Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (131)
Raspunsuri - Pagina 7
dulcineea_cj spune:
M-am uitat acum pe site-ul acela cu mancare de bebe Multe retete sunt preparate cu faina Si voi folositi ? eu nu mai folosesc pt noi ingroseli si rantasuri demult
Bucura-te de anii copilariei copilului tau - pentru ca trec asa de repede !
mami de 2 ochi albastri
haircut spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simplicity noua ne-a iesit si al treilea dintisor,sus,de acum tot apar.... Mami de Ariana Motto-ul de azi: " Cuvintele frumoase pot fi scurte si usor de spus, dar ecoul lor tine vreme indelungata. " |
Bravo, Ariana ai mai scapat de unul
de Maia
lucia2000 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simplicity Xela,daca am inteles bine faci branzica din lapte de la magazin,nu?care e pasteurizat?asa pot face si eu in uk....daca am inteles gresit sa ma atentionezi please... Mami de Ariana Motto-ul de azi: " Cuvintele frumoase pot fi scurte si usor de spus, dar ecoul lor tine vreme indelungata. " |
Simplicity asa fac si eu cu lapte uht din comert
alicredo spune:
Lucas
Maria
am plecat la somn! noapte buna !
din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
haircut spune:
Neata!
Nimeni treaz?????Jiji, ai lasat gazela sa doarma????
Atunci cafea pentru toata lumea, cum o poftiti!!!
Lucas sa cresti mare, sanatos si la fel de frumos!!!
Maria
de Maia
bubu_bu spune:
neata gagici!haircut pentru cafea!sunt ruptaaaa...auuu maseauaanu sunt buna de nimic....sper sa gasesc azi pe cineva dispus sa o scoata fara sa mai fac film
is nerecuperata tre sa citesc cat beau cafeaua
fetele dau o cinste mare azi
puiul meu s-a ridicat singur in picioare....si de atunci tot exerseaza...e baiat marepun si dovada
la multe lunite lucas si maria
revin dupa
cris.dogarel spune:
mooorning
Lucas si cresha usoara si distractiva
Maria Dalia
garga, miss u
LALITICA multzumim de "scuturare"...ne-ai adus la probleme reale cu povestea davidutzului si am ramas masca sa citesc ca "altzi copii erau mai rau, meritau salvarea > ca David".ai suflet imens, fericit David cu asa mami
AYANNA ftele noastre se tzin scai...io i-am dat deja smantana si iaurt, dupa 2 sapt de incercari si lipsa rosheatza. smantana o linguritza in legume, iaurtul e iak gol, dar yum cu banana...ambele cumparate. io zic sa incerci...
LOREX si eu am esuat cu branza din LP. mai stai un pic pana la 7 luni si apoi cumpara. zic si io. lene mare
am facut piureu de pere pra coapte, fiert 20', au iesit 2 borcanashe, cica pentru iarna...il pun in iaut, ca ema fara pere, prune se cam constipa. o sa ii mai amestec magiun de topoloveni in iaurt si...mai vedem.
restul am citit, dar s-a arhivat deja.... cum exersam neuronul cat stam acasa cu bb? ma simt cam ramolita la captolu' asta, rupta de lume, ok, dar si uituca si cu reactzie lenta...ma "inerveaza"
Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana
ana_g spune:
LML Lucas
LML Maria
Sa cresteti mari si sanatosi!
Simplicity, wow, al 3 lea!! noi avem de o luna doar 1/2! de ce iese asa de greu?
Dulcineea, larisel a dat peste la fete, shalau daca nu ma insel. si morunul cica e bun, codul....
lalitica, numai de fericire sa ai parte si sa te bucuri de puiul tau cum creste mare si sanatos!
S-a tot vorbit de branzica...i-am facut de vreo 2 ori cu lapte uht, cu zeama de la lamaie, apoi am inceput sa-i dau branzica fagaras.
mai vb....
mama unui pui...Stefan
lorex spune:
Neatza!
Zi mohorata si la iasi!
am fost de dimineatza sa-mi fac exudat faringian ca iar mi s-au umflat amigdalele, ce-i drept n-am tinut tot tratamentul cu antibiotic ca am uitat intr-o seara sa-l iau si l-am intrerupt de tot! uff..
La Multi Ani:
MARIA DALIA
LUCAS BLONDINUL
SI GARGA... ne e dor de fatzuca ta si lu' mami..
stim ca si voua de noi
cu inraziere si scuzele de rigoare
LMA si lui ALEXANDER, puiul de neamt superfericit!
Simplicity, am facut azi dimineatza branzica din lapte pasteurizat, la cutie, La Dorna ecologic, macar sa fie din vaci crescute la munte si nu pe asfalt.Cel putin asa sustin ei! Am facut dupa reteta Xelei, ci cateva picaturi de lamaie, imediat s-a branzit si din 250 d eml mi-a iesit cred pt doua trei zile. O sa pun in borcanel de la HIPP, inchis bine la frigider.Cel putin pt maine.PT poimaine o sa vad daca mai e buna!
Cris.D, as mai amana, am tot amanat dar fiica-mea vrea mancare, nu pot s-o mai pacalesc cu piure chior d elegume, nu se mai satura. IEri cand i-am dat piure d elegume cu galbenush inca, a ras un borcanel si apoi un biberon cu 5 masuri de LP
ii e foame...nu se mai satura cu ce-i dau de-o luna...
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_
tomaca spune:
Buna dimineata!
Alexis, Maria si Lucas
Petrecere frumoasa astazi.
Lalitica2000 bine ai revenit. Multa sanatate micutului David. Sunteti niste invingatori amandoi. Ne-am gandit mereu la tine.
Lorex - noi branza am facut-o de la inceput din lapte de 3,5% UHT de la magazin. Dorna ecologic este f bun.
Bea sanatate lui Ivanel.
Simplicty Felicitari pentru noul dintzisor.
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan