care e problema si ca vreau sa-mi fie stearsa foto din aparat
doamna cealalta, si ea indignata ca ce am, ce au facut ele si ca am pitici pe creier ,
le-am intrebat ce fac ele cu pozele copiilor si ce credeti ca mi-au raspuns.......
- nu facem doamnaaa nimic, le punem pe site !!!!
atunci chiar am ramas socata

degeaba am incercat sa le zic, ca nu am avut cu cine vorbi, tot ele mi-au vb f zeflemitor, ca maine o sa-mi vad copilul in toate publicatiile si poimaine o sa mi-l si rapeasca

pana la urma barbatul a venit cu ap foto, l-a selectat sa se vada pozele pe ecran si m-am uitat si nu mai era nici o poza cu Dragos, ori nu a apucat sa faca ori a sters-o intre timp
si imi ziceau: " uitati-va 'doamna' cum sta lumea la poza!!"
'doamna' pe cel mai acru ton posibil

am venit acasa plina de nervi.........

vreau sa va zic ca aveau sute de poze, si am intrat pe site si acolo nu au
ma gandeam sa sun la ei sa ii intreb daca ei stiu , dar poate iar imi fac nervi de pomana

au voie sa faca foto cu copiii daca sunt in loc public?

Dana, mami de Dragos Andrei (27.12.2009)

nu pot sa cred.....
desi nu sunt deloc agresiva, in astfel de cazuri as trage cativa pumni

de Maia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

neatza si de la noi....

io momentan sunt...bomba atomica ...asa ca incerc sa-mi musc limba deoarece motivele nu sunt serioase.
din nefericire lui jiji nu-i prieste aici ( la fel ca si la botez)...nu gasesc vreo explicatie...deoarece e inconjurat de atentie...bla bla....cert e ca ajung la balamuc...daca la buc se trez din ora in ora aici o face din juma in juma..sau sfert de ora..

m-am certat si cu jiji mare aseara la baie ca l-am rugat sa ma ajute sa-l scot din scaunul de baie...nu iesea..etc...m-am isterizat ca era neindemanatec...el e genul de tine supararea...ma rog..mi se cam rupe...o sa-i treaca..e la maica-sa..asa ca n-are decat sa mai suga un pic sa=-i treaca...
socrela incearca sa faca tot felul de chestii de papa si pt jiji desi...nu e cazul...pt ca i-am zis ca eu ma ocup de el...in fine, sunt iritata..ce sa fac...si ma gandescv ca ami stam pana vineri..( unde placati?..sa nu veniti tarziu, da? pai am pus masa mancati...nu ne e foame...etc..etc....incearca sa faca tot chestii gen surprize care de fapt pik precum nuca in perete...)

fetili care stati cu mama sau soacra va compatimesc...mi se pare ingrozitor sa imparti totul cu cineva..sa fii dragutz...sa-tio musti limba...ei oricumau dreptate..indiferent de context..etc

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

ce nebuna esti, am murit de ras!

dar te inteleg, si al meu e neindemanatic, nu mai zic, parca-i anchilozat cand tre s-o ia in brate, ma dispera nu alta si tot asa ne certam de la chestiile astea!

_

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

lorex , 5 ani pe DC? la multi inainte cu noi cu tot!

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

Doamne-ajuta, cu tot cu voi, ca altfel nici n-as vrea!

_

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Eu in wk nu pot sa intru. Asa ca am frunzarit putin in spate. Am vazut si noile poze cu bebi. Fff frumusei toti.

Tudor continua sa se trezeasca pe la 4 si ceva. S-a dereglat de cand cu vacanta sau cu racirea vremii. Cand s-a facut cald la sfarsit de mai, a inceput sa doarma toata noaptea. Acum a revenit la vechiul program (sa ma mut la tropice ?)

Adoarme cu ceai la 4 si apoi laptele dimineata, dar azi de dimineata nu. Cred ca l-a durut burtica de la cerealele puse in lapte seara. De vineri i-am pus cereale caci am zis ca se trezeste de foame si sa-i tina de foame. Dar il chinuie burtica. Se aud braste in burtica si vantuuuri!! Am folosit ceva de la Humana, fara lapte, fara gluten. Cred ca nu-i mai dau sa vad daca de acolo este.
Partin ca atunci cand i-am dat Humana AR si era mai gros (cu faina de roscove). Tot asa la inceput vantuuri, pana s-a obisnuit.
Plus ca tetinele astea speciale pt lapturi groase il fac sa bea repede rau laptele de seara. Nu mi s-a parut un lapte asa de gros. Cel cu AR era mai gros si trecea prin tetina normala. Am sa schimb.

Foame i se face ca refuza ceai si papa laptele imediat. Maine vine doctorita si o mai intreb si pe ea.

In rest, ziua suntem ok, radem, vorbim, manacm tot. Daca se poate sa-i faci entertaiment non-stop este ok. Cand ne vede cere imediat. Cel putin lui taicasu' ..............

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan

exact! of of..mai mai..
a mea mi-a facut prima criza de plans prin somn aseara la 12 jum...deci nu e de foame, clar. MANCASE LA 9 JUM.
ALINTATURA E, CA PANA N-AM LUAT-O IN BRATE N-A TACUT

_

_

Mergi la inceput