Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (131)
Raspunsuri - Pagina 14
larisel spune:
Vazut poze bestialeeee... ... pufuletzi unici si mumoshi foc... totzi unul si unul...
din 09.12.2009 mami de gemanutze
AMR 3 (+11)
larisel spune:
Nu mai sunt multzumita de pampershii babylove... . Au scos o formula noua care cel putzin la noi a avut ca rezultat un eritem de toata frumusetzea (al catelea oare? ) care nici acum dupa 2 saptamani nu a trecut, dar si murdariri pana la gat... exact cum patzeam la inceputuri cu pampershii pampers. Am gasit aici la tzara doar pampers si sunt in continuare anti ei... Sooo... ce pampershi sa folosesc de acum inainte? Ma gandesc la libero - i-a incercat cineva? Se pare ca sunt cei mai scumpi ...
lorex Tu ziceai ceva de nishte pampershi pufies - unde ii gasesc si cat costa?
Alte sugestii?
AMR 3 (+11)
haircut spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tomaca Astazi mai am si eu o bucurie. Dupa 3 luni de tratament, la control, mi-au iesit analizele normale. Ufffff. varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan |
Ma bucur ca esti bine! Ce ai avut?daca poti sa spui...
de Maia
haircut spune:
Citat: |
citat din mesajul lui larisel Musafiri, bagaje tati (plecat acasa la Cta pt un curs de 2 saptamani ), fete din ce in ce mai neastamparate si mai greu de multzumit...si multe alte motive de neintrat pe forum... Asha ca deocamdata sunt nerecuperata... Dar tzineam sa va saluuut... din 09.12.2009 mami de gemanutze AMR 3 (+11) |
pupam mamica harnicuta si fetele neastamparate
de Maia
ratusca_mica spune:
Buna seara!
Am sosit (din nou...)! Sunt nerecuperata of course, insa cu vacanta in suflet!
Am citit pe diagonala si am vazut ca Bobitza merge!
Bineinteles ca m-am dus direct la poze sa ma delectez cu pufuleti scumpi (si din ce in ce mai multi la verticala! )
Mai citesc un pic din urma (macar sa re-intru in spirit si revin).
PS: am vazut ca a aparut Alexutzzza!
Ratusca mami de Andrei Ioan (2010)
AMR 0.5 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!
miremia spune:
Buna seara mamici de pufi!
Am vazut si eu poze noi de Yannis pui de grec, Maia cu ratusca, Iuria harnicuta mancacioasa si Mini cu gagica.
Alexutza abia astept si eu vacanta in Gr cu silueta ca a ta!!
Lorex felicitari pt reusita bobitzei!
Xela poate maine o sa fie mai linistita A la gradi.
Larisel nu stiu sa te sfatuiesc cu pampersii, eu sunt pe acelasi tip de la inceput chiar daca nu-s pe deplin multumita.
Bea of mami cate mai trageti si voi. Ivanelul sa se faca bine si sa te linisteasti si tu.
Merg sa scot delfita din albiuta.
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
AMR 6 kg
larisel spune:
decenuela Ma intrebai acum vreo 2 capitole de prima reactzie cand am aflat de gemeni... Facusem un eco pe la 6 saptamani sau chiar mai devreme, nu mai shtiu exact, si deshi vedeam totul pe monitor pana nu mi-a spus ecografistul ca sunt 2 eu nu ma prindeam. Evident am fost shocata... pana am ajuns acasa si i-am spus lui tati, care mi-a zis ca el parca se si ahtepta. Asta a fost shocul nr 2... Apoi m-am obishnuit relativ repede cu ideea... mai ales ca imi doream 2 copii si apoi chiar ma incanta ideea ... ca de, scap cu o singura nashtere... Dupa ce au aparut ele...nu mai am cuvinte, totul e mirific. Intr-adevar foarte greu, dar eu nu shtiu cum e cu unul ca sa zic ca este mai greu...depinde si de copii. Pb mea cea mai mare este ca nu prea ma tzin nervii... mai ales ca se antreneaza una pe alta la urlat... si nu-mi place ca nu prea am timp sa ma ocup de ele, adica sa petrec timp cu ele, de genul sa le citesc, sa le explic chestii, sa le dragalesc cat de mult ash vrea shamd...
Pe aici lumea ma cam invidiaza si nu compatimeshte...
AMR 3 (+11)
ratusca_mica spune:
Din ce am citit pana acum la capitolul prezent (halal recuperare! ), remarc ca ati inceput sa faceti branzica din lapte UHT (sau variatiuni pe aceasta tema!) Exact problema asta o am si eu: de ceva vreme nu mai imi iese branza calcica nici sa dau cu tunul! Pur si simplu nu se separa, ramane laptele ca si cum nu ma pus calciu in el... si asta de vreo 4-5 ori pana acum, de sa mor de inima pentru cat lapte praf arunc! Nu pricep si pace! Partea proasta este ca la doctor m-au avertizat sa nu folosesc lapte de vaca din comert ca face copilul "gsftadafcsa" si aici a spus o boala pe care nu o mai retin Oare mai e valabil sau acum la 8 luni aproape se poate da? Ca m-am saturat sa tot arunc LP si sa tin copilul pe iaurt bio, pana la urma are nevoie si de branza, nu?
Ratusca mami de Andrei Ioan (2010)
AMR 0.5 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!
xela_07 spune:
alexutza - superbe poze, am ramas fara cuvinte. no 87 e de exceptie. bag de seama ca ai cam revenit la kg initiale, cel putin asa se vede acolo