Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (131)
Raspunsuri - Pagina 15
xela_07 spune:
ratusca - WB! eu am facut de la inceput cu din asta de vaca pasteorizat UHT. e prima data cand aud de treaba asta asta e tot din seria cate bordeie atatea obiceie si fiecare dr cu parerea lui
ratusca_mica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui xela_07 ratusca - WB! eu am facut de la inceput cu din asta de vaca pasteorizat UHT. e prima data cand aud de treaba asta asta e tot din seria cate bordeie atatea obiceie si fiecare dr cu parerea lui |
Eeee, stii tu sursa! Incerc si eu cu UHT... dar oare pot sa pun lamaie, nu e alergen sau ce-mi spuneati pe la o luna cand ii dadeam lui Andrei sa-i treaca sughitul?
Ratusca mami de Andrei Ioan (2010)
AMR 0.5 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!
miremia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ratusca_mica Eeee, stii tu sursa! Incerc si eu cu UHT... dar oare pot sa pun lamaie, nu e alergen sau ce-mi spuneati pe la o luna cand ii dadeam lui Andrei sa-i treaca sughitul? Ratusca mami de Andrei Ioan (2010) AMR 0.5 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela! |
Fetele fac si cu lamaie branzica. Cred ca-ti spuenau ca este prea acida pt stomacelul lui de bebe de 1 luna.
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
AMR 6 kg
ratusca_mica spune:
Si acum despre noi....
Tineti-va bine.... ne apar 5 dinti in acelasi timp! 4 sus si bonus unul jos langa cei doi initiali... deci avem 7 pana acum si sigur-sigur apare curand si perechea celui de jos... nu va spun cat de disperat este saracutul! De unde dormea neintors de la 8 seara pana dimineata la 5-6, acum se trezeste de 3-4-5 ori pe noapte in urlete salbatice, de mi se face pielea gaina! Of, ma consoliez cu gandul ca ii trece mai repede, nu stiu ce sa mai zic...
Si am devenit si noi activi, de rostogolim pe toate partile, dupa jucarii etc, azi sa mor de inima ca l-am gasit calare pe o perna care cica il proteja sa nu cada din pat! Oricum, nu mai e de lasat nesupravegheat, ceea ce inseamna ca am imbulinat-o, nu mai pot face nimic prin casa...
ratusca_mica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miremia
Fetele fac si cu lamaie branzica. Cred ca-ti spuenau ca este prea acida pt stomacelul lui de bebe de 1 luna. Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) AMR 6 kg |
Aaa, asta era, inseamna ca retinusem prost cu alergenul, multumesc!
Deci se poate cu UHT de la 8 luni?
Si inca o intrebare: putem incepe cu cereale cu gluten?
xela_07 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui ratusca_mica
Aaa, asta era, inseamna ca retinusem prost cu alergenul, multumesc! Deci se poate cu UHT de la 8 luni? Si inca o intrebare: putem incepe cu cereale cu gluten? Ratusca mami de Andrei Ioan (2010) AMR 0.5 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela! |
eu folosec si UHT si i-am dat si diverse cu gluten (cica mai nou merge glutenul de la 6 luni).
niste poze nu puneti si voi?
ratusca_mica spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui xela_07
eu folosec si UHT si i-am dat si diverse cu gluten (cica mai nou merge glutenul de la 6 luni). niste poze nu puneti si voi? |
Ma cam feresc sincer... am inca gustul acela amar. Poate imi trece... dar "live" nu vreti sa ne vedem?
bubu_bu spune:
Seara buna gagicile!ioiii am vazut poze foarte frumoase cu alexutzzza si cu puiul mic si cu tati grec...nu l-am mai vazut in poze...o familie tare frumoasa
ivanelul e un scumpicel si un rasfatel...are toata familia la degetelele miciimi pare rau ca nu se simte bine....poate faci cum a zis cris.d sa duceti la analize kkliciu sa vedeti sigur ce si cum are....putere mamico trece si asta
eu toata ziua am bolit dupa extractia dentara...si acum ma doare locul si capul
bobita s-a ridicat si eadraga de ea...e fetita mare de acum....si raulica piciulica sta tot mai bine la capitolul asta....am zis ca pun poze da'nu's in stare
lapte eu am facut cu 1,5 grasime si a fost ok...muller
dandanag...brrrr ce patanie....nu stiu cum as fi procedat
ratusca wooooow cati dintisori....sa pape bine cu ei...noi niciunul
nu mai stiu......noapte buna
incerc sa ma pun la somn
haircut spune:
Citat: | ||||||||
citat din mesajul lui ratusca_mica
Ma cam feresc sincer... am inca gustul acela amar. Poate imi trece... dar "live" nu vreti sa ne vedem? Ratusca mami de Andrei Ioan (2010) AMR 0.5 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela! |
hei, WB!!!
L-am tot salutat pe Andrei cu bunicile cum v-a fost vacanta?
Eu vreau intalnire. I-am facut deja pranzul pt maine ca maine n-avem gaze, asa ca maine suntem prin parc, daca ne lasa vremea
de Maia
ce multi "maine"fug la somn, e semn ca-i prea tarziu pt mine
lalitica2000 spune:
prima????...pai in cazul asta va dau eu buna dimineata si va pun la dispozitie niste cafeluta cu un biscuite alaturi si niste gogosele cu ciocolata si laptic.
eu ieri am avut o zi tare plina si grea. David m-a terminta ieri, dupa masa de dimineata a vomitat, pe urma la pranz a venit cu o glicemie tare mare de a trebuit sa-i fac o onjectie de corectie si nici nu a mancat drept pentru care la masa de 4 a venit cu o glicemie tare mica de a trebuit sa-i dau putina glucoza si asa ca avea foamea in glanda mi-a mancat o sticla cu lapte. Spre seara s-a mai reglat cu macarea si glicemia. Eruptiile astea dentare imi dau emotii, ca din cauza lor nu prea mananca David.
de dimineata l-am cantarit si dupa o saptamana in care nu a pus nimic (eu inca am ramas cu cantaritul zilnic, stiu ca nu-i bine, dar deh...)de dimineata avea chiar cu 40 de gr mai putin...offff...sper ca saptamana sa ne mearga mai bine.
no hai ca ma duc sa recuperez si revin