Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (131)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

gata, am recuperat...deci...

Bea, sper ca Ivan este mai bine si ati avut o noapte buna. Orice c ear avea Ivanel trebuie sa-l hidratezi cat mai bine. Sa ne tii la current cu starea lui.

Simplicity, felicitari pentru dintisor..la cat mai multi cu cat mai putina durere

Bubu, felicitari pentru evolutia puiului tau…eu mai am ceva de asteptat pana o sa-l vad si eu pe David ridicandu-se in picioare.

Cris.dogarel, iti dau doar cateva exemple de copii pe care i-am cunoscut acolo:

Copil de 4 luni nascut fara rinichi si care era pe dializa de cand s-a nascut. Astepta sa faca 6 luni ca sa poata fi bagat pe lista de transplanturi.
Copil de 2 luni operat pe creier
Copil de 6 ani care astepta de un an un transplant de inima
Nou nascut care era ca o carpa la mobilitate, dormea 90% din timp si era ca o carpa….probabil ceva probleme neurologice…..si multe alte cazuri, nu cred ca are rost sa mai enumar…

Sa stiti ca si eu am avut momentele mele de slabiciune, in care imi venea sa-mi iau lumea in cap sis a fug departe de toate prblemele, inlcusiv de David….dar, a trecut totul.

Tomaca, sper ca ati avut o aniversare frumoasa. Sa aveti parte numai de bucurii de acum incolo, sa va iubiti sis a va respectati.

Mamidepuiuti, bine te-am regasit. Cum este traiul in Germania, te-ai obisnuit cu stilul lor?

Decenuela, multa rabdare si tact cu socrela…m-a distrat tare faza cu suptul, sa-I mai treaca

Dandana, intr-un fel nu ma mira ce ti s-a intamplat, ca doar traim in Romania. Pe de alta parte mi se pare de neaceptat. Nu-mi vine sa cred ca oamenii aia umblau pe acolo sa faca poze, asa ca sa le pun ape site…auzi domle…

al3csa, cum a stat Yannis cu somnul, a mai adormit pana seara sau a fost plin de energie?

Lorex, ai o fetita tare harnicuta si precoce. Felicitari pentru noile pozitii pe care le incearca.

Ratusca, wowww…5 dinti dintr-o data? Multa rabdare si sper sa iasa repede sa nu va chinuiti mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

vad ca numai eu bantui aici la ora asta...ma duc sa-mi adorm si eu odorul, ca se cere la somn. oricum la 10 trebuie sa-l trezesc sa-i dau marul cu biscuite....pe mai tarziu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

neata gagicile!laliticaiam iam gogosele si cafea
imi pare rau ca david nu s- simtit bine,doamne cate ati avut de indurat...voi sunteti dovada a ceea ce este in stare un parinte pentru copilul sau....sunt sigura ca exista momente cand iti vine sa iti iei campii dar faptul ca-l iubiti atat de mult nu va lasa sa o faceti si iar va ridicati si trebuie sa rezistati pentru copil....ati fost incercati de greutati dar dumnezeu este alaturi de voi si nu va lasa
tomaca la cati mai multi ani impreuna linistiti si fericiti!
simplicityfelicitari pentru dintisor!
lml arthurde danyela
lml ioanade mandruta
lml marade rebiana
lml dariusde arwen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

neatza

nu am vazut cine a dat cafeaua dar accept cu drag una maaaaare...am o tona de treaba azi...sunt in cautare de o combina frigorifica, dar ma duc sa citesc oleaca din urma ca sunt pe undeva pe la capitoul trecut

o zi frumoasa sa aveti

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

neata fetele,multumesc de coffee lalitica
iti doresc sa fie azi mai bine cu mancarea ; dintii astia...of,of,of...

ratusca imparatul nu mai vrea sa fie ardelean?; ti-am zis eu ca nu are nimic

alexutzzza wb frumosilor! je prima data a vazut pozele si abia apoi am citit forumul...primul meu gand a fost: bine macar ca ni-l mai arata pe yannis,daca nu ne mai scrie demuuuuuuuuuuuuuuult acum am vazut ca si tie iti este dor

bea,imi pare tare rau de ivanel......cum a trecut noaptea? kk pt analize(coprocultura) iei [b]inainte[/[b] sa-i dai furazolidon si biseptrim;regimul alimentar este foarte important acum,asa cum zicea si cris d.:orez si morcovi; cateva zile poti/trebuie sa-i dai "nediversificat";in timpul tratam cu furazolidon nu se da branza si ficat ,iar urina se coloreaza in galben inchis,sa nu te sperii uite
are nevoie de lichide multe,hidratare cat incape; din experienta mea[dati cu cate oo vreti ]smecta a fost doar pt psihicul meu,iar lui radu ii facea greata si vomita dupa el; loperamid nu i-as da lui ivanel
multa sanatate!
pozele voastre sunt

am vazut 2 modelutze in devenire,iuria si maia
maia se diversifica interesant...cu ratze
bobitza incepe sa umble
mini face curte fetelor
C si A sunt asa dulci impreuna
david invingatorul e un shmekerash vesel
din cristinica mandrutzei imi vine sa mushc

am mai zis si o repet...pufuletzii are the best

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

Mergi la inceput

dandana g...nesimtirea unora e cat casa scanteii
eu sunt mai tralala,candva,demult,am pocnit(+ urlat) pe strada o "persoana" pt comportament inadecvat fata de fimiu cel mare

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

Mergi la inceput

LML
arthur
cristinica
mara
darius

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Neatza!

Am facut-o pe Bobi pachet iar. Am trimis-o la bunica.Eu am programare la stomatolog la 10.Vad ca se poarta prin odisee

Multumim pt felicitarile pt bobitza!

Alexa 1212,
spor la cautat frigider.Sa-l gasesti pe cel mai bun!

Lalitica,
Tre sa fie greu sa stai mereu cu ochii pe el si banuiesc ca-ti trebuie multa multa rabdare! Eh, cine daca nu MAMA? Esti cea mai buna mamica! Si colega de odisee

Bubu,
Se indica sa faci branzica din lapte 3,5 % grasime.E f important pt dezvoltarea creierului piciului!

Ratusca mica,
cate intrebari ai!
in pr rand: bobitza nu merge, vrei sa inebunesc, are abia 6 luni!
Spuneam doar ca s-a ridicat singura in picioare la marginea patutzului!
acum sa-ti raspund la intrebari: nush despre ce boala ai auzit tu acolo, noi n-am mai auzit asa ceva.De ex Decenuela ii da branza de vaci normala, cum mananca si adultii lui Jiji, si e f bine, papa de rupe.Eu am incercat cu LP si nu mi-a iesit si mi-am zis in gandul meu ca ce ma prostesc atata, ca noi toti am crescut cu branza de vaca, nici macar cu branza calcica, unde mai pui ca ni se dadea de la 3-4 luni!
Gluten: eu ii dau de cand a implinit 6 luni fix
fara sa-mi dau seama ce-i drept, dar daca tot am inceput, am continuat.Nu are nimic si nici nu stiu ce ar putea sa aiba, ca nu m-am interesat ca sa nu mi se para ca are
A, si prima branzica pe care am facut-o a fost cu lamaie.Se branzeste f repede.Data viitoare incerc cu calciu lactic.@ pastile la 250 ml lapte.
5 dinti? LOL!! Saracutzul.Da-l cu gel pt gingii seara sau noaptea cand il doare! mititelul..
Da, nu mai e de lasat nesupravegheat, dar eu o pun pe jos pe bobitza cand tre sa fac ceva Ce-i mai place si chiuie! Exploratoarea lu' mama

Larisel,
Da, eu folosesc PUFIES.Am fost f multumita de nr.3.
Acum am trecut la nr.4 si parca mi se pare ca miros altfel..

Haircut,
si eu am dintii varza.Zice stomatologul ca intra freza in ei ca in branza.Sunt f moi si demineralizati.Si am facut f multe carii..
Intrebare: in ce tii linguritele in deplasare? ai vreun suport special?

Alexutzza,
"De gura-s tare bune dar sa-ti tina vreuna usa deschisa sa intri intr-un magazin nu-s in stare"
CORECT! CHIAR ASA ESTE!
Cand ne arati si noua cadourile lui Yannis?
La poza ma uit cand ma intorc, acum nu mai am timp!

Dandana,
nici eu nu prea am curaj sa spun sa nu o pupe pe bobitza, ca stiu cum eram eu, abia ma abtineam (sau nu) sa pup bebelushii.Bine, eu am scuza ca nu stiam ce inseaman, nescuzabili sunt cei care au copii si totusi o fac!
Ma rog, ia partea buna! Face anticorpi

Tomaca,
FELICITARI!!! Ma bucur enorm pt tine! Stiu ce inseaman sa-ti reuseasca un tratament!
Data am notat-o

Va pup! Sa aveti o zi faina!

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Am uitat sa felicit pufuletii:

LML
Arthur
Cristinica
Mara
Darius

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

'neata si multumim de cofi, lalitica

LML arthur, cristina, mara, darius!!!!!!!

noi ne-am trezit la 9!!!!!! cam asa face de vreo 2 zile. peste noapte insa se mai foieste, eu stau cu urechile ciulite si-n somn si ma trezesc la fiecare fosnet, e si un pic infundat, fara sa-i curga nasu. ce fac in cazu asta? dar nu ma plang, ma trezesc cat de cat odihnita.

5 dinti de-odata?!?!?!?!?! multa rabdare

mama unui pui...Stefan

Mergi la inceput