Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (3)
Raspunsuri - Pagina 5
rodyka spune:
vecina mea romanca isi serbeaza acum ziua de nastere, asa ca i-am facut isabelei baita mai repede, a papat si a adormit, se mai trezeste catre dimineata, cred eu. cum maria a zis ca ea nu vrea sa vina, le-am lasat pe amandoua la tv (isa dormind)si am luat interfonul cu mine si telefonul. la 15 minute ma suna printesita ca ii e urat acasa singurica, asa ca mi-am lasat sotul la petrecere si eu ascult muzica si chiotele de acasa . asta e, sa fii mami de 2 comori presupune mai mult decat pare...
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
stefania_97 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui rodyka
stefania, presupun ca fetita frumoasa Catarina are vreo 3 ani deja (la multi ani cu intarziere), si nu 10 zile delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
Multumesc mult. E foarte mandra ca a facut 3 ani, deja vrea la scoala. Abia asteapta ma intreaba mereu ca ea cand merge la scoala ;)
_
O romanca in Danemarca
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/10 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10
rodyka spune:
multumesc de raspunsuri, fetelor. cu spirt nu merge, acetona am doar fara alcool. imi pare rau de ei ca au fost tare scumpi - pantafiorii de la botez, albi, dar cum unul e scris cu carioca rosie... . de pe mobila eu reuseam sa sterg cu servetele umede daca observam din timp...
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
stefania_97 spune:
tina_80 multa bafta maine cu botezul, sper sa nu planga mult si sa adoarma repede. Distractie placuta si putin stres :)
O romanca in Danemarca
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/10 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10
racusor2010 spune:
sotul e la nunta si mie mi-a sarit somnul as fi vrut sa merg si eu, dar cum de obicei Andrei e marait seara si nu adoarme decat cu mami, nu am mai chemat-o pe mama sa stea cu el...oricum ea nu are rabdare sa ii vorbeasca, ea i-ar da sa manance poate tata...
as fi vrut sa merg si eu sa mai dantuiesc putin, un vals, o sarba
si cu Andrei....cel mai mult ma stresez noaptea v-am mai zis, desi e cald in casa, vine aer rece de la fereastra si el are obrajorii reci acum l-am bagat in sacul de dormit (amm unul f f subtire de vara)...si face mucisori noaptea
offf....nu stiu cum sa ii fac sa ii fie bine noi inca nu am pus perdea la el la camera, oare daca ii pun mai tine aerul rece la distanta?
cu greu ma abtin sa nu il iau langa mine in pat, sa-l dragalesc si sa il ingrijesc, dar stiu ca e mai bine sa doarma in patutul lui, mai ales ca lui ii place acolo
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
racusor2010 spune:
tina, bafta maine o sa fii frumoasa mamico, sunt sigura!!! bafta sa iasa totul cum iti doresti, bebe sa fie cuminte si nu simta frigul
9 iunie 2010
pufescu spune:
si noua ne-au zis la spital sa verificam daca e bebe imbracat ok pipaindu-l la ceafa.Maini,picioare,nas sunt aproape intotdeauna reci.E verificat pe strumf,eu nu il mai imbrac prea gros ca transpira desi manile ii sunt reci.
La plimbare azi de ex l-am scos cu body cu maneca lunga+pantalonasi(de-aia cu botosei)...fara caciulita spre disperarea babelor pe langa care am trecut :D .E adevarat ca am iesit la pranz,erau vreo 20-22 de grade chiar daca era innorat.
racusor2010 spune:
pufescule, eu ii pun caciulita subtirica mai mult sa il apere de vant decat de frig...vantul e periculos la bebelusi, 20-22 de grade e o temperatura buna..
eu l-am scos ieri dupa-amiaza, cand deja batea vantul si era mai frig, si l-am imbracat in trening, adica body cu maneca lunga si trening, iar bluzita de la trening e mai grosuta, cu gluga...si cred ca ii era bine asa, ca si eu eram imbracata cu o bluzita si bolero...
trebuie sa te ghidezi de cum iti este tie, dar sa il feresti de vant si ploaie
eu ii pun mereu o bluza descheiata ca sa pot sa i-o dau jos / deschei / inchei in functie de vreme ca sa nu transpire si nici sa ii fie frig
9 iunie 2010
imaya spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tina_80 Fetelor, am asa mari emotii pt maine la botez. O sa-mi fie mila de el ca o sa se sperie cand il baga parintele in cristelinta....si vremea asta nu ne aguta deloc, dar asta e! Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010 |
Buna dimineata mamici si delfinasi.
Tina apa din cristelnita de obicei se incalzeste iar cand il scoate il pune in crasma (panza). Puneti si voi sub panza asta un prosop de baie sa i mai tina de cald mai ales ca bebelu e ud. Si pe masa pe care il imbraca o paturica. Oricum o sa vezi ca o sa fie bine. Se zice ca bebeii nu racesc la botez.
Andrei
imaya spune:
Racusor , fetele eu nu vad la voi poze cu bebeii. Aveti un cont ceva unde le puneti?
Andrei