Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (3)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

maya, pozele cu delfinasii nostri sunt pe delfinasi.2010@gmail.com

iti trimit pe PM parola

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

i-am pus un sfert de supozitor lui Andrei, ca asa se chinuie bietul de el ca nu face kk...si de acum in fiecare zi lass baby, gata! acum tot face parturi,inca nimic...

trebuie sa o intreb pe pediatra ce sa fac cu el...ce e ciudat e ca in ultimele zile a mancat si mai putin lapte praf, deci cred ca asa are el tranzitul mai lent, ca eu merg zilnic la baie

9 iunie 2010

Mergi la inceput

sa vedeti ce am visat azi noapte

citisem eu ieri in revista super bebe ca in timpul sarcinii / alaptarii sa purtam sutien sa mentinem fermitatea sanilor

eii....si cum eu in casa nu port, ce am visat ca mi s-au lungit sanii pana la picioare, ca aratau asa ca niste mate goale, de la cat supsese Andrei si nu mai era pic de lapte in ele si ma rugam de sot sa ma lase sa imi fac operatie estetica, ca sigur nu isi mai revin la loc si ii ziceam ca imi pare rau, Andrei are doar 3 luni, dar trebuie sa il intarc

apropos, voi purtat sutien in casa?

9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Buna dimineata delfinariu!
eladea, multumesc frumos Tot la pipeta ma gandeam si eu dar nu am in casa, voi cumpara azi una.
imaya, am vazut pozele lui Andrei, e un scump Ce haios e cu pantalonii de camuflaj...
Stefania si copilasii tai sunt tare draguti.
racusor eu in general port sutien prin casa, am si sanii foarte mari si sunt cam cocosata fara

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui imaya

Mi am imbracat pentru prima data bebelu in salopetica Andrei in salopeta

Noapte buna fetelor.

Andrei

neata

foarte dragut

noi raportam 2 treziri azi-noapte...la ora 2 si la ora 4

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

imaya, l-am admirat si eu pe Andrei. E un bebe tare frumos...
tina, si eu is stresata cu botezul si mai am o saptamana. Am liste si listisoare spre exasperarea sotului. Eu ma invart si pe el il pun la treaba. La noi e cumva stresant pentru ca e primul eveniment din familie pe care il organizam noi. Nunta au organizat-o parintii, botezul Alexiei a fost la Botosani si tot ai mei s-au ocupat de tot. Acum e randul nostru si desi nu sunt multe de facut cum eu sunt perfectionista am deja un mare nod in gat. Planific totul pana in cele mai mici detalii...sper sa iasa bine...sunt si nerabdatoare sa imi vad nepotelul. Ajung joi seara la noi. Luca are 4 luni si abia astept sa fotografiez verisorii impreuna...nu mi-am vazut sora de 1 an si ceva .....
Alexia si tati sunt acum la biserica si bebe doarme in leagan. S-a facut rece rau in casa...aseara l-am imbracat cu body cu maneca lunga si i-am dat peste o hainuta ( racusoru'tu stii care, aia din setul de la mother care cu masinute) si a dormit mai mult decat de obicei. Cu o seara inainte il lasasem doar in body cu maneca lunga si l-am gasit rece rece si agitat asa.
Eu nu stiu cu ce sa ma imbrac la botez. Ok o sa imi cumpar o rochita...dar ce pun peste?...ca vremea asta. Voi cum v-ati gandit...si asa mi-e o sila sa ma duc sa o cumpar.....67 de kg...uf....
racusoru', ce a povestit sotul de la nunta? uf...eu cred ca nu l-as fi lasat pe al meu... stiu is rautacioasa...

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/Nectarie3Saptamani#

Mergi la inceput

Tina sa aveti o zi superba

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

sa vedeti ce am visat azi noapte

citisem eu ieri in revista super bebe ca in timpul sarcinii / alaptarii sa purtam sutien sa mentinem fermitatea sanilor

eii....si cum eu in casa nu port, ce am visat ca mi s-au lungit sanii pana la picioare, ca aratau asa ca niste mate goale, de la cat supsese Andrei si nu mai era pic de lapte in ele si ma rugam de sot sa ma lase sa imi fac operatie estetica, ca sigur nu isi mai revin la loc si ii ziceam ca imi pare rau, Andrei are doar 3 luni, dar trebuie sa il intarc

apropos, voi purtat sutien in casa?

9 iunie 2010

eu inainte nu suportam sutienul in casa...cand ma ramas insarcinata si au devenit mult mai mri am inceput sa port, nu ii suportam sa atarne asa ...iar acum port ca sunt si mai grei cu laptic...asa ca sutienul e a doua mea piele deocamdata

de imbracat si mie imi place tot asa cu pulovaras care se dscheie in fata sau bluza de trening...sa o pot da repede jos de pe el...si cu gluga sa o aiba pe cap in caz ca e frig
nu stiu ce ne facem ca nu suporta caciulita pe cap...face un scandalll

Eladea sa stii ca am comandat paturica cu nume asa cum aveti voi, mi-a placut foarte tare

Noi 2...si Matei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79
tina, si eu is stresata cu botezul si mai am o saptamana. Am liste si listisoare spre exasperarea sotului. Eu ma invart si pe el il pun la treaba. La noi e cumva stresant pentru ca e primul eveniment din familie pe care il organizam noi. Nunta au organizat-o parintii, botezul Alexiei a fost la Botosani si tot ai mei s-au ocupat de tot. Acum e randul nostru si desi nu sunt multe de facut cum eu sunt perfectionista am deja un mare nod in gat. Planific totul pana in cele mai mici detalii...sper sa iasa bine...sunt si nerabdatoare sa imi vad nepotelul. Ajung joi seara la noi. Luca are 4 luni si abia astept sa fotografiez verisorii impreuna...nu mi-am vazut sora de 1 an si ceva .....

ai sa vezi ca va iesi bine organizarea ...cu listele si eu sunt maniaca, sa nu uit cumva ceva
pana la urma botezul in facem in 9 octombrie...si eu inca am senzatia cateodata ca parca nu ma pot aduna sa ma ocup de botez...usor usor imi revin
weekendul trecut mi-am luat si eu o rochita...e fara maneci asa ca neaparat trebuie sa vad un sacou/bolero...ca altfel inghet

...si invitatiile nu sunt gata inca ca tot schimbam cate ceva, ba furnizorul, ba culoarea, ba textul....

Noi 2...si Matei

Mergi la inceput

eu nu am avut niciodata sani f mari, medii asa..dar nici mici. cat am alaptat-o pe alexia...uneori am purtat sutien alteori nu. dupa ce am intarcat-o insa n-a mai ramas nimic din sani mici si vestejiti asa....mult mai mici ca inainte de alaptat...in timp si-au mai revenit ei...dar ca la inceput n-au mai fost. Acum cand port sutien cand nu...nu de alta dar nu prea o sa am ce sa atarne dupa ce termin alaptatul. Oricum acum in momentele intime port sutien...ca n-am chef sa imi stropesc sotul cu lapte si sotul nu se prea atinge de ei...ca acum sunt ai lui bebe

Mergi la inceput

Oana, tot vaz ca noi doua avem multe in comun.
vreau si eu sa vad o poza cu rochita...fetele ajutati-ma cu ceva poze...

Mergi la inceput